ترید ارزش وقت گذاشتن داره یا نه ؟

سلام مدتیه فکر شروع به یادگیری ترید رو دارم اومدم اینجا مطالب و پست‌های دوستان رو خوندم الان دو دل هستم که واقعا ارزش داره یا نه؟ شما که تو این بازار بودید میشه بگید راضی هستید یا نه و از کجا شروع کنم و اگه هم دلتون خواست میزان درآمدتون بگید میانگین انگیزه بگیریم

صد در صد که داره بهترین بازار از نظر من فارکس نه ارز دیجیتال

فارکس بسیار پویا و روشنه

4 لایک کرده

خود منم با فارکس حال میکنم

1 لایک کرده

من حدود ۲سال سابقه دارم
نت که قطع شد منتظر وصلش بودم
از ۲هفته پیش تصمیم گرفتم برم دنبال کار دیگه
دیروز با تح.ریم.ش.کن امانی فقط به اندازه ۱۵ دقیقه وصل شدم و چارت رو نگاه کردم
بعد از اون دقایق،بیقرار چارت و کار شدم

ارزش داره…دوستش داشته باش،یاد بگیرش و توی مسیرت استوار و صبور باش

می تا تستیتیتند یتتیبداننژ

اگه شخصیت سرسخت و اهل چالشی داری قطعا ارزش داره چون ترید شخصیتت رو هم میسازه جدا از بحث مالی
اما اگه زود جا میزنی و روحیه ضعیفی داری کار خیلی سختی باهاش پیش خواهی داشت و قطعا شغل های دیگه مناسب ترن. بستگی به خودت داره کاملا ولی از لحاظ سختی به شدت شغل سختیه و قطعا با ارزش :heart:
منتظر کامنت جناب متغیر variable عزیز هستم که بیاد ترید رو بکوبه :rofl:

4 لایک کرده

درود

اگر هنوز خیلی وارد کار نشدی به نظرم تا میتونی ولش کن

ولی اگر شروع کردی دیگه نمیتونی ولش یعنی نباید ولش کنی تا برسی به جایی

اما در کل تهش شیرینه.

صد در صد ارزش شروع کردن رو داره تریدر شدن مسیر سختی هست همه چیز به خودت بستگی داره اما واقعا ارزشش رو داره❤️

1 لایک کرده

چرا میگی اگه هنوز شروع نکردی ولش کنم ؟

چیز هایه تو شلوارتو محکم‌بگیر که قراره بکششون

ببین میتونی متعهد باشی یا ن

1 لایک کرده

مرسی حجت جان :moai::broken_heart:

توهین نباشه به دوستانی که میگن بهترین شغله و اینا

واقعیت مارکت اگه تازه شروع کردی که به احتمال ۹۰ درصد اوت میشی و اگه تازه بری تو اون ۱۰ درصدی که موندگار بشی تو مارکت فقط ۱٪ شانس موفقیت داری اونم به این نیست که طاقت بیاری تو مارکت به اینه که تمام مبانی ترید کردن رو درست انجام بدی
و این اصلا کار ساده ای نیست

2 لایک کرده

هر چیزی که علاقه داری ارزششو داره

سلام

عزیز به عنوان کسی که الان تقریبا 5 ساله توی این سیستم هستم

به هیچ عنوان بیخیالش نشو

خیلیا میگن که جواب نمیده و آخر نداره ولی اکثر این دوستان در باقی جنبه های زندگی هم احتمالا 100 درصد تلاش نمیزارن

الان کل دنیا قبول دارن که با ورزش و رژیم میشه بدن خوبی ساخت , ولی چند درصد افرادی که باشگاه میرن بدن خوبی دارن!؟؟

برای ترید و معامله گری هم همین داستانه پس اگه شروعش کردی جدیش بگیر و تا تهش برو در غیر این صورت اگه بخوای شل کن سفت کن بری جلو از همین حالا ازش خارج شو چون دلیلی برای نابود کردن سرمایه نداریم

عزت زیاد

2 لایک کرده

اگه ده سال تایم داری بسم الله

اگر ویژگیها را داشته باشی یا آموزش ببینی و در نهایت زودتر تجربه کنی و واقعا درس بگیری ، با کمک یک استاد یا منتور یا … حدودا ۳ سال . اگر ویژگی‌های شخصی این کار را نداشته باشی و دیرتر بهش برسی و منتظر نداشته باشی حدودا ۷ سال و در نهایت اگر دوام بیاری و در طول ۷ سال مدام تغییر کنی و اصلاح و یادگیری ، شما بعد از ۷ سال ، راه میوفتی و پرفکت میشی و ۱۰ سال به قدرت مالی میرسی .

دوام و بقا واصلاح و صبر و یادگیری و مطالعه و زمان

میدونی سختیش یه طوریه ک وقتی به مقصد برسی دیگه همون آدمی نیستی که شروع کردی

خیلی تأثیر میزاره از لحاظ روانی

وقت بخیر…معضل اصلی یه تریدر مخصوصا تو ایران، نبود یه مسیر واضح و روشن برای معامله گری هستش…ینی شما یکی دو سه سال اول که اصن کلا نمیدونی داری چکار میکنی و همینطور دور خودت میچرخی…این خیلی بدع…طرف میاد تو کار ،بعد چند سال میبینه کلا فرق داشت با چیزی که تصور میکرد…

اگر مسیر رو واقعا بلدید و میدونید باید چکار هایی برای سودده شدن انجام بدید اوکیه که بمونید تو مسیرش اما تضمینی وجود ندارع ، چون ممکنه به خاطر اشتباهات ذهنی، دور باطل به وجود بیاد …همیشه به نظر من باید ( تاکید میکنم که بایددد) یک شغلی داشته باشید و در کنارش معامله گری یاد بگیرید…بسیار بسیار مهمه این موضوع…اینکار احتمال موفقیت رو بیشتر میکنع…

اینم مثل همه شغل و کسب کارای دنیا،پیش زمینه اصلیش عشق و علاقه است. و مداومت،و صبر هم برای یادگیری هم برای روزهای خیلی سخت. اگه این خصوصیات داری میتونی امیدوار باشی. برو دنبال علاقه قلبیت.

1 لایک کرده

از نظر من برای شروع_حتما ترید رو به عنوان شغل
دوم در نظر بگیر و اگر هم سرمایه برای چند سال
زندگی بدون کار کردن داری اون موقع شاید بشه
به عنوان یک مهارت روش حساب کرد_نه یک شغل

داخل شغل عموما شما حقوقت رو از همون ماه اول میگیری
ولی داخل (مهارت) جمله و دیگاه میشه(اگر)
اگر مهارت رو یاد بگیری به پول میرسی

حالا از سختی کار هم که بگذریم
وقتی ما برای پول دراوردن سراغ این کار میاییم
اگر یاد بگیریم خوبه
ولی اون احتمال بده هم باید در نظر بگیریم