ما هم کار به کار کسی نداریم ولی یکسری از سر بی لیاقتیشون سعی میکنند مارا مثل خودشون کنند یا بی لیاقتی خودشون به ما نسبت بدن و اگه ما یکبار فقط یکبار موفق بشیم همه چیز بردیم و بقیه چیز هارا پول جلو میبره منظورم اولین میلیون دلار نیست ثبات و تصویر ذهنی و واقعی یک تریدر با ثبات هست موضوع چیز دیگه ای بود ولی ما سعی کردیم همسو باشیم ولی نشد
امیدوارم اوضاع همه بهتر بشه
من تازه دونستم که امسال سال اسبه، ولی تا حالا که همه چیزش به خر رفته!
تو فارکس چیز خنده داری یادم نمیاد ولی اون دوران فضایی بورس که واقعا هیچکس هیچی از سرمایه گذاری نمیدونست و همه داشتیم در مریخ سیر میکردیم و هر سهمی میخریدیم سود میشد خیلی خاطرات خنده داری یادم میاد! اون زمان خیلی زمان خنده داری بود واقعا همه داشتیم تو ی فیلم ماورایی طنز زندگی میکردیم!
خدا لعنت کنه روح انی رو ی نسلی رو نابود کرد برای همیشه…
همه کار رو بیخیال شده بودیم و هر روز می نشستیم واسه خودمون تحلیل میکردیم و فکر میکردیم چقدر باهوشیم!
ی دوستی داشتیم رفته بود سهم زبینا رو خریده بود(تو صنعت دامداری و کشاورزی هست) اومد تو اتاق گفت بچه ها من زبینا رو خریدم!! گفتیم خب واسه چی خریدی کی سیگنال کرده بود!!؟
خیلی جدی گفت خودم!! …حاجی میگن ی گاوایی داره از این در تو نمیاد!!
آقا ما دیگه اون شب تا صب پاره شدیم انقدر خندیدیم!!![]()
داداش ، از این به بعد ، تو چاییت هم کافور بریز
![]()
رک بودن باعث شفافیت و صداقت و همچنین اعتماد به نفس شما میشه ![]()
یه بار میخواستم پوزیشن باز کنم، اومدم روی یورو دلار حجم تایپ بکنم 0,1، اشتباهی 10 لات باز شد، به دو ثانیه نکشید درودان روزانه خوردم
یه بار برای اولین بار تونستم یه حساب 25 تایی مرحله دو رو پاس کنم،،، بعدش یادم اومد که سود یه معامله ام که پنجاه دلار بود، زیر یک دقیقه بوده و قاعدتاً در محاسبه تارگت چالش حساب نمیشه، گفتم بزار یه معامله دیگه باز کنم که سود پنجاه دلاری در بیارم، وقتی فروش زدم حتی یک پوینتم پایین نیومد و رفت بالا و بعدش مجبور شدم با ضرر ببندم،،، بعد از ده دقیقه فهمیدم که ای دل غافل اصلا این حساب سود زیر یه دقیقه نداشتم بلکه مال به حساب دیگه بودم، اشتباه فکر کرده بودم، هیچی اینقدر معاملات عجیب غریب زدم که حسابم اوت شد،،، حسابی که مرحله دوش رو پاس کرده بودم رو دو دستی به فنا داده
یه بار یه حساب 10 تایی داشتم که توی منفی زیادی بودم، گفتم توی تایم خبر با حجم زیاد میزنم شاید اومد بالا،،،، خبر اومد و من خرید سنگین زدم و حساب یهویی از منفی تا مثبت 10 درصد سود شد و من 1000 دلار سود کردم، خوشحال بودم رفتم هیستوری رو چک کردم دیدم یکم انگار عجیبه، دیدم دو تا معامله دیگه هم امروز زدم، بعدش میگفتم یعنی چی، من که به هفته س اصلا توی این حساب معامله ای باز نکردم،،،، نگو که من اشتباهی توی یه حساب ریل 10 تایی این معامله رو باز کردم و اونجا این سود خوب نصیبم شد، خوشحالیم دو چندان شد البته برای دو روز،،، دو روز بعد لیان پراپ اسکم شد
خب داداش این آدمی که گفتی بازار رو گاوی میدیده ![]()
یه چیز بگم اینا تجربه ای هست که سر هر کسی که با چند تا حساب کار کنه میتونه بیاد.
