بشخصه خود من دنبال یه کاری بودم که دست و پام رو نگیره و بتونم هرجا که خواستم کار کنم و درآمد داشته باشم ( بزرگترین علاقم تو زندگی سفر کردنه و برای همین خیلی دوست داشتم تو این سفر بتونم کارم رو هم بکنم) ولی چون ترک تحصیل کردم اجازه این مدل کار کردن رو با درس خوندن تو یک رشته مث مثلا مهندسی کامپیوتر و گرفتن پروژه های دور کاری از خودم گرفتم ، برا همین تنها کاری که حداقل میشد با یه سرمایه کم و محتوایه آموزشی رایگان داخل یوتوب شروع کرد همین ترید بود. بعد 5 سال تو ترید بودن میتونم بگم بهترین تصمیم رو گرفتم … تو این مسیر خیلی تصمیمات ناشیانه و اشتباهی گرفتم و بهایه همشون رو هم دادم و حتی چه بسا الآن که نت ملیه دارم میدم
در کل ترید دیوونه میکنه آدمو و همین دیوونگیشه که منو اسیر کرده
من فکر میکنم یک دلیل اصلی داره اونم اینکه فارکس به شما راهی نشون میده که هر چقدر سرمایه دارید رو در مدت نسبتا مناسبی به سرمایه بزرگی تبدیل کنید که آرزوهای دست نیافتنی شما رو عملی کنه.
دلیل دوم هم اینه که عده ای از آدمها از کارمندی و صبح زود فراری هستن (گاهی جغد هستن و از ماتریکس ها فراری)
من اگر کل این مدت ( ۵ سال ) روی همون کسب خانوادگی تمرکز میکردم الان ده برابر جلو بودم ! ولی کم کم روزنه های امید داره نمایان میشه البته اگر ( ج ا ) اجازه بده
99.5 درصد افراد که وارد بازار مالی میشن با گذشت سالیان سال شکست میخورن و بیخیال میشن
شما هر موقع تونستی یک نفر پیدا کنی که به صورت مستمر سودده باشه و موفق باشه و تونسته باشه زندگی مالیشو تغییر بده (پر از افراد شیاد و کلاه بردار که میخوان به دروغ بگن سودده هستن در این جامعه زیادن) و با چشمای خودت دیدی که طرف واقعا زندگی مالیش تغییر کرده بعد شما ترید شروع کن!
1-فقط اگر همین خط اخر رو بهش پایبند باشی از خیلی ها جلوتری.اینجا امکانات نامحدودی در دسترس همه قرار گرفته ولی شما همون محدود باش.اگر به عنوان کار بهش نگاه کنی عالیه و نه غول چراغ جادو که قراره همه ی آمال و آرزوهای براورده نشده و سرکوب شده رو بهت بده.اونم در زمان کم.البته اونم میده ولی در زمان خودش
2-اگر به هر کسی که داخل این بازار میشه میگفتن قراره شما بعد از 5 سال به درامد برسی.مطمعن باش 50 درصد اصلا وارد نمیشدن.و شما هم مستثنی نیستی و مد نظر قرار بده
3-حتما یه کاری کنار بازار داشته باش که این 5 سال دووم بیاری.البته نمیخام ناامیدانه حرف بزنم ولی درصدی هم بزار مبنی بر اینکه بعد از چند سال این کار رو انجام بدی و به نتیجه نرسی.
در کل همه برای پول وارد اینجا میشن.و چون انجام دادن کار راحته و در دسترس هست متاسفانه ذهنیت بد ایجاد میکنه.بدون که وارد سخت ترین کار دنیا شدی.
تام، لایو ترید انجام میده
اتفاقا این جمعه حسابش 98کا بود
روز خوبی رو داشت جمعه تونست به 104کا برسونه حسابش رو
لایو میزاره تلگرام
نقطه قوتش اینکه خیلی خوب استاپ لاس میخوره و اینکه موقعی که از پوزیشن مطمعنه شدید حجم اضافه میکنه در سود.
درضمن تایم هوگارد نویسنده کتاب Best loser wins هست
چندباری باهاش صحبت کردم آدم خوبیه
روراس بخوام بهتون بگم به خاطر همون تصمیمات اشتباهی که بالا گفتم هنوز صد درصد نه … یه مثال خیلی کوچیک از این تصمیمات رو براتون بگم درست تحقیق نکردن قبل خرید پراپ ( یه پراپی با یه هزینه 300 دلاری خرید و چار پنج ماه (دقیقا خورد به جنگ 12 روزه ) طول کسید تا پاسش کنم و بعد پاس کردن به خاطر کلاه بردار بودن اون مجموعه کلی وقت و هزینم دود شد رفت هوا ) … یه پراپ دیگه از یه جای معتبر تری گرفتم ولی متاسفانه اونو حواسم نبود چند باری با ابزار تغییر آی پی روشن وارد متاتریدر شدم و به خاطر جریان تغییر آیپی ردم کردن ( برا اینم دو سه ماهی وقت گذاشتم و کلی هزینه دلاری کردم براش) … این ها فقط مثال های خیلی کوچیکی بود که بگم خیلی عقبم انداخ که متاسفانه چند تایی دیگه اشتباهات اینطوری ( سرمایه گذاری های اشتباه و ناشیانه رفتار کردن نسبت به پولی که دراووردم) هستن… در کل بگم تو این مسیر روز های فوق العاده عاالیی داشتم و فقط به خاطر احمق بازی های خودم فرصت پیشرفت رو از خودم خیلی راحت گرفتم … آیا الآن راضی ام که تو مسیر تریدم ؟ حقیقتش با اینکه خیلی خیلی خیلی زجر کشیدم ولی چون طعم روز های خوبش رو چشیدم و اهداف خیلی خیلی بزرگی دارم که هنوز بهشون نرسیدم ، تا تهش تو مسیر ترید میمونم ( البته اگه نت وصل بشه )
یه چیزی رم اضافه کنم پ، زمانی که استارت ترید رو زدم همزمان با چند تا از دوستام شروع کردم و تو مسیر همه جا زدن و فقط خودم موندم .. مارکت خاصیتش اینه که تریدرای خرد رو پولشون رو بگیره و بندازه بیرون .. مهم کم نیاووردن و تلاش کردنه … ولی خب بعضی وقتا خیلی این کم نیاوردنه بهایه سنگینی داره ( مخصوصا اگه ترید شغل اصلیتون بشه و سر کار دیگه ای نرید)