با سلام خدمت شما اقا علی عزیز .ممنونم که در این کامینیوتی کاملا افراد رو زیر نظر دارید. اینجا جا داره به شما بگم من زیاد اهل این نیست شخص استادی رو نقد کنم اما به شدت روی سبک های که داره اموزش داده میشه نگاه نقدی به همراه فکت های علمی دارم. سیتستمی که من استفاده میکنم در اصل یک استراتژی نقدینگی محوره بر اساس چرخه های حرکت نقدینگی در زمان های مشخصی در سشن های معاملاتی ه.من با استفاده از دیتا های لول دو و سه نقاطی رو که در نظر دارم رو اعتبار سنجی میکنم و با استفاده از اونا نقطه ورود بهتر اعتبار سنجی ناحیه ها و کنترل معاملم استاپ و تی پی ها استفاده میکنم .داداشه گلم وینریت بالا زیاد ملاک نیس چون طرف داره ریسک های عضیمی در نوسانات کوچیک بازار انجام میده.من به شما وینریت 45 نشون میدم اما طرف اخره ما کاملا رو سوده !R/R مهمه من در مورده این هم یه متن کوتاهی تاپیک کردم.ببینید تمامی سبک های موجود داره بر اساس یه دیتا سوخته تدریس میشه و سعی بر اگو درمانی دارن اساتید اما جواب نمیده.در نهایت بله ضرر ده هستن .من هم استاپ میخورم اما همیشه اونو به اهرامی برای معاملات بعدیم استفاده میکنم.وینریت 80 تا 90 % نمیگم نیست هست اما طرف اخره ماه خودش متاتریدرشو نگاه کنه خجالت میکشه !!!اینجا مسابقه که کی کمترین خطارو داره نیست به نظرم بقا در این بازار و سود مستمر اصلی ترین نکته هاست.در مورده یادگیری داداش گلم توی یوتوب هستن افرادی که تدریس میکنن اما اونا هم مثل اساتید دیگه فقط میخوان به شما استراتژی یاد بدن که اصلا پیشنهاد نمیکنم چون باعث ضرر های کلان میشه .شما باید به درک حرکت بازار و جریان نقدینگی بپردازید و با استفاده از ابزار سیسیتم شخصیتونو به بالا ترین حد خودش برسونید اینم خدمت شما بگم اگر سیستم شما صرفا بر پایه های الگویی باشه به هیچ عنوان این مطالب به شما کمک نمیکنه. برای یادگیری دیتا lvl 3 هم توی خود سایت اصلی bookmap اموزش های جذابی وجود داره که کاملا شما رو با فضای سیسیتم و طریقه کارش اشنا میشید.من کوتاه گفتم بازم سوالی دارید به دیده منت کاملا خوشحال میشم راهنماییتون کنم دوست عزیزیم
خیلی سخت میگیرین ، در تاپیک های قبلی هم دیدم چقدر جدی بودین ، با احترام من رو یاد کل کل های مدرسه میندازین ، اینکه روش مفیدی دارین و بقیه رو آگاه میکنین خیلی با ارزشه ،
شما کندل ها رو به بوم نقاشی تشبیه میکنین و سایر سبک ها رو به نقاشی کردن ! اگر برای حرف هاتون مثال نقضی باشه ! باز هم اینقدر متعصبانه توجیه میکنید ؟
بنا بر حرف های شما هیچ کس ( حتی یک نفر ) با سبک های rtm ict سایر پرایس اکشن ها و ابزار ها سود ده نیست ! اگر فقط یک نفر با اون سبک به هر نحوی موفق باشه ( قطعا هستن ) ثابت میشه که اون سبک میتونه جواب بده به شرطی که درست اجرا کنی !
همون جمله معروف : ( واقعا نمیشد یا تو نتونستی!؟
پس در نهایت همه چیز به خود تریدر بستگی داره ، آیا موفقیت در سبکی که شما کار میکنین رو تضمین میکنین ؟! اگر بله ، من هرچی تا الان بلد بودم دیلیت میکنم میچسبم بهش
اگر خیر ، پس صرفاً خوش خط و خاله و ذاتا مثل بقیه س
( مردم عمر و سرمایه خودشون رو روی این کار قمار میکنن ممکنه حرف هامون بعضی ها رو در جاده اشتباه بی بازگشت قرار بده )
بحث ما کلکلِ مدرسهای نیست بحث تکامله. سبکهای پرایس اکشن کلاسیک و مدرن، پلههای اولیهی درک بازار بودن. اما حالا که تکنولوژی اجازه میده ما ریزساختار بازار رو ببینیم، اصرار بر موندن در لایهی اول، مثل اصرار به استفاده از چرتکه در عصر کامپیوترهای کوانتومیه.
