اوپن بورس امریکا داوجنز Dowjones

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

خواستم ببینم اگر کسی زیر یکی دوسال هستش که داره اوپن Nyse روی داوجنز ترید میکنه و نیاز به راهنمایی داره زیر این تاپیک سوال بپرسه، تا جایی که بتونم کمکش میکنم که مشکلش برطرف بشه. البته اگه سبکتون پرایس اکشن، تایم فریم کاریتون هم زیر 1h باشه میتونم کمکتون کنم (رایگان).

-پرسود و موفق باشید.

3 لایک کرده

راجب استراتژی توضیج میدی چجور عمل میکنه!

1 لایک کرده

درود سبکم پرایس اکشن هستش تک تایم فریم ۵مین، نیم ساعت قبل اوپن نواحی مهم دیروز رو مشخص میکنم همچنین سایکل کلی و ماژور اواسط دیروز تا جایی که مارکت هستش،وایمیستم توی اوپن با بریک ناحیه های مشخص شدم (اگر شرایط و فیلتر ها اوکی بود) ورود میکنم برای TP2؛اگر میبینید کسی تو اوپن داوجنز کارش خوبه یشترش بخاطر تجربه هستش اونم تجربه ای که فقط باید هرروز اوپن رو فقط روی داوجنز بصورت لایو ببینید.

من اوایل برای اینکه دستم بیاد حداقل تا ۳ساعت بعد اوپن میشستم پای چارت ولی الان تایمی که اجازه ترید دارم و باید حواسم کامل به چارت باشه کلا ۱ ربع هستش بعدش اگر تریدی ندیدم از پشت چارت پا میشم. تقریبا همه ی سبک ها و حتی TF 30M,15M,1M هم روی داو دیدم و تست کردم ولی تهش به همین رسیدم که پرایس اکشن ساده ی داوجنز + تجربه. بازم سوالی بود درخدمتم.

3 لایک کرده

دقیقا …. لامصب این پرایس اکشن و ای سیتی و ار تی ام و این داستانا انقد رو مخن

میدونی من همون اول دیدم حوصلم نگرفت برم توش بچرخم ببینم چی به چیه در حد متوسط فقط یادگرفتم از یوتیوب و گوگل اینچیزا درحد دونستن که چجوریه و یچیزی که هست باید از قبل خیلی نواحی رو کشخص کنی صبر کنی تا بهت ورود بده نده اونم رو عصاب

من سر همین خودمو جر دادم و سبک خودمو طراحی کردم که راحت کمتر از دو دیقه تحلیل میکنی و میفهمی باید ورود کنی یا نه و چون وسبع هست بر اساس قیمت تو میتونی هر کجا و هر زمان بیای سرچارت و خیلی چیزای دیگه

من فکر میکردم بر اساس ناحیه کف و سقف روز قبل یا سشن نیویورک کار میکنی و با پرایس اکشن ترکیبی میزنی که یه ورش شکسته بشه و ورود بگیری و در جهت روند معامله کنی لامصب داوجونزم فقط توی سشن نیویورک جون داره برای اوپنش باید خیلی منتظر بمونی تا بیاد بهت 100 پوینت یا 50 پوینت بده که به نظرم 50 پوینت گزینه خوبیه برای سشن قبل نیویورک که ادمو نه طمع میندازه نه از کنترل خارج میکنه و مدیریت حجم و معامله رو بهم میزنه

گفتم سادست و زیاد تحلیلش پیچیده نیست اینطور که میگی باید سرو کله بزنی باهاش برای یه اوپن:joy::joy::joy::joy: من از چیزای طولانی منتفرم دوست دارم معاملم نه تحلیلش بیشتر از 2 دیقه زمان ببره نه معامله بیشتر از یه رب یا نیم ساعت طول بکشه که فکر نکنم

برای همین جای همه اینا چسبیدم به قیمت تیپی ثابت استاپ ثابت حجم ثابت همه چی ثابت فقط استمرار و از دست ندادن کنترل و روحیه و انتخاب حجم درست همین

تاییدیع اندیکاتورم داری یا از اندیکاتورم استفاده نمیکنی؟تاییدیه کندل چی؟ لامصب انقد این اندیکاتور و اکسپرت و کندل ها نویز دارن ادم زورشم میاد بره هی سمتش چک کنه ولی اگه تاییدیه هایی داری استفاده میکنی و حس میکنی وینریتش ۵۰ هم هست بگو

چندوقته اوپن میزنی؟ منم اوایل کلا ۲ تا خط داشتم حجمو اینامم ثابت بود ولی خب ادم دقیق تر میشه

الان با درصد ریسک رو حساب میکنم/ اکسپرت اینا.

اندیکاتور دارم رو چارتم ولی استفاده نمیکنم از رو عادته

تاییدیه هم منظورم فقط کندلی نبود خیلی فیلتر های دیگه هست ولی خب برای کسایی که بالای مثلا ۳سال اوپن میزنن لازمه

وگرنه بدتر طرف رو زده میکنه از ترید رو داوجنز

بد اینکه داوجنز لندنش بد نیست ۹ونیم الی ۱۱ونیم شبشم نقدینگی خوبی داره جدا از نیویورکش

راحت ۱۰۰ پیپ رو توی چند دقیقه میبینه، اگرم نمیدید خب حجمت رو ببر بالاتر فرقی نداره پیپ چقدر باشه نسبت بهش حجم بزن.

