زنگ تفریح ترید! (خاطرات و اتفاقات خنده‌دار دنیای ترید)

شما میری دریا یه سطل آب با خودت ببر لازمت میشه :joy:

اعتراف کن که هفته قبل جنگ به چه موفقیت خاصی تو ترید رسیده بودی که اوضاع رو اینجوری به هم ریختی؟

2 لایک کرده

پول لپ تاپت ۲ و نیم برابر پول موتور بوده؟:thinking:

2 لایک کرده

آره دیگه ولی جدی از نظر روانی تأثیر داره رو عزت نفس و اعتماد به نفس طرف. از اول حرفه ای به مارکت نگاه میکنه

2 لایک کرده

موتور از این هوندا 125 ها
میخواستم بخرم اون موقع
میشد یدونه سرحالشو خرید
و اینکه لبتابم 1000 تاعه
با 400 دلار همین الانم میتونی یه 125 مدل 90 اینا بخرم

شما دختری نمیدونی همین قراضه ها هم چقد توی 16 سالگیم برام آرزو بود
اون تایم بیشتریا با 15 تا 20 تومن میرفتن موتور مزایده میگرفتن که مفت بود
میتونستم دوتا ازش بگیرم

4 لایک کرده

آره همون اصلا در جریان نرخ قیمت موتور نبودم عجیب بود برام.

حالا غصه نخور پول درمیاری از مارکت یدونه مدل بهترشو می‌خری در اینده

2 لایک کرده

دیگه فک نکنم اگه پولی دربیارم سر این آشغالا حروم کنم
گذشت اون تایم بقول شما بهترشو میخرم
یه بنلی یا پالس در حد صفر

3 لایک کرده

آره بخر برو جلوی اونایی که با موتورشون جلوت ویراژ میدادن یه خودی نشون بده دلت خنک شه :smiling_face_with_sunglasses::ok_hand:

2 لایک کرده

:grimacing: :sweat_smile: قبل جنگ هم دوتا حساب تو مرحه دو داشتم اونم سگب نه پراپ های دگ ک اگر جنگ نشده بود حساب کردم با بکتست بعدش سه بار حداقال تو برداشت رفته بودم :sweat_smile: :expressionless_face:

4 لایک کرده

میگم شما به هر موفقیتی در هر زمینه ای رسیدی قبلش یه ندا به ما بده، ما از اون حیطه بطور کامل خارج بشیم تا به خاک سیاه ننشستیم :joy:

2 لایک کرده

شماره ت رو بده ، شماره ام میدم ذخیره کن.هر وقت تک زدم تو تمام زمینه ها که نیازه اقدام کن فقط سریعااااااا :sweat_smile:

2 لایک کرده

یک بار پرواز داشتم تو فرودگاه قبل از پرواز دیدم یه موقعیت خوب هست پوزیشن گرفتم ولی نه تی پی گذاشتم نه استاپ . وقتی فرود اومدیم حساب رو چک کردم 100.000 دلار سود کرده بودم ….. شوخی کردم . کال شده بودم :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 لایک کرده

میترسم اگه تماست با موفقیت برقرار بشه آنتن کل دکل های مخابراتی ایران قطع بشن مجبور بشیم با دود پیام رد و بدل کنیم ….

2 لایک کرده

:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: آیدی قلبتو بده تله پاتی میکنم پس :grinning_face_with_smiling_eyes: :joy:

3 لایک کرده

نمی‌خواد میزنی یهو سکته قلبی میکنم …

من جوونم هنوز آرزو دارم …

3 لایک کرده

@Saali_FX

@user_42344

دوستان عزیزمون توی ایران بروکر کامیونیتی یه همچین ویژگی خوبی رو در اختیارمون گذاشتن
استفاده کردنش خالی از لطف نیست
هم پرایوت تره
هم من بجای شماها کرینج نمیشم

6 لایک کرده

قبل کلاس آموزشیت به عنوان تاپیک دقت کن … زنگ تفریح و خاطرات خنده دار

دو تا پیام شوخی کردیم

شما آدرسو اشتباه اومدی گویا زیادی جدی گرفتی

2 لایک کرده

بله درست میگین
لطفا زنگ تفریح جذابتون رو ادامه بدین
از خاطرات خنده دارتون داریم لذت میبریم

2 لایک کرده

ادامه بدین

خیلی قشنگ جواب میدی رویا :rofl: کلی خندیدم

3 لایک کرده

مداو میرفتم کوه و تو بازار طلا فروشا کیفی کار میکردم

یه نوع خرید و فروش طلاست

3 لایک کرده

مگه من اومدم بگم که هندزفری و موزیک پلی گوشی هم چیز خوبیه واسه اینکه زرت زرت و یه موزیک میدین اونم یه سری موزیکه که “کریینج”میشم :smirking_face: :nauseated_face: (دو خط انگلیسی نمیتونن حرف بزنن، زبان پارسی رو به گند میکشن بعد برا ما که بگن مثلا ما خیلی چییم حال بهم زنی اصلی اینه)

یا هرچیز دگ؟

چون سواد اسم عنوان تاپیک خوندن رو بلد بودم و داشتم و میتونه هرکی هرکاری بخاد بکنه اونجا و هر اهنگ مضخرفی رو بزاره و من میتونم گوش ندم پلی نکنم و به من ربطی نداره و فضولی و دخالت و *** خوریش هم به من نیومده و الان هم برای شما همینطور

2 لایک کرده