فرمودید اگر حتی یک نفر با سبکهای ICT یا RTM سودده باشه، یعنی اون سبک جواب میده. حرفت کاملا درسته! من هیچوقت نگفتم کسی با این سبکها سود نمیکنه. حرف من اینه آن شخص دارد معلول را ترید میکند و با تجربه و روانشناسیِ خودش، نقص دیتا رو جبران کرده. پرسیدی آیا موفقیت در این سبک رو تضمین میکنی؟ اگر کسی در مارکتهای مالی بهت کلمهی تضمینرو فروخت، شک نکن که یا نابلده یا کلاهبردار! ![]()
من تضمین نمیکنم که با دیلیت کردن دانستههات ثروتمند میشی اما تضمین میکنم که وقتی دیتای لول ۲ و ۳ رو بفهمی، دیگه نمیتونی به چارت خالی نگاه کنی و نقدینگی رو حدسبزنی، چون یاد میگیری اون رو ببینی.گمراه کردنِ مردم یعنی بهشون بگیم با دیدن سایهیِ قیمت، میتونن نیت غولهای بازار رو حدس بزنن. من حرفم اینه به جای قمار روی احتمالات تصویری بیاید روی واقعیاتِ تبادلاتیمعامله کنیم.
آیا خودت با این سبک ثروتمند شدی ؟! میشه لطفاً یه تاریخچه معاملاتی قرار بدی
حالا قرار نیست کسی ثروتمند بشه یه سود پیوسته از این بازار داشتن هم برنده حساب میشی ، مهم داشتن سود حداقل ۶ ماه پشت سر همه برایند ۶ ماه و یکسالشون مهمه
برای یه همچین ادعایی باید به چیز درست و درمون نشون بده
سلام اصلا نمیخواستم وارد این بحث بشم ولی نیاز به کمی شفاف سازی دیدم که بقیه آگاه تر بشن
با احترام به همه دوستان
میخوام توجه دوستانی که با لول ۲و ۳ کار نکردن وآشنایی ندارن رو جلب کنم به این موضوع که
در ابتدا تحلیل در این دو سطح نیاز به دیتا فیوچرز داره که با دیتایی که توی بروکر ها دریافت میکنیم متفاوته
در این سطح پیچیدگی های خیلی زیادی وجود داره و مثله دیتا لول ۱ که ما داریم وابسته به احتمالات هست
اگر این اصل رو بپذیریم که الگوریتم مارکت بر اساس نقدینگی هست
و نقدینگی از همین تریدر هایی به وجود میاد که دارن همین دیتا لول ۱ رو میبینن پس فریبی در کار نیست
در دیتا لول ۲و۳ هم نقدینگی رو میشه دید ولی مارکت اگر تصمیم به عبور از نقدینگی رو داشته باشه با الگوریتم های خاصی که در اختیار دارن (که میتونن سفارشات سنگین رو مخفی کنن) بازم هم کامل قابل شناسایی نیست
وقتی توانه دیدن نقدینگی رو داشته باشی فرقی نمیکنه که لول ۱ باشه یا ۲و۳
اگر تمام قطعات پازل رو به خوبی کنار هم قرار بدیم نقدینگی رو میشه درست تشخیص داد
اگر منظورت از ثروتمند شدن اینه که مثل اینفلونسرهای اینستاگرامی عکس با ماشین اجارهای و ساعت فیک بذارم، نه!توی دنیای بیزینس، ثروت یعنی توانایی مدیریت ریسک روی سرمایهی بالا نه بالانس حساب.در مورد درخواست تاریخچه معاملات؛ من اینجا پکیج یا سیگنال نمیفروشم که بخوام با استیتمنتسازی یا MyFxBook که این روزها با یک ربات ساده قابل جعل شدنه برای کسی دلبری کنم.
استیتمنت واقعیِ من، همون منطقیه که تو پاسخی براش نداری و سعی میکنی با پرسیدن از موجودی جیب من، از زیر بار نقد علمی فرار کنی. اگه دنبال اثباتی، بیا روی دیتای لایو با هم یه سناریوی نقدینگی رو کالبدشکافی کنیم؛ اونجاست که عیار تریدر مشخص میشه، نه توی عکس موجودی حساب.!!!
