ترید با دیتای زنده یا قمار با نقاشی روی چارت؟ ⚡️

دمت گرم بابت کامنتت رفیق، ولی این حرفت که اگه کار می‌کرد اینجا نبودی قدیمی‌ترین و کلیشه‌ای‌ترین جمله‌ی کساییه که هنوز بازار رو یه کازینو یا دستگاه غیب‌گویی می‌بینن که قراره یه شبِ آدم رو بفرسته توی جزیره‌ی شخصی!

دیتای لول ۳ و اوردرفلو نه جادوگریه، نه ارتباط با ماوراء‌الطبیعه. خیلی ساده‌ست؛ وقتی شما داری با اندیکاتور و خط‌کش روی چارت نقاشی می‌کشی و حدس می‌زنی، ما داریم فاکتورِ خرید و فروشِ لحظه‌ای و موجودیِ انبارِ بازار رو نگاه می‌کنیم. این دیتای خام و واقعیه، نه معجزه!

حالا چون یه عمر چشمت فقط خط روند و فرمول‌های سوخته‌ی تریدینگ‌ویو رو دیده، طبیعیه که دیدنِ حجم واقعی سفارشات و اردرهای مخفی برات شبیه فانتزی به نظر برسه.:rofl: ما پیش‌بینی نمی‌کنیم، ما ردِ پولِ واقعی رو می‌بینیم و بر اساسش ریسک‌مون رو مدیریت می‌کنیم.:nerd_face:

به جای تیکه‌ انداختن، پیشنهاد می‌کنم یه سرچ ساده کنی ببینی تریدرهای پروپ‌دسک‌های بین‌المللی و بانک‌ها چطوری معامله می‌کنن؛ شاید مسیرت عوض شد و دیدی دنیا خیلی بزرگتر از اون چارت‌های ساده‌ایه که بهت نشون دادن.

موفق باشی :heart:

ممنون بابت پاسخت
بنده هم امیدوارم شما هم با گرفتن رد بزرگان بازار به سود برسید

تا نباشى به دانش ارزانى
دادِ خود از زمانه نستانى
نیست اندر جهان ز من بشنو
هیچ دردى چو درد نادانى‏

:rofl:
ما نه دنبال رد بزرگانیم، نه دنبال شعار. بحث سر اینه که بعضیا هنوز بازار رو فقط از پشت اندیکاتور می‌بینن و طبیعتا هر چیزی خارج از اون محدوده براشون شبیه افسانه‌ست.اما این که شما با این ابزار کار نکردی، دلیل نمی‌شه اصل ماجرا وجود نداشته باشه.
در مورد شعر هم کاملا درست فرمودید؛ درد نادانی واقعا بد دردی‌ست، برای همین فرق بین حدس زدن و دیدن دیتای واقعی بازار رو نمیشه با طعنه و جمله‌ی قشنگ عوض کرد.:rofl: :rofl: :folded_hands: در نهایت، بحث ما سلیقه‌ای نیست؛ بحث سر اینه که آیا می‌خوای بازار رو حدس بزنی یا واقعا بخونیش :waving_hand:

بله بله شما دارید بازارو میخونید از استیتمنت نداشتتون مشخصه :joy:

خوبه که بحث از خود موضوع رسید به استیتمنت :))

استیتمنت عمومی نه معیار علمه، نه سند بی‌سوادی. خیلی‌ها اصلا استیتمنتشون رو برای هر کسی رو نمی‌کنن.بحث هم سر نمایش عدد نیست؛ سر اینه که شما هنوز بین حدس و دیتای واقعی فرق نمی‌ذاری، بعد چون ابزارش رو ندیدی، کل موضوع رو با یه خنده رد می‌کنی.اگه نقد فنی داری، بسم‌الله؛ وگرنه این مدل کنایه فقط نشون می‌ده برای اصل بحث جوابی نداری.:folded_hands:

استیتمنت معیار علم نیست ولی تخریب سبک های بزرگی مثل ICT , RTM و انکار اون معیار علمه.
یا معیار علم همون 10 کلمه ست که در هر پاسخ به هر کسی مینویسیدش؟
یا شایدم معیار علم کمالگرایی در مهارتیه که ترین نمیپذیره,
یا شایدم معیار علم پز دادن دیتا هاییه که وجود خارجی نداره :joy:
نکنه معیار علم و سند با سوادی طرفداری از همون دیتا هاییه که بروکرای B_BOOK با برچسب دیتای لول 3 فرو کردن در پاچه ملت(:

