الان اینطوری نیست. یعنی اگه با منفی پنج هم بفرستی برای فروش، با قیمت بازار اتوماتیک فروش میره.
اتفاق که کسی که سال ۴۰۴ شروع کرده تریدر بشه نهایت در حد چرتکه شده کلا نت نداشته !!!
این طنز تلخ این ماجرایی هست که داریم از سر می گذورنیم.
تا حالا فکر کردین که اگر سمت ترید نمیومدین داشتین به جاش چیکار میکردین یا چیکار دوست دارین انجام بدین که حالا به هر دلیلی از جمله وقت نداشتن نمیتونید؟
یه سریا هم که کار دومشونه و پارت تایم ترید میکنن هم جواب بدن که اگه پارت تایمه ترید نبود چی بود؟
خودم اگه ترید نبود برنامه نویسی وب یا امنیت وب و باگ بانتی رو دنبال میکردم🤝
از این سخنرانای انگیزشی میشدم،بعدشم یه کتاب مینوشتم چگونه پولدار شویم و اونو میفروختم و پولدار میشدم😁
دیس ایز ژوزه مورینیو
قطعا با خودت همکاری میکردم در جهت باگ های بانکی ![]()
![]()
![]()
به به بنازم به این حسن انتخاب
درود بر تو
البته ایران که کلا نمیصرفه تو اون حوزه ولی خب کلاه سیاه شاید🤣
شااااید اگه از 2018 شروع میکردم و میرفتم سمتش همون موقع سرمایه گذار کوتاه مدت بلند مدت میشدم! یا روانشناس…
تریدر موفق بای دیفالت روانشناس کاردرستیم هست
حساب پراپ یونیتی پراپ رو پاس کردم، ده ثانیه بعدش پیام اعلام پایان کار (اسکم) یونیتی اومد برام:rofl:
![]()
ولی اگر زیل مثلا هزار دلار سودده میشدی اسکم میشد بدتر میشد از وسط ضرر برگشتی خب
خدایش اونم خیلی بده، لااقل سرتیکفیتش پاس کردن رو هم ندادن
نه خیلی مثلا مهمه
ولی تمام این اتفاقات رو تجربه هام خیلی تاثیر گذاشت و رو پیشرف بهینه سازی خودم و استراتژی هام و ب نظرم اگر تمام این اتفاقاات(این یه دونه اش هست) اینقدر تو مسیر تریدینگ و فهم و درکش پیشرفت نمیکردم و یادمه هیچ وقت غر نزدم با این اتفاقات و بلاهایی ک سرم اومد
کار درست رو کردی هر ضرری رو باید در این مسیر به دیتا تبدیل کرد وگرنه آدم دو سر باخت خواهد شد
فقط باید دوام بیاری و بمونی بعد انقدر بخندی که تلخی ها برات خاطره میشن . برای همه ایرانی های جانم آرزو میکنم روزهای خوب را . ایرانی ها خیلی بها دادن . همه طور . جیب و جونشون را زدند . زندگی ها را نابود کردند . امیدوارم همه با صبر و مهارت و مدیریت موفق بشید . زندگی خوب حق و سهم ۹۰ ملیون ماست . خوشحالی تا جمعی نباشه ، هیچ تعریفی نداره . آزادی تمام ایران با مردمانش ارزوست .
پاینده ایران
زنده باد ازادی
بعد اینکه پدرم لبتاب جدید برام خرید اولین سود خوبمو از ترید کردم
حدود ۴۰۰ دلار بود که اون تایم میشد یه موتور باهاش خرید
تا فهمید همچین سودی کردم ۲۰۰ دلارشو ورداشت خیلی جدی بهم گفت ۸۰۰ دلار دیگه از پول لبتابت مونده
از اون موقع یاد گرفتم موقعی که سود یا ضرر زیادی کردم دهنمو ببندم چون طلبکارام از رگ گردن نزدیک ترن
امروز ترید نکردم
الان دلم فقط ۰.۰۱ لات طلا میخواد ![]()
به عنوان تریدر، آخرین صفی که توش وایستادم «صف تولید تصویر» هوش مصنوعیه!
از کجا میدونی شاید الان رفته وال استریت بنده خدا … میگم هیلتون که صاحب هتل های زنجیره ای هیلتونه قبلا خدمتکار بوده دفتر رئیس هتل رو میخواسته جارو کنه صبح به صبح میرفته پشت میز میشسته ادای صاحب هتل رو درمیاورده تظاهر میکرده صاحب کل هتله ![]()
پس اون دوستی هم که می گفت برای سشن آسیا از خواب بلند میشم و با یه لیوان قهوه در حالی که پاهام رو روی هم انداختم مثل گرگ وال استریت چارتها رو رصد می کنم راه درستی میرفته اون بنده خدا هم یه اکانت ۵۰ دلاری داشت!