به اشتراک گذاشتن نتایج ترید ( سود یا ضرر فرقی نداره )

سلام به همه تریدرهای واقعی! :heart_eyes:

اینجا قرار نیست کسی بگه «من روزی ۱۰۰۰ دلار گرفتم» بعد معلوم بشه با اکانت دمو بوده.
اینجا جایِ اعترافات صادقانه‌ست.

امروز ضرر زدی؟ بگو چرا.

استراتژی جدید رو امتحان کردی و جالب بوده یا نبود؟ بیا تعریف کن.

یه معامله عالی بستی؟ خوشحالی‌ات رو تقسیم کن.

هرچی یاد گرفتی از ضررهات — اینجا بنویس.

قانون فقط یک چیزه: راستشو بگو ، حتی اگه قشنگ نباشه.

بیا تا با هم از اشتباهاتمون یاد بگیریم. سود که به تنهایی خوشمزه‌ست، ولی ضرر وقتی با چندتا تریدر دیگه شریک بشی، دیگه تنها نیستی.

شروع کن به نوشتن از همون معامله امروزت :backhand_index_pointing_down:
(می‌تونی اسکرین‌شات بذاری از سود یا ضررت ، بعدم در موردش صحبت کن :wink: )

موضوعی که مطرح کردین در اصل خودش خوب و مفید هست اما بسته به فردش داره. یه زمانی من ی کانال در شبکه اجتماعی زدم تریدهام رو با چند ثانیه تاخیر منتشر میکردم برای این که نمایش ضرر مانع میشد که از استراتژیم خارج بشم یه مدت این برای من خوب کار کرد ولی بعدش دیدم تبدیل شده به یه مانع احساسی برام. انتشار نتایج ترید اگر برای فرد به شکل یه تعهد نسبت به جمع در بیاد (نمیگم شما منظورت اینه) بار تریدر رو اضافه میکنه این موضوع ربط مستقیم به تایپیک شما نداره ولی به طور غیر مستقیم ربط داره و خواستم ا.ن تجربه م رو به اشتراک بذارم.

سلام و عرض ادب دوست عزیز. من4سال ضررده بودم و بالاخره بعد از هزاربدبختی استراتژی شخصیمو ساختم. اما بعدش که افتادم روی دور سودده متوجه شدم باگ ذهنی بنده یه شبه پولدارشدن بوده و بنظر من هیچ استراتژی جواب نیست شما بیا فقط روی نواحی حمایت و مقاومت 15 در جهت روند قبل از اون با دیدن یه پین در تایم 5 در اواسط همون پین ورود بزن… این کارو در 100معامله با ریسک 1/2 الی 1/3 انجام بده روزی تنها 2پوزیشن اگه اولی سود شد دومی رو نزن و اگه اولی ضرر شد دومی رو بزن… این یه استراتژی معمولی برای هرکسی که بخواد هستش ولی رفیق مشکل از اونجایی شروع میشه که کشور ما بدبختی تحریمه شما نمیتونی تویه بروکرهای سطح اول دنیا معامله ایی با اطمینان انجام بدی و دقیقا مثه الان که همه بروکرها روی هوا هستن شما هراستراتژی هم داشته باشی وقتی یه مدت بگذره و هیچ تریدی نداشته باشی از خودت دلسرد میشی

خیلی ممنون از تجربه‌ات! درست می‌گی، هدف این تاپیک تعهد اجباری نیست، بلکه فضایی برای تخلیه و یادگیری جمعیه — اگه کسی حس کرد انتشار نتایج بهش فشار میاره، همینجا بیاد از اون فشار حرف بزنه، نه اینکه مجبور باشه چیزی رو منتشر کنه :blush:

معاملات من خیلی کسل کننده ست اصلا تماشایی نیست ولی میخوام منتشرش کنم گاهی اینجا. من فقط نزدک میزنم در یک دقیقه در اوپنش. جالب این هست که این هفته از دوشنبه تا چهارشنبه همه ش استاپم رو زد چون از استراتژیم مطمئن هستم و تمرینای روانشناسی مرتب دارم اصلا ناراحت نشدم امروز هم فقط یک به یک رو داد و بعد برگشت سر به سرم رو زد. من در حقیقت ریسک به ریواردم یک به یک و نیم هست. در یک به یک نصف حجم رو میبندم و تارگتم یک به دو هست. گاهی ولی مومتوم خوب باشه سود رو تعقیب میکنم با تریلینگ.

چیزی که امروز به خودم گفتم این بود که وظیفه ی من به عنوان تریدر تمرکز روی سود کردن نیست، تمرکز روی اجرای مداوم و دقیق استراتژیم هست.

