حکم شرعی سود حاصل از ترید چیه؟ (آیا سود حاصل از ترید حلال است؟)

به نظرتون سودی که میکنیم حلاله یا حرامه؟

با سلام
تو کار های بازار های مالی سود کردن اسون نیست و برای کسب سود باید اموزش دید و پشتکار داشته باشیم و پاداش تالش ها وپشتکار درست کسب سود از مارکت هست حالا خودت جواب بده علی اقا به چنین سودی که با پشتکار به دست میاد چی میشه گفت

پول این بازار از حلال هم حلالتر است.البته اگر بتونی سود کنی

پولی که از مارکت میکشیم بیرون از دهن شیر در میاد !

از شیر مادر حلال تره .

حلال بودن یا نبودنش ربطی به تلاش و پشتکار نداره مثلا کسی دزدی می‌کنه تلاش و پشتکار داره پس برای این تلاش و پشتکار هرچی به دزده حلاله؟

حلاله نگران نباش تحقیق کردم فقط بهره شبانه نده کافیه

بحث cfd بودنش من به حلال یا حرام بودنش مشکوکم

تو ادعا می کنی از علما بیشتر می دانید اون گناه بزرگ تره

اگه تریدر واقعی باشی و تونسته باشی به سور مستمر برسی خودت به جوای این سوال میرسی…

تو این اوضاع ممل.کت دنبال چی ای برادر من،تو سود بکن من تضمین میکنم از شیر مادر حلال تره..

گل گفتی،عشق کردم

خب اگر ضرر شه چی

سلامی دوباره
اول این که علی جان شما نظر خواهی کردید ومن هم نظرم رو گفتم اگر نظر شرعی میخواهی باید از یه مجتهد بپرسی درمورد بخش دومت که طرح کردی که کسی دزدی کنه طلاش کرده پس حلاله مقایست اشتباه هست اگر به بازی که میخواهی توش وارد بشی تسلط نداشته باشی نمیتونی سود در بیاری و این سود با اموزش و پشتکار به دست میاد اگر همچنان مشکلی تو متوجه شدن این موضوغ دارید حتما وارد هیج بازار مالی نشید اگر بازارها حرام بودند چرا بخش اپشن در بازار بورس ایران هست اگر شرعیت نمیگه پول دادن و بهره گرفتن حرام هست ولی دقیقا تمامی بانک ها همین راه رو میرند و اسمشو تغییر دادن و ماهم راضی هستیم اگه شک داری وارد بازار مجهول نشو با تشکر

حق تر از حق تر از حق

اگر خمس و زکاتشو بدی اوکیه

نوسان گیری در بازار بورس و طلا
سؤال۷: حکم معاملات (نوسان گیری) در بازار بورس و بازار طلا چیست؟
جواب: نوسان گیری در بورس به این صورت که سهام یا کالا به صورت واقعی خریداری شود ولی قصد نگهداری آن را نداشته و به دنبال افزایش قیمت و فروش آن باشد، اگر بر خلاف قوانین و مقررات نیست اشکالی ندارد. اما این نوع از معاملات در خارج از بورس صورت های مختلفی دارد مثلا اگر معاملات به صورت آتی دائمی (پرپچوال) و یا (cfd) انجام شود، بنا بر احتیاط موجب ملکیت درآمد حاصل نمی شود.

حرومم باشه بابتش زحمت شده میخورمش

نظر مبارک مقام معظم رهبری، آیا انجام معاملات «اختیار معامله» -اعم از اختیار خرید و اختیار فروش- بر اساس مصوبات بازار بورس و خصوصا با توجه به مشروح مذاکرات و جلسات شورای فقهی -که این معاملات را مشروع دانسته اند و این مصوبات در تارنمای سازمان بورس کالا منتشر شده و موجود است- مشروع است؟

۲. اگر از نظر مبارک مقام معظم رهبری، این معاملات مشروع هستند، آیا این مشروعیت، در هر دو قسم از معامله برای پوشش ریسک و معامله برای استفاده از سود تغییرات قیمت، جاری می باشد یا صرفاً قسم اول را مشروع می دانند؟ این سوال خصوصا از آن جهت قابل طرح است که اگر قسم دوم مشروع دانسته نشود، در عمل منجر به کاهش نقدینگی و امکان معامله برای افراد و خصوصاً منجر به افزایش ریسک می گردد که برخلاف مقصود اولیه از این معاملات -یعنی پوشش ریسک- است؟

ج۱و۲) دادن چنین تعهدی و دریافت مبلغی در قبال آن و همچنین واگذار کردن آن به دیگران در قبال دریافت مبلغی اشکال ندارد و فرقی بین دو صورت مذکور در سؤال نیست

امیرالمومنین در نهج‌البلاغه فرمودند که تجارت کنید و به مبادله بپردازید.
این مارکت شاخه‌ای از علم اقتصاد هست.

سلام داداش مخلصم

سود حاصله از ترید طلا که همون معاملات نوسانی میشه حلاله؟

کجا تحقیق کردی اگه میشه ایتا یه پیام بده

@reza5337

چند ماهی هست نشستم یاد گرفتم طلارو ولی هنوز ورود نزدم به خاطر حکم شرعیش

دمت گرم ایتا یه پیام بده اگه تحقیق کردی