دوستان پرایس اکشن کلاسیک یاد گرفتم هر چی تحلیل میزنم بر عکس میشه پرایس اکشن کلاسیک یاد گرفتما ولی نمیدونم چرا اینجوریه
بعد پرایس اکشن کلاسیک چکار کنم چی یاد بگیرم پورصمدی دیدم کامل
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان پرایس اکشن کلاسیک یاد گرفتم هر چی تحلیل میزنم بر عکس میشه پرایس اکشن کلاسیک یاد گرفتما ولی نمیدونم چرا اینجوریه
بعد پرایس اکشن کلاسیک چکار کنم چی یاد بگیرم پورصمدی دیدم کامل
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پرایس کلاسیک رو از چه کسی یاد گرفتی؟
پورصمدی یاد گرفتم
با خونسردی کامل تحلیل کن.اگر تحلیلت گفت بخر،تو بفروش یا اگر گفت بفروش،تو بخر
بعد از دیدن پورصمدی،نشستی پای چارت ۱یا۵ دقیقه طلا؟؟
5 دقیقه طلا نشستم
کل سابقه معاملاتی شما همین آموزش پورصمدی هست؟
دوست عزیز تازه اولشی پس
مسیر طولانی پیشرو داری
بعد استاد پورصمدی من آرش وداد رو پیشنهاد میکنم
حداقل باید ۸ ماه روی اونم زمان بزاری
بعدش باید روی روانشناسیت کار کنی
اگر اینترنت وصل بشه از یوتیوب انگلیسی با سرچ عمیق آموزش ببین با مترجم زیرنویس خود یوتیوب میتونی بهترین آموزشها رو پیدا کنی.
اگر استراتژی سودده دار ی که بک تست یک ساله گرفتی اوکی بوده ولی باز در ریل نتیجه نمیگیری مقالات من رو در تایپیک« حل مشکلات روانشناسی» یه نگاه بنداز
مسیر طولانیع عزیز…یک روش ورود رو بکتست و فوروارد تست باید بکنی، به شرط سودده بودن در ۵۰۰ معامله تستی ، تازه میتونی باهاش وارد معامله در لایو بشی….
تحلیل کردن به کارت نمیاد…تحلیل تکنیکال تو معامله گری ، کاملا با سرمایه گذاری متفاوتع…تکنیکال هیچ چیزیو پیشگویی نمیکنه، بلکه ریت وقوع میده همین..مثلا میگه اگر ۱۰۰ بار این ورود تکراری رو انجام بدی ،احتمالا ۶۰ تاش سود میشه…ولی نمیشه فهمید کدوما سود میشن و باید هر ۱۰۰ تا رو بگیری …
درود ، وقتتون بخیر
خیلی کوتاه بگم ، ببینید پرایس اکشن قسمت کوچیکی از ترید کردن رو میگیره و بیشتر مهارت خود پوزیشن گیری و بازی با مارکت مهمه که خب کاری به این موضوع نداریم .
ببینید شما میگید : هرچی تحلیل میزنم برعکس میشه. خب بیاید بررسی کنید چرا اینطوری شده … برای مثال شما تحلیل کردین که قیمت میاد میخوره به فلان سطح و تغییر روند میده و میریزه .. خب طبق گفته خودتون برعکسش رخ میده … بیاید بررسی کنید چرا از این نقطه شما نریخت و از جایه دیگه ای برگشت داده شده . چطوری ؟ مثلا اینطوری بش نگاه کنید و این سوالات رو از خودتون بپرسید : آیا تایم فریمم درست بوده ؟ آیا اون عواملی که من برای تغییر روند میخوام رو مارکت نشونم داده ؟( که مثلا داخل پرابس کلاسیک میشه سر و شونه معتبر نشونم داده ) . داخل سشن درستی معامله میکنم؟ … تجربه چن سالم نشونم داده ، سوال درست مطرح کنید برای خودتون و بیوفتین دنبال پاسخ مناسبش ، بک تست بگیرید ، با چارت بازی کنید ، کندل هارو ببینید و سطوح قدرت مند رو هی تست کنید و ریکشن های مختلف قیمت رو ببینید بهشون چطوریه … از نظر خودم ، تریدری موفقه که بتونه درست با مارکت بازی کنه و بیراهه نره. مورد دیگه مثلا اگه در دمو جایی استاپ خوردید ، نگید خراب کردم ، سبکم خوب نیست یا .. بیای علت استاپ خوردن رو پیدا کنید( مثلا حواستون ب تایم خبر نبوده ، بسته شدن یک سشن بوده ، تایم فریم بالاتر رو ندیدید ، سطوح رو با دقت خوبی رسم نکرده بودید و …) و سعی کنید ازش درس بگیرید که داخل پوزیشن های دیگه تکرار نشه ..