دمتگرم

خوبه که ضرر میکنی خودتو کنترل میکنی
واقعا سخته چند روز ضرر کنی و هنوزم به استراتژیت پایبند باشی :clap: عالیه

این هفته کلا بازار سر درگم بود برای منم خیلی خوب نبود

ممنون. مشکل من سالها روانشناسی ترید بود که چند ماهی هست دیگه حل شده برام خدا رو شکر آهسته پیوسته دارم میرم جلو

تنها چیزی ک ب نظر من میتونه راه چاره باشه کم کردن ضرر من خودم چند ماه از دو ترید در روز ب یک ترید رسوندم ک با ریوارد دو خیلی تاثیر گذار بود . تا میتونید جلو ضرر کردنتونو بگیرید.

من با تمام چالش هایی که بود توی مسیر یادگیری و تمرین تونستم پراپ که تهیه کرده بودم رو به مرحله دوم برسونم و قبل قطع شدن نت یک معامله پندینگ و استاپ مدیریت شده ست کردم بعد این همه مدت که نت قطع بود سایت رو چک کردم از وضعیت حسابم مطلع بشم و متوجه شدم که استاپ من رو فعال نکرده و حساب و از دست دادم … :laughing: :smiling_face_with_tear:

دستت درد نکنه رفیق، توی این ۴ سال ضرر تو تنها نبودی — خود منم اون ته خط رو دیدم، ولی اینکه برگشتی و استراتژی شخصیت رو ساختی، یعنی از خیلی از ما قوی‌تری. تحریم و بروکرهای پرت و آشغال دارن اعصاب آدم رو خرد می‌کنه، راست می‌گی؛ ولی این تاپیک دقیقاً برای همینه که وقتی همه بروکرها قاطی کردن و کس دیگه‌ای نیست بفهمه چته، حداقل اینجا یه نفس عمیق بکشیم و بگیم «باز فردا روز دیگه‌ست». ممنون که استراتژی ساده و جالبت رو گفتی

دنیا ب اخر نرسیده مشتی درسشو بگیر دفه بعدی حتما ب برداشت میرسونی ان شاالله.

دمت گرم که روحیه میدی
یه جوریه ولی انگار هم شرکت پراپ و هم بروکر نمیخوان سود کنی وگرنه چه دلیلی داره استاپ رو فعال نکنه؟ :melting_face:

قربونت برم مشکلات پیش میاد

شاید حرفت درست باشه ، ولی بالاخره ی روز خوب میاد

همین ک ب مرحله دوم رسیدی خوشحال باش این خودش پیشرفته یادت نره قبلا فقط دنبال این بودی تو دمو سود ده شی ، بگذر ازش خدا بزرگه عزیز دل.

توی پاس کردن چالشهای پراپ اتفاقات خیلی مختلفی میتونه بیفته. کلا در ترید، ضرر رو به دیتا تبدیل کنی و تکرارش نکنی برنده ای

هرچند که اگر ادبیات و نگاهمون به چارت شبیه به هم نباشه، فکر نمیکنم بتونه مفید باشه

و اگر خواستید بیشتر از این دست معاملات ببینید، تاپیکی با عنوان AOT ایجاد شده

اینجا

خودمم این هفته که گذشت اصلا تو لایو ترید نکردم
کلا بعد 45 روز بدون اینترنت - این هفته اخیر فقط بازار رو نگاه کردم و استراتژی مون آپدیت کردم .
شاید از اواسط هفته دیگه کم کم شروع کنم
امیدوارم تا اون موقع نت کامل وصل شه - نمیتونم به VPS خودم وصل شم
تا این کانفیگ های داغون که هی قطع میشن هم نمیشه ترید کرد

خیلی خوبه رفیق :clap: :+1:

اصلا دنبال سود های عجیب و غریب نباشین وین ریت ۶۰ داشته باشین بارتونو میبندین وین ریت های بالا هم خوبن به ظرطی که ثبات داشته باشه و هر ماه سود ده باشه ( هر استراتژی که دوست داشتین رو حداقل ۱۰۰ تا بک تست بگیرین اگه سود ده بود تو بک تست همونو تمرین کنین توی ریل میتونین اجراش کنین)

بک تست کندل به کندل باشه

سعی کنین از نظر روانی نه خوشحال بشین وقتی سود کردین نه ناراحت بشین وقتی ضرر کردین

و اگه میخواین سود ده بشین باید یه استراتژی رو فقط بک تست و اجرا کنین

استراتژی سایکل مشخص داره/زمان بندی مشخص داره/شرط های ورود مشخص و شرط های ورود نکردن داره/ریسک به ریوارد مشخص داره/ ریسک به ریوارد مورد قبول من ۱:۱ هست چون استاپ های کم تری داره و از نظر روانی بار کم تری داره و دراو دان های کم تری میخوری -اگه اوایل کار هستین حتما استراتژی مکانیکی داشته باشین و سمت تحلیل نرین خیلی راحت ترین و زود تر به سود دهی میرسین تحلیل خطای اجرایی بسیار زیادی میتونه داشته باشه

حالا این ماه ماه خوبی بود برام وگرنه تیپی هام باید کم تر میبود

عالیه رفیق :flexed_biceps: :clap:

موافقم و مرسی از همدلی