کسی تا حالا تحقیق کرده که آیا در آمد پراپ حلاله یا خیر؟کسی جوابی داره
زیر مجموعه الهیات سخت نگیر.
شما پاس کن. برو سودت رو بده سهم امام. خمس. زکات یا هر چی دوست داری.
بشرطی که یک شانزدهم از یک هشتم درامد رو تقسیم بر 12 کنی و خمس رو از سه پنجم اون 12 بدی. حلاله
شما پاس کن برداشت بزن از شیر مادر حلال تره
به قول یکیاز همین بچه ها
شما اول از پراپ فرم و ترید پول و سود مستمر به دست بیار،بعدش در مورد حلال بودنش میشینیم بحث میکنیم😁
کار در فارکس از نظر فقهای اسلام به دلیل اهرمی بودن و همچنین عدم معامله اصل سهام یا مورد معامله حرام است
این از فارکس
پراپ : اگر پراپ بیش از ۶۰ درصد سود را به تریدر دهد مشکل شرعی در پول پرداختی نیست
تصمیم با خودته
من شخصا …. تو پول حلال
دوست عزیز اگر شرعیات برای شما مهم باشه درستش اینه از مراجع دارای صلاحیت تحقیق بکنی نه اینجا.
به شخصه نظراتی رو از بعضی مراجع دیده و شنیدم که به نظرم خنده دار میومدند.
مهمترین موضوعی که یک آورده مالی یا غیرمالی رو حلال یا حروم میکنه
نتایجی هست که از پس انجام اعمال منجر به ایجاد اون آورده میکنه .
شما ببین عملی که انجام میدی باعث ایجاد خسارت ضرر خودت یا اشخاص دیگه ای میشه یانه.
اگر آره حرامه اگر نه حلال.
در معامله گری معاملات شما با اختیار خودتون و معاملات دیگران هم به اختیار خودشون هست و شفافیت معاملات و قوانین اون معاملات را حلال میکنه.
اما پراپ
اگر شرکت پراپ شفافیت عملکرد و قوانین معقول داشته باشه که هیچ اما پراپ هایی که مشخص میشه هدفشون صرفا درآمد خودشونه و باعث ضرر و خسارت به تریدر ها خارج از منطق و قوانین عرف پراپ تریدینگ بشه ،
حتی اگر از این پراپ ها بتونید سود بگیرید حرامه حتی پول از دست بدید هم چون باعث رشد و بقای اون شرکت کلاهبردار شدید عملتون حرامه.
در صورت رعایت مدیریت سرمایه حلاله
خدایی چه تاپیکیه ![]()
درصورتی که 50 درصد از سهم سود خود را برای اساتید تایید شده واریز نمایید بله
اگر خودتان به صورت خودآموز یادگرفتید یا اسامی اساتید تایید شده رو نمیدونید هم مشکلی نداره من میدونم
برای من واریز کنید بهشون تحویل میدم
عالی بود حاجی
![]()
بیاد بده دست مااااا
این خمس و زکات به همه ایرانیا میرسه🤣
اینجا مراجع زیادن چرا بره پیش غریبه🤣
من شخصا …. تو پول حلال 2.
اگه قبل ورود به پوزیشن وضو گرفته باشی حلاله
هم حلاله هم خیره خیالت راحت استفاده کن
اگر خمسش رو به من بدی بله حلال هست
حواست باشه معامله سل نزنی چون حرامه و تو بورس ایران هم ما سل نداریم ![]()
![]()
و فی الواقع شما اگر در پراپ سل بزنید میشه حرام به توان ۲🗿