من اصلا اوپن کار نمیکنم فقط چیزایی دیده بودم یا خودم قبلا کار میکردم بر این اساس بود ولی حال نکردم در کل
سبک من خودساختست یعنی اوپن و ایسیتی و ار تی م پرایس اکشن و غیرع نیست چون هر نوع سبکی رو دیدم تست کردم مورد علاقم نبود و اون چیزی که میخاستم رو نداشت و از همه چی نمونه میگیرم تا ببینم میشه به سبکم اضافه کنم تا خوب پیش بره بهینه ترش کنم یا نه برای همین بازم یاد میگیرم و سبکارو دنبال میکنم

سبک من بر اساس قیمته همین که میبینم باید بخرم یا بفروشم

تایم فریم تاثیری نداره رو سبکم ..اندیکاتور نویزه واسم چون بعد اینکه روند رو میگیرم اندیکاتور تازه تاییدیه میده.. اکسپرت هم که استفادم نمیشه..

حجمم ثابتع تیپی ثابت استاپ ثابت و همراه با سرمایه حجم افزایش پیدا میکنه مثلا ۵ درصد کل سرمایه یا ۲ درصد کل سرمایه از قبل همه چی مشخصه کلا

و تحلیلم بیشار از ۲ دیقه زمان نمیبره اونم اگه ۲ دیقه بشه

و میتونی اسکالپ کار کنی روزانه فرقی نمیکنه هرچی فقط قیمت رو باید بزرگ کوچیک کنی بزرگ کوچیک کردنشم تاثیری رو تحلیل نداره بازم نهایتا ۲ دیقه بخاد زمان ببره

و یچیزیم که هست دو سه ورودی داره و این باعث میشه ار به ار یک به یک یا یک به دو تبدیل بشه به یک به چهار پنج شیش و بیشتر بستگی به میل خودت داره

من فقط میخام چیزایی یاد بگیرم که ببینم تاثیری رو بهینه کردنش داره بکارش میاد یا نه همین

اها گرفتم

از چه سالی ترید میکنی؟

پنج شیش سالی میشه

1 لایک کرده

رفقا برای پرایس اکشن منبع معرفی میکنید به غیر از البروکس

1 لایک کرده

من فقط اوپن نزدک میزنم. اس ام تی ها رو با اس اند پی و داو بررسی میکنم سبکی که خیلی کار کردم آی سی تی هست ولی استراتژیم یه چیز منشعب شده از آی سی تی هست از آرایه های آی سی تی استفاده میکنم ولی ستاپم مال آی سی تی نیست

2 لایک کرده

درود

اگر ایرانی میخواید پورصمدی خیلی طرفدار داره ولی خودم ندیدمش، همون ال بروکس کافیه

1 لایک کرده

عالی

داوجنز هم تست کردین قبلا؟

داجونز و اس اند پی هم زدم ولی خیلی کمتر از نزدک، الان دیگه فقط روزی یک معامله نزدک میزنم اگر ورود بده.

1 لایک کرده

عالی همین که تک نماد کار میکنین نشونه ی حرفه ای بودنه

1 لایک کرده

صادقانه بگو چند وقته کار میکنی و چند درصد توی سودی … صادقاااااااااااااااااااااااااانه

از 2020 توی فارکس

در حال حاضر اکانت ندارم

یعنی چی اکانت ندارم؟ از 2020 ترید میکنی ولی الان اکانت نداری؟ نمیفهمم

عزیز شما میتونی اوپن nyse رو روی داوجنز با ۲ تا خط بکشی بعد ۴ ماه هم سودده بشی کاری هم نداره من هرکیو بخوام میتونم بیارم در همون حد یادش بدم کارش بگیره، از یه طرف هرچی بیشتر بخواین تو دیتیلش جزعی تر شین برای برآیند بهتر میتونین بیشتر بگردین، من علاقه ای نداشتم مثل خیلیا بیام یچیز ساده بکشم رو چارت که تهش قدر یه کارمند برآیندم باشه و فقط بیام بگم تریدرم.

احتمالا هم شما همون پرایس اکشن کلاسیک خیلی ساده از سبحان صمدی ای چیزی یادگرفتین اومدین اینجا مثلا دارین میگین یدونه از مثالایی که بالاتر زدمو فهمیدین که ایرادی هم نداره. خیلیا ۷،۸سال درهمین حد پایه یاد میگیرن همونقدرم سود میگیرن و همیشه هستن اینجور ادما.

فکر نکنم ولی ایشالا شماهم پرسود و موفق باشید.

1 لایک کرده

پرایس اکشن پیشرفته کدوم موضواعات میشن میشه توضیح بدین

1 لایک کرده

عزیز بیشترش ربط به تحرک درون کندلی داره

1 لایک کرده