Narcissism 15 کاراکتر
بنظر من نوع خاصی از آیکیو باید در من وجود داشته باشه که اگر وارد شغل جدیدی شدم و پس از یکماه تا یک سال چالش مختلف دراون شغل خودم باید متوجه بشم که توان توفیق در شغل جدید در من وجود داره یانه
برخی این آیکیو تشخیص رو هم نداریم و بی جهت بدون اینکه بدونیم ساختار ذهنی شغل جدید رو داریم یانه فقط با اوهام ادامه میدیم که این نادرسته .
زمان ارزشمند رو از دست میدیم .
در حالیکه اگر شغل متناسب با ساختار روان و جسم خودمونو انتخاب کنیم موفق تر خواهیم بود .
آره بازم واردش میشدم ولی احتمالا با دید خیلی متفاوتی اگر برگردم عقب دیگه دنبال پولدار شدن سریع یا پیدا کردن یه استراتژی جادویی نمیرفتم و از همون اول میدونستم که بخش بزرگی از مسیر قراره آزمون و خطا و شناخت خودم باشه
با همه ضررها و سختی هایی که داره ترید یه چیزهایی بهم یاد داده که شاید بیرون از بازار هیچ وقت یاد نمیگرفتم پس جوابم آره هست ولی این بار با توقع کمتر و صبر خیلی بیشتر
سوال جالبیه
اما یک نکته مهم به نظرم اومد که فکر میکنم لازمه بهش توجه کنیم
فرض کنید این سوال را در انجمن سبزی فروشها بپرسیم : اگر بر میگشتین عقب باز هم سبزی فروش میشدین؟ اصلا میارزید؟
یا مثلا این سوال را در انجمن نمایشگاه ماشین دار ها بپرسیم : اگر بر میگشتین عقب باز هم نمایشگاه ماشین دار میشدین؟ اصلا میارزید؟
یا در انجمن مشاورین املاک بپرسیم : اگر بر میگشتین عقب باز هم مشاور املاک میشدین؟ اصلا میارزید؟
در اکثر موارد پاسخ هایی که داده میشد در همون انجمن توسط افرادی داده میشد که از شغل فعلیشون راضی هستند یا بالاخره بهش عادت کردن و یا در اون مهارت پیدا کردن . پس چرا باید بیان و ازش بنالن؟
و اگر کسی هم پیدا بشه که با نظر جمع موافق نباشه بسرعت سرکوب و طرد میشه !
کم ضرر باشید
![]()