بروکری میشناسید آفشور نباشه و به ایرانیا خدمات بده؟

من دنبال یه بروکرم آفشور نباشه که به ابرانیا خدمات بده چند تا بروکرو بررسی کردم همشون آفشور خاستم از بچه ها بپرسم ببینم همچین بروکری هست ؟

5 لایک کرده

سلام دوست عزیز

مطابق تحریم ما ایرانی ها هیچ بروکر متصل به بازار اصلی به ما خدمات نمیده

تمام بروکرها فضایی شبیه سازی شده به ما میدن.یک طرف ما هستیم،یک طرف استخر نقدینگی بروکر

اگر خواهان کار با بروکرهای اصلی هستین به ۲ چیز نیاز دارید:

۱.آی پی ثابت در کشوری که تحریم نباشه و خدمات جهانی اقتصادی ممنوع نباشه

۲.پاسپورت دوم کشوری که تحریم نباشه(حداقل آی دی کارت اقامتی اون کشور)

و برآورده کردن این شروط فقط از راه مهاجرت تامین میشه

4 لایک کرده

مرسی از راهنماییت داداش میدونی دلیل جستجوم اینه که روش معاملاتی من هجینگه و تو آلپاری این معاملاتو انجام دادم (کوتاه مدتم نیستن) ولی سودمو پرداخت نمیکنن میگن میتونی اصل پولتو برداری و دوست نداریم با شما همکاری بکنیم ، سیستم من طوریه که در هر صو ت با سود از معامله خارج میشم دنبال یجایی هستم که بتونن سودمو پرداخت بکنن

3 لایک کرده

لایت فایننس تا جایی که میدونم فقط با آربیتراژ مشکل داره و با هج مشکل نداره.حتی معاملات زیر ۱دقیقه رو هم ایراد نمیگیره

4 لایک کرده

آخه مگه میشه تو بروکر فارکس آربیتراژ کرد آخه ؟ ارزشی نداره که، نظرت در مود بروکر fxpro چیه؟

4 لایک کرده

شخصا از تایم فریم ۱۵دقیقه به بالای جفت ارزها ترید رو شروع کردم و با لایت فایننس.به نظرم میزان اسپرد و کمیسیون خوبی میده.بعد تخصصی رفتم سمت تایم فریم ۱و۵دقیقه طلا که اسپردش اذیتم کرد.معامله باز نمیشد،تی پی زده نمیشد و استاپ بیشتر از مقداری که میخواستم میزد

رفتم آلپاری که اسپرد کمتر داشت اما کمیسیون بالایی روی طلا میگرفت

بعد رفتم اف ایکس پرو.از نظر اینکه شعبه اصلیش وابسته به بانک هست و رگوله های شعبه آفشور محکم‌تری به نسبت لایت داره بهتره

درضمن لایت دفتر فیزیکی هاشو جمع کرده اما اف ایکس چندتا دفتر فیزیکی داره

فرصت جابجایی کامل از لایت به اف ایکس با قطع شدن نت نشد

شما بر حسب سبک معاملاتیت،اینکه چی ترید میکنی،ورودت در چه تایم فریمیه،مدت زمان معامله ات چقدره بروکر انتخاب کن

6 لایک کرده

برای ترید طلا بروکر معتبر هم از نظر اعتبار کندل ها و اعتبار واریز و برداشت چی باید انتخاب کنیم من بعد وصل شدن نت میخوام برم لایت فاییننس واریز کنم اوکی هست و تو این چند روزه هزار چیزی شنیدم یکی میگه خوبه یکی میگه بده چیکار کنم میشه در مورد تصمیم گیری تو این حوزه هم راهنماییم کنی هم برای الان و هم برای آینده

4 لایک کرده

یه سوال دیگه این اسپرد که میگی تو تایم 1 تا 5 دقیقه اذیت میکنه تو تایم فریم H4 هم اذیت میکنه یا تو تایم بالا این استاپ هانت هایی که میگن بروکر دستکاری میکنه کمتره من طلا H4 کار میکنم این موضوع میتونه اذیت یا شکارم کنه

3 لایک کرده

از آخر شروع میکنم.استاپ هانت اصطلاحی هست که سبک های مختلف به جز اسمارت مانی کارها بکار میبرن و توسط بروکر انجام نمیشه.مارکت برای حرکت کردن به نقدینگی نیاز داره و این پول از محل سفارشات و حدضررها تامین میشه.جایی که این اتفاق می افته نقطه ورود smcکارها هست

در تایم فریم های پایین مارکت دائم سایکل عوض میکنه،حدضررها کوچکتر هستند و امکان خوردن اون زیادتره.وقتی اسپرد زیاد باشه خوردن حدضرر و نخوردن حدسود و حتی باز نشدن سفارش ها بیشتر میشه.اما در تایم فریم مثلا ۴ساعته ۲پیپ اسپرد زیاد به چشم نمیاد

در مورد بروکرها،هیچ بروکر سطح اولی به ما خدمات نمیده،همشون یک سری مشکلات دارن.بعضی از این مشکلات ناشی از مطالعه نکردن قوانین بروکر توسط کاربر هست.بعضی ها هم از شیطنت بروکر

در واریز و برداشت روش های متفاوتی دارن و همچنین رگوله ها

از طرف اساتید طلا کار wm توصیه میشه.اما سطح امتیازش توی ایران بروکر با لایت تقریبا یکیه.اف ایکس به نظرم از لایت و آلپاری و وینزور بهتره.اگر نت درست شد سایت ایران ریبیت یه قسمت داره به اسم اسپرد لحظه ای که میتونی چک کنی کدوم بروکر اسپرد پایین تر میده.البته اسپرد پایین مساوی با هزینه پایین تر نیست،گاهی روی کمیسیون دریافتی جبران میکنن

5 لایک کرده

اگه یه بروکر نهایی بخای بگی چیه و تمامی این بروکر ها با این که تاپ نیستند واریز و برداشت اوکی دارند؟ و پول کسی نخوردن تا حالا.. مرسی از راهنمایی هایی که میکنید

3 لایک کرده

لایت رو چون ۲ساله کار میکنم میشناسم.واریز و برداشت نهایتا ۱۵ دقیقه انجام میشه.چندبار کل موجودی رو خالی کردم مشکلی نداشت.شعبه اصلی هم داره که به اروپا خدمات میده.پشتیبانی فارسی و بدون معطلی داره

اف ایکس شعبه اصلی بانک دارن.اونم واریز و برداشت و پشتیبانی خوبی داشت

آلپاری هم در ثبت نام مشکل داشتم(سایتشون ایراد داره)هم واریز و برداشت ها زمان بیشتری برد و هم کمیسیون بالایی روی طلا گرفت(لایت هر ۱لات ۵دلار و آلپاری ۱۳دلار) که راضی نبودم

Wm روی حساب های در دسترس اسپرد مانند لایت و کمیسیون بیشتری میگیره.یه حساب با واریزی خیلی بیشتر(فکر کنم حدود ۵هزار دلار)داره که اسپرد کمتری میگیره اما باید با پشتیبان هماهنگ کنی

خودم لایت و اف ایکس رو می‌پسندم

5 لایک کرده

مرسی ازت رفیق پس من که طلا کار میکنم بعد وصل شدن اینترنت یا برم لایت فاییننس یا fxpro مناسب من همینه؟ حساب ENC؟

4 لایک کرده

اف ایکس پرو حساب raw

5 لایک کرده

داداش بنظر من که تو این مدت بروکرارو مطالعه کردم اف ایکس پرو از همشون بهتره ولی بازم باید بری قوانینشونو خودت خوب بخونی منم منتظرم باز بشه نت برم خومد مطالعه کنم ببینم چه چیزاییرو غیر قانونی میدونه و چه چیزایی رو قانونی

دوم اینکه من با لایت آ مارکتس و آلپاری و تقریبا ۵ سال پیش با روبوفارکس کار کردم همشون همیشخ بهم براشت تمام موجودیمو با سودم دادن مشکلی ندارن

اما در مورد اسپرد و هانت دوستمون خیلی خوب توضیح دادن . ولی از نظر من اگه سبک معاملاتیت مثل من هجینگ نیست و تحلیل میکنی و معامله میکنی آ مارکتسو بهت پیشنهاد میدم کارشون خیلی درسته .

اف ایکس پرو هم فقط شنیدم از دوستان که خیلی عالیه ،منتظرم باز بشه و خودم دقیق برسیش بکنم ببینم میتونم توش ورود بزنم یا نه ‌.