من دو سال پیش از چند تا پراپ حساب داشتم یکیش که به ریل رسونده بودم با نزدیک ۲۰۰ دلار سود تیو لست پراپ همین زورای فعلی بود تک مرحله ای بود چند تا حساب هم در پراپی داشتم روی ریل چالش تک مرحله ای لست پراپ اشتباهی دراوان روزانه چالشای دو مرحله ای پراپی رو حساب کردم و دراودان روزانه م خورد. حالا چن حساب پراپ دارم ولی هیجوقت چالشها رو با هم کار نمی کنم تک تک پاس میکنم
خیلی از اساتید ترید سابقه شکستن مونیتور رو داشتن…!
یادمه مایکل توی یکی از ویدیوهاش میگفت که در طول ترید کردناش دو بار با مشت رفته توی مونیتور…![]()
هر چی فکر کردم هیچ چیز خنده داری نیومد توو ذهنم ،فقط بدبختی ها و بی خوابی ها و عذاب هایی که کشیدم اومد جلوی چشمم.فکر کنم خیلی ها مثل منن
دوست عزیز امیدوارم همیشه خوب و خوش ترید کنی
دوستان تایم باز شدن سشن لندن شده ۱۰:۳۰ ؟
داستان سوتی های تریدرها رو بگید یه کم بخندیم (با هم بخندیم به هم نخندیم فراموش نشه) توی تایپیکا دعوا و اوقات تلخی زیاد شده
منم چیزی جز سختی و نوسان دوار امید و نا امیدی یادم نمیاد .
روزهایی که عین ۱۵ تا ۱۶ ساعت با یک وعده غذا چشم به چارت .
فقط یه چیز جالب بگم که برا همه تون عجیب باشه
من با حدود ۵ تا ضرر اولم از بازار خدافظی کردم و بیشتر از ۵ سال صرف یادگیری کردم و دمو زدم
یعنی ۵ معامله ضرر ۵ سال استپ و بعدش شروع مجدد و حساب ریل که تا حالا ادامه داره
من ترید رو از بول ران بورس شروع کردم زمانی که بقال و چقال داخل بورس بودند و ازش پول در می آوردند چون مهم نبود چه سهمی می خری. البته من هم جزو همون دسته بودم و بدون هیچ دانشی از ترید وارد بورس شدم.
کاری ندارم که آخر با دو میلیارد تومن ضرر ازش خارج شدم و هنوز که هنوزه نتونستم کمر راست کنم.
یک روز در نماد برکت قیمت حدود +4 معامله میشد من هم اومدم پوزیشنم رو ببندم. چشمتون روز بد نبینه 400 میلیون تومن پوزیشنم رو من اشتباهی روی منفی 5 گذاشته بودم و سفارش رو ارسال کردم. هیچی دیگه هنوز که یادم میفته واقعا یک جام میسوزه خیلی جلوی خودم رو گرفتم تا اون لحظه لپ تاپم رو خرد و خاکشیر نکنم. گرچه اگر کارگزار بورسی من مثل همه جاهای دیگه دنیا درست و حسابی می بود باز هم باید با قیمت بازار پوزیشنم رو می بست ولی نامرد تمام پوزیشنم رو یک جا روی منفی 5 بست. خوش به حال اونی که اون روز منفی 5 سفارش کاشته بود
خیلی موفق هستی واقعا تبریک میگم
راه ترید برای هر شخصی متفاوت هست ضرر برای تریدر موضوع شخصی نیست خاصیت این راه هست ضرر رو باید به دیتا تبدیل کنیم و ازش یاد بگیریم همین. بهش فکر نکن
ممنون نادر خان
ولی شما از کجا میدونی خیلی موفقیم ![]()
وقتی فقط بعد از ۵ ضرر چندین سال معامله نکردی و آموزش دیدی موفقیته