از اسم تاپیک مشخصه با 6 سال سابقه نمادین حتی 1 درصد هم از این بازار شناخت ندارید

از لحن و نوع استدلالت مشخصه به‌جای نقد فنی، دنبال تخریب و حاشیه سازی هستی!!!:joy:
کسی که برای رد یک بحث فقط به اسم تاپیک و سابقه‌ی طرف گیر می‌ده، عملا داره اعلام می‌کنه جوابی برای اصل موضوع نداره.بحث فنی بود، شما شخصی‌اش کردی؛ همین خودش برای هر کسی که بخونه کافیه :folded_hands:

تلاش برای نجات کامیونیتی ترید ایران توسط میلیاردر و سردسته نهنگ ها!

درسته
اسم تاپیک شما یه چیز شخصیه
کاملا صحیح

اینکه نگرانِ دیتای بی‌کیفیت بروکرها هستی، نشون می‌ده حداقل کمی از ساختار بازار سرت می‌شه؛ اما تفاوت تریدر حرفه‌ای با آماتور اینجاست که اولی می‌دونه برای دسترسی به دیتایِ واقعی باید سراغ سرویس‌دهنده‌هایی مثل Rithmic یا CQG بره، نه اینکه دیتا فیلتر شده‌ی بروکر فارکس را معیار قرار بده.بحث ما تفاوت مکانیسم حراج با الگوهایِ روان‌شناسی توده‌ها همون چیزی که در ICT/RTM می‌بینیده. این الگوها برای تریدرهای خرد ساخته شده تا فکر کنن بازار طبق ایمبلنس و گپ و اوردر بلاک حرکت می‌کنه. اما دوست عزیزم حقیقت مارکت در لایه‌هایی از اوردرفلو نهفته که با خط‌کش و فیبوناچی قابلِ رویت نیست.و قطعا این موضوع برای شما دوست عزیزم قطعا درد اوره چون تغیر سخته !
من نه پز دیتا می‌دم، نه نیازی به اثبات خودم به کسی دارم. مسیر من شفاف است؛ یا اونو می‌بینی و درخواستش میکنی و درکش می‌کنی، یا ترجیح می‌دهی در همون دنیای قشنگ ICT و تریدینگ ویو متاتریدرت بمونی. انتخاب با خودته، بحث‌های شخصی و کل‌کل‌های فرسایشی، راهِ رسیدن به سود در بازارهای مالی نیست.
موضوعاتی که توی پیجتون به انتشار گزاشتید رو مطالعه کردم و کاملاهم برام روشن دیدگاه شما نسب به بازار چه شکلیه!!!
فقط در یک کلمه :

موفق باشی.:folded_hands: :joy:

یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که دیتای لول۲ و لول ۳ وفوتپرینت مربوط به معاملات بازارcfd هست یا بازارفیوچرز؟

برای بازار فیوچرز هست دوست عزیزم.متاسفانه ما نمیتونیم توی بازار فیوچرز خریدو فروش کنیم اما به دلیل همگرا بودن قیمت که دلیل به وجود اومدن بازار CFD هستش میتونیم کاملا با این اطلاعات ترید خودنون رو توی بازار CFD استفاده کنیم دوست عزیزم.بازم اگر نیازه توضیح بیشتری بدم امر بفرمایدد تا بگم دوست عزیزم :folded_hands:

باتشکرازپاسخ شما. خب اگه اینطوره پس بازار فیوچرز اصله(لااقل برای طلا)و بازارفارکس پیرو اون هست درسته؟

دوست عزیز، بازار فیوچرز و CFD هر دو از ابزارهای مشتقه‌ان، ولی کاربرد و ساختارشون یکی نیست.فیوچرز بیشتر برای این استفاده میشه که هم بشه ریسک رو پوشش داد، هم قیمت واقعی‌تر کشف بشه و هم بعضیا روش سفته‌بازی کنن.مثلا یه شرکت هواپیمایی برای اینکه از نوسان قیمت سوخت ضربه نخوره، می‌تونه از قراردادهایی مثل فیوچرز یا فوروارد استفاده کنه تا ریسک خودش رو کنترل کنه.ولی CFD بیشتر یه ابزاره برای این که معامله‌گر بدون اینکه واقعاً اون دارایی رو بخره، فقط روی بالا و پایین شدن قیمتش معامله کنه.یعنی توی CFD معمولا تحویل فیزیکی در کار نیست و سود و ضرر فقط از اختلاف قیمت ورود و خروج حساب میشه.

:joy:
آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین [سانسور] زنده بماند