💔اگر برمیگشتین عقب باز ترید میکردید؟ اصلا می ارزید؟

الان میدونید چرا دلار از 180 هزار تومان سقوط کرده و توان بالا رفتن نداره؟!

چون ما تریدرهای مثل استارتر داریم که داره با ارز اوریهای سنگینی از سودهایی که از بازار های مالی به دست میاره

به اقتصاد کشور کمک میکرده

1 لایک کرده

اینا شرکت سرمایه گذاری دارن.نقشه میکشن برای پول تریدرها

همشون قبلا سیگنال فروش و پکیج فروش بودن

الان پول مردم رو میگیرن و توی بورس و ساختمون سازی و … سرمایه گذاری میکنن و ماهانه سود میدن و خودشون درصد میگیرن

1 لایک کرده

آینده همیشه مثل یک مسیر مه گرفته هست ولی وقتی به گذشته نگاه میکنی دیگه اون مه نیست.
نه تنها در مورد ترید بلکه در مورد هر چیز دیگه ای هم همین طوره.
من فکر میکنم زمانی که تصمیم گرفتم راه ترید رو برم در اون لحظه و با توجه به شرایطم و دانسته هام در اون لحظه بهترین تصمیم رو گرفتم.
بنابراین اگر یک بار دیگه در اون موقعیت قرار بگیرم طبیعیه که باز همون تصمیم رو بگیرم.
اما این که بخوام با دانسته های الانم برگردم به شش سال قبل و از این نظر تصمیم بگیرم این چون غیر ممکن هست پس جواب دادن به اون هم اصلا نمیتونه درست باشه چه جوابم بله باشه و چه خیر

3 لایک کرده

ادامه بدین دوستان. موفقیت در رها نکردنه. به حرف کسایی که فاز منفی برداشتن توجه نکنین. کسی که 600 میلیون در ماه درآمد داره نمیاد اینجا تو کامنتا نظر بده میره پولاشو خرج میکنه.

موفق باشین

6 لایک کرده

اقا شما مشکلی با ایشون یا من و.. دارین هر تاپیکی میسازه بر عکس سو میگی به من چه سود ده نشدی من هستم

1 لایک کرده

من اگر زمان به عقب برگرده دوباره این کار رو انجام میدم درسته خیلی سختی داره و در کنار آموزشهایی که میبینی باید خودت هم بازار رو تجربه کنی اما به نظرم ارزش سختی کشیدن رو داشت چون تا زحمت نکشی و سختی ها رو تحمل نکنی نمیتونی به راحتی به موفقیت برسی

1 لایک کرده

اینا پکیج فروش و سیگنال فروش های سابق هستن

الان بازارشون خراب شده

شرکت هلدینگ سرمایه گذاری زدن و از صبح تا شب میگن ترید بجز ضرر هیچی نداره

با پول مردم ارز دیجیتال،خودرو،سهام،طلا،ساختمون پیش فروش و… میخرن و میفروشن

اگر یکی از شاخه ها ضرر بده،دوتاش سود میده و جبران میکنه

میان اینجور جاها تبلیغ میکنن برای جذب سرمایه

1 لایک کرده

من با اینا تریدر شدم و شرمنده وقتی خودم نتیجه گرفتم نظر بعضی برام مهم نیست خیلی هم عالی استاد سون بعضی ادما همیشه بد بینن

1 لایک کرده

الان تقریبا 5 سالی میشه که توی بازار های مالی هستم , در 3 سال اول چیزی به اسم سود نبود, شاید چون سنم کم بود و هیجانی بودم و بلوغ الان نداشتم شایدم سبک اشتباهی داشتم , الان حدود 2 ساله که از ضرر و سربه سر بودن خارج شدم و خداروشکر یه سود ثابت ماهانه دارم (ماهی 10 الی 15 درصد حدودا) از وقتی که طرز فکر پولدار شدن در مدت زمان کوتاه کنار گذاشتم نتایج هم تغییراتی داشتند, اگر به عقب برمیگشتم این مسیر جدی تر میگرفتم , دقیق تر نگاه میکردم , و تمام اشتباهات را خودم به گردن میگرفتم تا به گردن بازار بندازم

به امید بهبود شرایط معامله گران پرتلاش ایرانی

3 لایک کرده

نه واقعا ارزشش رو نداشت! ترید تو ایران اشتباهه! مشکل مکان اشتباس و اگه به عقب برمیگشتم شغل پدرم رو ادامه میدادم.

انتخاب شغلی که تا شعاع 20 کیلومتریم هیچکس حتی اسمشو نشنیده اشتباه بود.
هیچکس نبود درست راهنماییم کنه،اطلاعات زیادی ازش نبود،هوش مصنوعی نبود، آگاهی نبود.

حتی اگه موفقم بشم بازم خودمو نابود کردم.چون همیشه اون نفر اول خیلی اسیب میبینه

2 لایک کرده

درود بر شما،
من در این مورد شخصا خیلی درگیر بودم همواره و با خودم کلی کلنجار رفتم از اول مسیر معامله‌گری.
ازت ممنونم که بازش کردی موضوع رو عزیز دل.

جواب من، قطعا و صد در صد بلی هستش! اگر برمی‌گشتم عقب دوباره همین مسیر رو انتخاب می‌کردم و با جون و دل روش زمان می‌ذاشتم.

بنظرم داستان فقط به اعداد و ارقام و سود و زیان ختم نمیشه. مارکت مثل یه آینه بی‌رحم و شفاف عمل می‌کنه؛ ترید باعث شد من با خودم، ترس‌هام، طمع‌هام و نقطه ضعف‌هام به عریان‌ترین شکل ممکن روبرو بشم. در واقع این مسیر برای من یه کلاس فشرده و عمیق خودشناسی بود که تاثیر مثبتش رو تو تمام ابعاد دیگه‌ی زندگیم و تصمیم‌گیری‌هام دیدم.

صبر، کنترل هیجانات و پذیرش واقعیتی که تو چارت یاد گرفتم، بیرون از چارت هم آدم پخته‌تری از من ساخت و انسان بهتری شدم. پس آره، با تمام سختی‌ها و فشارهای روانیش، قطعا ارزشش رو داشت و بازم انتخابش می‌کردم.

بازار انسان‌ساز :heart:

5 لایک کرده

اگه هزار بار هم برگردم عقب باز هم ترید رو شروع میکنم !

بهترین اتفاق زندگیم ؛ آشنا شدن با بازار های مالی بود .

6 لایک کرده

درود

عزیز زیاد به خودتون فشار نیارین !

همون طلا سرمایه گذاری کنید

1 لایک کرده

درود

بله امکانش زیاده!

به ذهن من نرسیده بود البته….

عالی

2 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

نظر جالب و البته زیبایی دارین :saluting_face::green_heart:

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

دقیقا حرف شما درسته، بعضیا خیلی سر ضرر هاشون توی بازار عقده دار شدن و به بقیه تریدرها میپرن اونم بی دلیل.‌‌..

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

درود پرهام جان

ممنون بابت حرف حقت :saluting_face::white_heart:

2 لایک کرده

عالی منم همین نظر رو دارم :eyes::fire:

-پرسود و موفق باشید

1 لایک کرده

درود

مرسی بابت اطلاع رسانی هاتون :folded_hands:t2::white_heart:

1 لایک کرده