6 لایک کرده

بروکر fxpro عالیه ولی مثل اگالپاری و.. دامنه بدونه فیلتر که الان کار کنه تداره و فقط شماره داده ولی تو تریرینگ ویو هم هست مثل امو فایننس

4 لایک کرده

عزیز آلپاری برای تازه کارها خوبه.سایت با باگ های فراوون،چارت کثیف با کندل سازی،سابقه ورشکستگی قسمتی از شرکت.

3 لایک کرده

خواندن قوانین خیلی مهمه؟ باید دقیقا چیو بررسی کنم و به چی توجه کنم؟ و یکم حس میکنم داره کم کم پیچیده و ترسناک میشه مثل بانجی جامپینگ که از ارتفاع میپری من اعتقادم اینه همه چیز باید ساده ببینی و نبوغ تو سادگی هست و این راهنمایی هاتون خیلی عالیه و میتونه بعد جدیدی به کار من بده ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنی تو این چند هفته هرچقدر از تجربیات بقیه یاد بگیرم بازم کمه من اصفهانی ام یه اعتقاد دیگه هم دارم (حتما نباید برای آموزش یا نکات درجه 1 و رسیدن به سطح حرفه ای دوره بخری یا پولی خرج کنی فقط باید از نکاتی که رایگان در اختیارت میذارن استفاده کنی و ارزشش را به قیمتش نزاری) همه باید همین کاررا بکنن مرسی از شما دوستان عزیز

3 لایک کرده

قبل قطع اینترنت رفتم یه دفتر ترید و تمام تریدرای داخل دفتر با سبک اسمارت مانی ترید میکردن و خیلی هم روی اسمارت مانی تعصب داشتن فقط اینو بگم تو یکم ماهی که در دفتر ترید بودم هرچی اونا معامله میکردن من برعکسشو میزدم اونا اس ال میشدن ومت تی پی دیگه کار به جایی رسید یه سبک برای خودم اختراع کردم اسمشو گذاشتم اسمارت مانی برعکس :joy: :joy: :joy:

3 لایک کرده

منم یه رگ اصفهانی دارم.قوانین بروکر همون قرارداد با مشتری هست.مثلا بعضی بروکرها مدت زمان معامله نباید زیر ۳۰ثانیه یا ۱دقیقه باشه،بعضی ها حتی با تیک اسکلپ هم مشکل ندارن.یا بعضی بروکرها میگن با هرروشی که پول واریز میکنی با همون باید برداشت کنی.بعضی ها به تغییر آی پی حساسن.بروکر کارگزاری شماست هم باید بر حسب نیازت و هم آگاهانه انتخاب کنی

برای ترید سبک ها و استراتژی های فراوون وجود داره که یا رایگان هستن یا پولی.با هرروشی که میخوای ترید کنی استمرار داشته باش

مثلا میگن فلان استراتژی وین ریت ۶۸ داره.شما ۴تا ترید میزنی استاپ میشه و میزاری کنار.اما شما باید حداقل ۵۰تا ترید باهاش بزنی تا بفهمی خوبه یا نه.شاید بعد از ۴تا استاپ،۱۵تا تی پی بده

دوستمون گفت در مورد اسمارت مانی

روش انجام دادن هر فرد هم متفاوته.شاید من در موقعیت با یک روش برنده باشم اما شما نه.چرا؟شاید شما در حین اجرا یک فیلتر رو فراموش کنی،یا زودتر ورود بزنی

نظر شخصی من:اگر چیزی یاد گرفتی،روی همون کار کن،نقاط ضعف و قوتش رو پیدا کن.چرخیدن بین سبک ها و استراتژی ها فقط باعث میشه زمان رو از دست بدی

دوستم توی تایم فریم روزانه جفت ارزها(۲۸ جفت ارز)خط روند می‌کشید و با برخورد سوم ورود میزد…سودده هست.کم ترید میکنه

3 لایک کرده

برادر،برج ۲میلادی نت وصل بود.روی چارت طلا(تایم فریم۵و۱ دقیقه)بدون استراتژی و سبک های مختلف و فقط با ورود در نقاط برگشتی مهم(اوردربلاک های ۱۵دقیقه) حدود ۶۹درصد سود گرفتم

بیشترین تایم باز بودن معامله هم ۶دقیقه بود.روزی بیشتر از ۳ترید نداشتم

دقیقا باید روش شخصی داشت

3 لایک کرده