آقا چیزای خنده دار ترید رو خالی کنید اینجا، البته حرف رکیک و بی احترامی به کسی یا چیزی نباشه ما خودمون توی این کامیونتی مستاجریم!
یادمه چندسال پیش یه بنده خدایی رو تو اینستا فالو داشتم(ظاهرا از این استادای فیک پیکج فروش بود)،بعد یه سری اتفاقی دیدم لایو گذاشته یه چند دقیقه ای رو رفتم تو لایوش
شروع کرد به توضیح تا رسید به کلمه ی “پولبک” در اورد گفت “فولبک”!
اولش گفتم خب حتما زبونش درست نچرخیده نتونست صحیح کلمه رو ادا کنه.
اما دیدم تا ته لایو همش میگفت “فولبک”![]()
یکی بود خیلی جدی میگفت هر صبح پا میشم مثل تاجرای وال استریت یه قهوه میزنم پاهام رو میندازم روی هم و به دقت چارتای مختلف رو رصد میکنم…
اکانت ۵۰ دلاری داشت!
توضیح: اون موقعها ۵۰ دلار به چش نمی اومد ![]()
ایرانی جماعت خیلی گنا داره!
یه دوره ای از یکی گوش میکردم صوتی بود خیلی وقت پیشْ فکر کنم طفلک خونه ی پدرش زندگی میکرد توی تموم دوره ،صدای حرف و سرفه های اون آدم پیر از اون یکی اتاق روی مخ بود…
پول، همون
محکمیه که وقتی تو حسابته،
همه
ها خودشون باز میشن واست
نه نیازی به التماس داری، نه قرار عاشقونه. ![]()
![]()
دنیا همیشه یه جور نمی مونه… ممنون بابت حضورت
جر ترکیدم صدا پیرمرد ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قبل از کرونا ما کلاس حضوری یادگیری بازارمیرفتیم وقتی کرونا شروع کرد به شیوع بیشتر استاد مون گفت آنلاین برگزار بشه بعد وسط کلاس و خط روند و پرایس اکشن میگفت بچه ها یه لحظه الان میام میرفت بعد از چند دقیقه با جیر جیر صدایه در اتاقش میومد میگفت یکی از فامیلامون فوت شده ما کلا حواسمان پرت میشد
اینجوری شد که من سالیانی با دست و پازدن و ضرر بازار رو یاد گرفتم چون سر کلاس همش تو ختم بودیم
تریدری توسط ما کال مارجین نشده باشه ، تریدر نیست …
جروم پاول
عجب یاد من انداختی کرونا و اون موقع تازه شروع کرده بودم ترید رو
این پاول برای خودش داستان داره اصلا برای معامله با جلسات فدرال رزو یه استراتژی هست که توی تلگرامم بهش دسترسی ندارم یه داستان مفصلی داره برای خودش توی یکی از گروهها یه نفر اسمش رو گذاشته بود پاول، از خجالتش در اومدن ![]()
یکی گفت تا قبل از ترید کردن من کارآفرین بودم ولی خودم نمی دونستم پرسیدم چطور؟ گفت هیچی من همش کار می کردم اون یکی ها بهم می گفتن آفرین!
دوست عزیز نظر منه باید دوستان ببخشن زمان قبل رسیدن به ثبات، شروع ترید، یا قبل شناخت خود تو این بازار به نظرم چیزی خنده داری نداره ولی بعد موفقیت اول خودم به خودم میخندم چون از چیزایی گذشتم که هرکسی بود جا میزد و بعد به قیافه یا رفتار یکسری ها که رفتارشون زمین تا آسمان با قبل فرق میکنه البته که وقتی اونی که بخوایم بشه دیگه آنقدر درگیر خودمونیم که این بحث ها و این آدم ها به چشم نمیان ولی خبرشون میرسه پولت امنه خانوادت امنه و یه ثبات نسبی میاد سراغ آدم که آماده روبرو شدن با هرمشکلی در آینده هست بیشتر قبل
ترید بیشتر خاطره های اشک آور داره ![]()
این تایپیک در حاشیه ی ترید هست وگرنه خود ترید موضوع مرگ و زندگی هم میتونه باشه
بله اشک آدم رو درمیاره ترید
یعنی چی ؟ میشه باز کنید؟
میگم ترید موضوع خیلی جدی ای هست و تایپیک من مربوط به حواشی خنده دار ترید هست به جدی و خیلی جدی بودن ترید من هم معتقدم
زنده باد آقا نادر امیدوارم برسی به روزی که بخندی به تمام اونهایی که به هر نحوی خواستن ناراحتت کنن یا جلوی موفقیتت را بگیرن این آخرین حرف منه مرسی از شما
ممنونم سعی می کنم کار یبه کار کسی نداشته باشم حالا گاهی موفق میشم گاهی نه. هیچ چیز توی دنیا نباید زیاد سخت گرفته بشه به نظرم.