"س صمدی"تریدره؟ یا شیاد؟

درود

عزیز بیشترش به تجربه ست، همون پورصمدی رو ببینید بعد ۳ سال اینطورا اگر اینکاره بشید خود به خود به این سطحی که گفتم میرسید، اگر تازه اومدید ذهنتون رو درگیرش نکنید منم همین کارو کردم وگرنه نمیشه ازش گذشت و بعدا بهش رسید

:saluting_face::white_heart:

سلام و عرض ادب به همه دوستان
این تاپیک را دیدم و فکر کردم میتونم بعد سه سال کار روی اوپن بورس امریکا روی نماد داو جونز نظری اینجا داشته باشم
بنده هم دوره اقای پورصمدی را دیدم و هم دوره اقای صمدی
کاملا به سبک و نوع نگاهتون به بازار ربط داره من و رفیقم با هم سه سال پیش دوره اقای صمدی را گرفتیم دوست بنده الان با دوره اقای پورصمدی راحت تره و به سبک اقای پورصمدی کار میکنه ولی بنده با سبک اقای صمدی کار میکنم
استراتژی اوپن بورس واقعاا جز استراتژی هایی هستش که نیاز به بک تست زیاد و بررسی در گذشته داره و کسی میتونه مستر بشه در این استراژی که واقعااا گذشته را حسابی جویده باشه و بک تست و پلن درست و حسابی برای هر رفتاری داشته باشه به شدت به نظرم حساس هست و من واقعاا همیشه میگم اقای صمدی واقعا شاهکار کرده در زمان خودش این استراتژی را اینقدر تمیز طراحی کرده و اینقدر زیبا اجرا میکنه باور کنید کار اسونی نیست روانشناسیش یه طرف اجرا و عمل دقیق به پلن یه طرف و سود ده بودن استراتژی یه طرف
اینم بگم برای دوستانی که دوره را ندیدن ، داخل دوره استراتژی را واضح توضیح نمیدن فقط مسیر و نوع نگاهی بهتون میدن که بتونید استراتژی شخصی سازی شده ای متناسب روحیه خودتون طراحی کنید

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

بله منم موافقم خودم چندین ساله اوپن میزنم، چند تا دیگه از دوستان هم همین نظر رو داشتن که عالیه‌.

ممنون میشم به بقیه تاپیک هام هم سر بزنید راجب داوجنز بازم تاپیک داریم :saluting_face::green_heart:

-پرسود و موفق باشید

فداتشم عزیز باشه ممنون بابت راهنمایت

عزیزید، بازم سوالی بود درخدمتم:eyes::white_heart::folded_hands:t2:

داداش خسته نباشی منم یکسال نیمه با اقای صب صمدیم و استراتژی اوپن و شخصی سازی نوشتم و سه سال گذشته مارکت و جوییدم به اصطلاح و برای تباد نظر و یک سری سوال ها اگه ممکنه ایدی روبیکاتون بذارید ممنون

درود

عالی موفق باشید :white_heart:

صیاد ل ل لل ل ل ل ل ل ل ل ل :sweat_smile:

درود لطف کنید شما ایدی بدید من پیام میدم بهتون

درود

جانم؟ متوجه نشدم

@EHSAN_6115 ایدی روبیکا

درود

پیام میدم بهتون

سلام داش راستش من تازه می‌خوام وارد فارکس بشم و خیلی سوال ها توی ذهنمه راستش نمی‌دونم اصلا از کجا باید شروع کنم ؟و پرایس اکشن رو یاد بگیرم ؟یا ict؟ یا … اگر میشه یکم کمک کن

درود

ایدی روبیکا بدید پیام بدم بگم

هم صمدی و هم استارتر تاپیک هر دو شیاد هستند!نکته مهمش اینه که هیچکدام هم تریدر نیستند!

انشاالله خدا به شما بازنده و مال باخته ی بازار هم عقل بده

مشک انست که خود ببوید نه انکه عطار بگوید.خودستایی کفر است .با این دیدگاهی که دارید همیشه بازنده هستید و در دور باطل .به همین فرمون پیش برو

درود

@Kamyar1465

میگن هر وقت ضرر میکنه عمو فرانکلین شب میاد تو خوابش :joy:

جناب سروان صمدی واسه شما گواهینامه ریل صادر کرده؟:joy: