درود
متاسفانه ازین ادمای منفی همیشه هستن و میخوان حال مارو خراب کنن
درود
متاسفانه ازین ادمای منفی همیشه هستن و میخوان حال مارو خراب کنن
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
دقیقا چندسال اول برای خیلیا مثل خود من فقط کسب تجربه بوده بعدش سود و…. ![]()
![]()
-پرسود و موفق باشید
والا اینم نرف کاملا منطقیی هستش. ![]()
![]()
-پرسود و موفق باشید
اولا که وظیفه بود دوست عزیز ![]()
![]()
و اینکه به نکاتی کاملا مهم و درستی اشاره کردید که هنوز کسی راجبشون حرف نزده بود ؛ عالی. ![]()
-پرسود و موفق باشید
عالی، منم همین نظر رو دارم ![]()
![]()
-پرسود و موفق باشید
ممنونم ازتون ![]()
![]()
خنده دار ترین جوکی که شنیدم این بود
سود ثابت ماهانه دارم (ماهی ۱۰ الی ۱۵ درصد حدودا)
به هر حال ما توی این شرایط نیاز به ادمهایی دارم که با صحبتهای طنزشون فضا را عوض کنند!
درود بر تو ای بازنده ی ضررده
برات عجیبه نه ؟ حالا سود ۲۰ درصدی بشنوی که سکته زدی
بله صد در صد بازم شغلم تریدری بود:+1:![]()
![]()
![]()
چهار سال در بازار های مالی فعالیت دارم که سه سالش در مجموع ضرر بود ولی نا امید نشدم و روی دانش و ایجاد استراتژی شخصی کار کردم تا در سال چهارم در دو ماه کل ضرر هام را جبران کردم و تقریباً یکسال هست که کاملا سود ده هست👍
عالییییی ![]()
![]()
-پرسود و موفق باشید
درود
عالی، به حرف طرف گوش ندین ازیناست که زندگیش رو باخته….
اگر شما دارید سود میکنید من هم سود میکنم
سوال مهم
پس کی داره ضرر میکنه?!
۹۹٪ توی این بازار ضرر میکنند چه معجزه ی رخ داده که ما جز اون ۱٪ موفق شدیم!
دست از دروغ و توهم سود بردارید!
با افتخار و شجاعانه بگویید که شکست خوردید.
شهامت اعتراف کردن به شکستها و اشتباهاتتان را داشته باشید!
ایکیو جان
اون دسته ی ضررده یعنی ادمایی مثل شما
تو ۹۰ درصد کامنتای اکانتت داری از بدبختیا و ضررهات میگی، بعد میگی تو مثل مایی؟
هروقت ۶ سال هرروز راس یساعتی پشت چارت بودی شب تا صبح بک تست استراتژیتو زده بودی تو هم میتونستی ۱۰یا ۲۰ درصد ماهانه سود بگیری ولی با این هوشت بعید میدونم بازم.
بنظرم اگر نمیخوای بیشتر از این افراد سودده ببینی برو از این سایت بیرون
من جزو آدمای خوش شانس این بازار بودم فکر کنم. چون ریاضی خونده بودم دیدم به چارت خود به خود عمیق تر بود. از طرفی از همون ابتدا بدبینی خاصی به ترید داشتم. این عینک بدبینی خیلی کمکم کرد که محتاط باشم. این بازار ضرر مالی بهم نزد خداروشکر. اما چیزهای زیادی بهم یاد داد. مهم ترینش این بود که قدر دارایی های واقعی رو بیشتر دونستم و برای به دست آوردنشون خیلی بیشتر از قبل تلاش کردم. این بازار زمانی به من فهموند ملک و طلا داراییهای واقعی و ارزشمند هستند که هنوز قیمتها اینجوری نبود. این بینش نه تنها به خودم بلکه به اطرافیانم هم کمک کرد. مثلا یکی از اطرافیانم داره با همون پس انداز طلایی که من تو 1800 تشویقش میکردم بخره و اعتماد کرد و خرید، این روزا دنبال خونه میگرده تا خونه بخره… خودمم تو افزایش دارایی هایی فیزیکی خیلی پیشرفت بهتری به نسبت قبل داشتم… این نگرش رو مدیون همین بازارم. گاهی آدم وقتی یک چیز پر زرق و برق فیک رو از نزدیک میبینه خیلی بیشتر و بهتر ، توی تشخیص چیزهای واقعا ارزشمند دقیق میشه…برای من دستاورد اصلی بازار این بود. البته از کریپتو سودهای خوبی هم اوردم بیرون که بلافاصه تبدیلشون کردم به همین دارایی های فیزیکی. ولی همین احتیاط و بدبینی ای که دارم باعث شده به ندرت وارد معامله بشم و فقط وقتی پوزیشنی باز کنم که کاملا مطمئن باشم. این طوری میشه که شاید گاهی ماهها بگذره و حتی یک خرید یا معامله باز هم نداشته بشم… این بازار به من یاد داد دیدم بلند مدت باشه و صبورانه داراییهای واقعا ارزشمند رو نگهداری کنم. این بازار به من یاد داد دنبال معجزه نباشم و واقعا برم یک حرفه و فن رو یاد بگیرم و وقتم رو روی تایم فریم های کوتاه مدت تلف نکنم. الان راضی ام. هم روح و روانم سالمه و هم تونستم خونه وماشین داشته باشم… نه یک شبه… بلکه در طی گذر زمان و با صبوری ….
عالی عالی، ممنون از دیدگاه زیباتون ![]()
![]()
-پرسود و موفق باشید
داداشی پوزش ولی خفه
درود
مرسی بابت گفتن حرف حق ![]()
![]()
جسارتا کل متن تون رو خوندم جسارتا میتونم بپرسم چند سالتونه؟ و اینکه در حال حاضر چقدر ترید میکنید یا چه سبکی دیدید؟ یا استراتژیتون چیه؟ جایی هست بتونید ایدیتون رو بدید ازتون اینجور سوالات بپرسمم خیلی سوال برام پیش اومد با همین متن اگه میشه ایدی روبیکایی جایی بفرستید مشتاق شدم بدونم سبکتون چیه و اینکه توصیه هایی که کردید راجب اینکه سود رو به ی دارایی ارزشمند تبدیل کنید همیشه ذهنیتیه که داشتم و خوشم اومد از این ذهنیت..
ببین.من یادمه سالی که یادگیری رو شروع کردم یکی از دوستام همزمان با من یه دوره فرانت اند توی دانشگاه شریف شرکت کرد که یه دوره شیش ماهه بود.بعد از اون دوره از طرف خود کلاس به چندتا شرکت معرفی شد و توی ماه هشتم یا نهم حقوق گرفت ولی من بعد از یک سال ضرر میکردم توی مارکت.بعد از یک سال هم یعنی توی سال دوم یاد گرفتم ضرر نکنم و سر به سر باشم اون دوستم توی یه شرکت بهتر با مزایا و حقوق بیشتر استخدام شده بود.البته قبول دارم هرکسی یه شکلیه و ولی مطمئن باش اکثرا مسیرشون همینه.