ممنون که دیدگاهتو رو گفتید .کاملا درسته که بحث دیتای لول ۲ و ۳ پیچیدگیهای خاص خودش رو داره و نیازمند دقت بالاست. شما به درستی اشاره کردید که دیتای بروکر با دیتای فیوچرز متفاوته. این تفاوت در تاخیر و کیفیت دیتا خودش رو نشون میده. دیتای لول ۱ که معمولا از سوی بروکرها ارائه میشه، خلاصهای از بهترین bid و ask هست و جزیات Volume و aggressiveness معاملات رو نشون نمیده. در حالی که فیدهای مستقیم از بورسهای جهانی مثل Rithmicیا CQG برای CMEدیتای MBO رو ارائه میدن که نه تنها تاخیر صفره، بلکه تمام اردرها و تراکنشها رو با جزیات کامل نشون میده. هدف این نبود که بگم Level 2 و 3 فریب رو آشکار میکنن یا تضمین میدن، بلکه تاکید روی این بود کهاین دیتاها یک لایه اطلاعاتی عمیقتر ارائه میکنن که در کنار لول ۱ میتونه به کاهش خطا و درک بهتر رفتار سفارشها کمک کنه نه اینکه جایگزین قطعیتساز یا ابزار جادویی باشن.کاملا درسته که حتی در Level 2 و 3 هم همیشه همه چیز قابل مشاهده نیست بهخصوص با وجود Iceberg Orders و الگوریتمهای پنهانساز حجماما تجربه من اینه که درک ساختار نقدینگی با لول ۱ امکانپذیره
اما لول ۲ و ۳ سرعت و وضوح بیشتری به تحلیلگر میدن، بهخصوص در تشخیص نواحی رقابتی و رفتار اجزای فعال بازار
بهنظرم همانطور که اشاره کردید، در نهایت اتفاق زمانی میفته که قطعات پازل کنار هم قرار بگیرن و من با شما همنظر هستم
هیچ لایهای کامل نیست، اما ترکیبشون فهم بازار رو عمیقتر میکنه.
![]()
دوستان عالی بود.
ولی اصل داستان این هستش که ما خرده تریدر ها، به واقع به ابزارهای مختلف در بورس های دنیا در بانکها و صندوقهای مالی با اطلاعات سطح بالا، دسترسی نداریم، دسترسی ما محدود میشه، شاید به اطلاعات دسته چندم، شاید……که اون هم رایگان نیست، ولی حجم معاملات در بازار فیوچرز اطلاعات خوبی داره از نظر من، هر چند حجم های درب و داغون هستند ولی میشه یه کارهایی کرد.
مرسی از نظر درستتون دیدگاه مثبت شما نسبت به فیوچرز ![]()
من منطق خودم رو دارم و چرندیات دیگران تغییرش نمیده ! چطور از سبکی که خدا میدونیدش هیچ چیزی برای ارائه نداری !؟
از صحبت هات مشخصه فقط در حد چند اصطلاح از rtm بلدی ( کی گفته ما دنبال qm میگردیم
)
از آدم های تعصبی مثل شما خوشم نمیاد ( دلیلش هم تو این ۴۵ روز تو خیابون دیدین)
میتونیم ساعت ها راجع به سناریو نقدینگی صحبت کنیم ( بدون نتیجه و هیچ و پوچ ) منظورم اون ستاپ به خصوص که با این دیتا طراحی کردی و استفاده میکنین بود ، فقط در حد یه عکس ، ( الان میاد میگه استراتژی من ۱۰۰ هزار دلار پولشه و به کسی رایگان نمیدم …) که خب نفرستادی ، خب به درک
دوست جسارت منو ببخشید ولی حس میکنم شما علاقه داری بحث رو به جای باریک بکشید ایرادی نداره بلاخره هزینه کردی پکیج 100 دلاری گرفتیو مقداری تلخه حقیقت که میگم کشکه ایرادی نداره راحت باش.فرمودین در مورده نقدینگی صحبت کنیم شما اگر میتونستین صحبت کنین اینجا با فکت علمی نظرتونو میدادین فعععععک نکم حتی یک بار عکس این تجهیزاتو دیده باشی بلاخره استادتون بهتون گفته بیا با یک گوشی 100 دلار پراپ یا ریل بنزو کشیدی بیرون اگرم استاپ خوردی روانشناسیت مشکل داره
. شما اگر در حده عکس نیازته من برای دوستان فرستادم اینم لینکش :یک حقیقت تلخ: ict و rtm هم فقط نقاشی روی چارت هستند! - #96 توسط AmirMasouD
شما اول سعی کن مطالعتو بالا ببری اگر مشکلی داشتی میای میپرسی اگر جوابی برات نبود میتونی نقد کنی بازم گفتم 1 دلیلی نداره سیسیتم بدم به کسی شما میگی 100 هزار دلار تو بگو 1 میلیون دلار دوست عزیز من سرمایه گردانم نه پکیج 5 میلیونی بفروشم.اونایی که جسارتا دنبلا اموزش حرفه ای هستن شما نمیبیند استادشم نمیبینید مگه این بیزنس خاله بازیه؟ جسارتا چون با الفاظ تند صحبت کردین من مقداری از این احترامی براتون قاعل هستم کم میکنم که خدای نکرده فکر نکنید ما بلد نیستیم.ازتون هم خواهش میکنم یا فکت علمی بدید یا برین تو همون تاپیک های وینریت 80 درصد و اموزش استراتژی 5000 هزار دلاری در راه خدا ![]()