مشاوره رایگان جهت رفع مشکلات روانشناسی ( استیتمنت موجوده)

سلام وقت بخیر. به چندتا از دوستان حاظرم مشاوره بدم برا رفع مشکلات روانشناسی. میتونید به ایدی من در روبیکا پیام دهید .

Hosseinkhademian79

1 لایک کرده

درود بر کاربر گرامی؛

ضمن تشکر از فعالیت ارزشمند و نگاه تخصصی شما در انجمن، از شما تقاضا می‌شود مباحث و خدمات مشاوره و روانشناسی خود را در همین تاپیک ارائه و دنبال نمایید. این اقدام باعث می‌شود افراد بیشتری از دانش و تجربیات شما بهره‌مند شوند و این محتوای مفید برای مدتی طولانی به عنوان یک مرجع در دسترس همگان باقی بماند.

سپاس از همراهی و نقش مثبت شما در ارتقای سطح کیفی انجمن.

4 لایک کرده

بنده از نظر شرعی یکم مشکل دارم باهاش چونکه تقریبا همه مراجع گفتن حرامه ، فکر میکنم امثال من کم نباشن اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

شما با چه استراتژی کار می کنید؟ آیا حاضرید استراتژیتون رو هم بگید یا صرفا مباحث روانشناسی رو می گید؟

استراتژیشون ستاپ T از دوره الگو تریدینگ آقای اناری هست.

1 لایک کرده

بله درسته سایت تری مارکتز

قانون اینکار میگه پول رو از جیب بقیه در بیارید و به جیب خودتون بزارید .

چون شما علم و تخصص اینکار رو طی سال ها هزینه کردن - وقت گذاشتن و خون دل خوردن یاد می‌گیرید پس مشکلی نداره. به نظر من

البته من اعتقادی ندارم به بحث شرعی موضوع

1 لایک کرده

تا جایی که من میدونم اگه مرجع تقلیدتون گفته حرام هست خب حرامه دیگه! نظر کس دیگه ای که ارجح تر از ایشون نیست! مقلد که نمیتونه در امور سلیقه ای عمل کنه.

به نظر بنده اگر چنین موضوعاتی در ذهنتون مطرح هست ترید رو بذارید کنار چون با هر سود یا ضرری روان شما بهم میریزه و شبانه روز بهش فکر میکنید و با ذهن آسفته نمیشه ترید کرد!

2 لایک کرده

اینی که فرمودید رو کجا میشه پیدا کرد؟ سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم

1 لایک کرده

https://threemarkets.com

نیاز به اینترنت آزاد داره

دوست داشتید در روبیکا پیام بدید بیشتر راهنمایی کنم.

سلام ببخشید یه سوال داشتم

شما نوشتید :

بعد یه جا دیگه :

اینا تناقض ندارن ؟ :grinning_face_with_smiling_eyes:

خب همینجا هم اول چرا بهونه اوردین به اون بنده خدا میگفتی میشه ولی پول بده اول !