شما میری دریا یه سطل آب با خودت ببر لازمت میشه ![]()
اعتراف کن که هفته قبل جنگ به چه موفقیت خاصی تو ترید رسیده بودی که اوضاع رو اینجوری به هم ریختی؟
شما میری دریا یه سطل آب با خودت ببر لازمت میشه ![]()
اعتراف کن که هفته قبل جنگ به چه موفقیت خاصی تو ترید رسیده بودی که اوضاع رو اینجوری به هم ریختی؟
پول لپ تاپت ۲ و نیم برابر پول موتور بوده؟![]()
آره دیگه ولی جدی از نظر روانی تأثیر داره رو عزت نفس و اعتماد به نفس طرف. از اول حرفه ای به مارکت نگاه میکنه
موتور از این هوندا 125 ها
میخواستم بخرم اون موقع
میشد یدونه سرحالشو خرید
و اینکه لبتابم 1000 تاعه
با 400 دلار همین الانم میتونی یه 125 مدل 90 اینا بخرم
آره همون اصلا در جریان نرخ قیمت موتور نبودم عجیب بود برام.
حالا غصه نخور پول درمیاری از مارکت یدونه مدل بهترشو میخری در اینده
دیگه فک نکنم اگه پولی دربیارم سر این آشغالا حروم کنم
گذشت اون تایم بقول شما بهترشو میخرم
یه بنلی یا پالس در حد صفر
آره بخر برو جلوی اونایی که با موتورشون جلوت ویراژ میدادن یه خودی نشون بده دلت خنک شه ![]()
![]()
قبل جنگ هم دوتا حساب تو مرحه دو داشتم اونم سگب نه پراپ های دگ ک اگر جنگ نشده بود حساب کردم با بکتست بعدش سه بار حداقال تو برداشت رفته بودم
![]()
میگم شما به هر موفقیتی در هر زمینه ای رسیدی قبلش یه ندا به ما بده، ما از اون حیطه بطور کامل خارج بشیم تا به خاک سیاه ننشستیم ![]()
شماره ت رو بده ، شماره ام میدم ذخیره کن.هر وقت تک زدم تو تمام زمینه ها که نیازه اقدام کن فقط سریعااااااا ![]()
یک بار پرواز داشتم تو فرودگاه قبل از پرواز دیدم یه موقعیت خوب هست پوزیشن گرفتم ولی نه تی پی گذاشتم نه استاپ . وقتی فرود اومدیم حساب رو چک کردم 100.000 دلار سود کرده بودم ….. شوخی کردم . کال شده بودم ![]()
میترسم اگه تماست با موفقیت برقرار بشه آنتن کل دکل های مخابراتی ایران قطع بشن مجبور بشیم با دود پیام رد و بدل کنیم ….
آیدی قلبتو بده تله پاتی میکنم پس
![]()
نمیخواد میزنی یهو سکته قلبی میکنم …
من جوونم هنوز آرزو دارم …
دوستان عزیزمون توی ایران بروکر کامیونیتی یه همچین ویژگی خوبی رو در اختیارمون گذاشتن
استفاده کردنش خالی از لطف نیست
هم پرایوت تره
هم من بجای شماها کرینج نمیشم
قبل کلاس آموزشیت به عنوان تاپیک دقت کن … زنگ تفریح و خاطرات خنده دار
دو تا پیام شوخی کردیم
شما آدرسو اشتباه اومدی گویا زیادی جدی گرفتی
بله درست میگین
لطفا زنگ تفریح جذابتون رو ادامه بدین
از خاطرات خنده دارتون داریم لذت میبریم
ادامه بدین
خیلی قشنگ جواب میدی رویا
کلی خندیدم
مداو میرفتم کوه و تو بازار طلا فروشا کیفی کار میکردم
یه نوع خرید و فروش طلاست
مگه من اومدم بگم که هندزفری و موزیک پلی گوشی هم چیز خوبیه واسه اینکه زرت زرت و یه موزیک میدین اونم یه سری موزیکه که “کریینج”میشم
(دو خط انگلیسی نمیتونن حرف بزنن، زبان پارسی رو به گند میکشن بعد برا ما که بگن مثلا ما خیلی چییم حال بهم زنی اصلی اینه)
یا هرچیز دگ؟
چون سواد اسم عنوان تاپیک خوندن رو بلد بودم و داشتم و میتونه هرکی هرکاری بخاد بکنه اونجا و هر اهنگ مضخرفی رو بزاره و من میتونم گوش ندم پلی نکنم و به من ربطی نداره و فضولی و دخالت و *** خوریش هم به من نیومده و الان هم برای شما همینطور