اینم در نظر داشته باشید بک تست ، بک تست و بازم بک تست .. انقدر بک تست بگیرید که کامل مارکت و ارز مورد نظرتونو بشناسید ( بکتست حکم کتاب تست رو برای یک کنکوری داره ، انقد باید تست بگیرید که رو دست زنی های مارکت رو بشناسید ).. بعد از تسلط بروی ارزتون نوبت به فوروارد تسته که باعث تقویت یکی از ابعاد روانشناسی مارکت میشه . هر مرحله رو باید به درستی انجام بدین و بعد برین سراغ بعدی … اینم بدونید هرچی تو دمو و بکتست استاپ بخورین ، بهتر اینه که توی ریل پول از دست بدین .
ببینید دوست عزیز ، اصطلاحا میگن مارکت فرکتاله ( رادیکالیه ) … یعنی اینکه خیلی متغیر داره و باید همه عوامل رو بررسی کنید … از انواع تایم فریم ها گرفاه تا سشن ها … چون تحلیل شما توی 5 دیقه فیل میشه دلیل بر اشتباه بودن تحلیل نیست ، شاید تایم فریم اشتباهی یا هم سشن اشتباهی رو انتخاب کردید ، شایدم کلی مورد دیگه .
اگر تونستی با چیزهای که پورصمدی گفته ارتباط بگیری برو سراغ دوره 2018 البروکس.
پورصمدی خودش البروکس دیده ولی در دوره خودش یک درصد از مطالب البروکس رو هم منتقل نمیکنه اون چیزی که هم میگه کاملا ناقصه. من خودم هم ابتدا با پورصمدی شروع کردم چند بار هم دوره دیدم فکر کنم بیشتر از یک سال وقت گذاشتم دقیقا رسیدم جایی که شما هستی هر چی میزدم برعکس میشد. البروکس مطالب رو دقیق جامع و دستهبندی شده یاد میده. خودم خیلی راضیام و کاملا مثبت بوده برام.
ولی حجم مطالب بسیار بالاست (خود دوره 100 ساعته) وقتی که باید بذاری خیلی زیاده بنظرم با روزی سه چهار ساعت کار تو یک سال نیم بشه تا حدود زیادی پیشرفت کرد. دورههای دیگهای هم هست مثل ict یا rtm میتونی اول اونها رو ببینی اصل قضیه رااحتی شما با سبک هست با هر کدوم حال کردی ادامه بده.
فقط اصلا سراغ مدرس ایرانی نرو مگر با استیتمنت بهت ثابت کنند که این کاره هستند.
بله فقط همین هست
مشکل دوره پورصمدی به نظر من اینه که با جزئیات در مرود ساخت استراتژی صحبت نکرده و خیلی کلی گفته…
تاکید بر قسمت های مهم وجود نداره تو دوره…
ساخت استراتژی با چارچوب های دقیق رو آموزش نمیدع….
استراتژی دقیقی اگر بتونید بسازید بسیاری از مشکلات برطرف میشه…آکسان میزارم رو دقیق ، چون که هر استراتژی ای جواب نمیده ، باید بسیار با ظرافت و کمترین ابهام ساخته بشه این روش…
استراتژی که ساخته بشه، شما میشی مامور آمار!
فقط باید انجامش بدی…
سلام وقتتون بخیر
من بعد خوندن موارد بالا و با توجه به اینکه اساتید راهنمایی کردن یه توسیه به عنوان برادر کوچیک تر و یه همکار دارم براتون .
آب رو از سر چشمه بخورید ! یعنی چی ؟ خب استاد آقای پورصمدی آقای البروکس هستش که من دوتا دوره یکی مال 2015 و یکی مال 2018 رو دیدم بعد ها با آقای پورصمدی آشنا شدم .
نمیگم استاد بدی هستن ایشون و یا خوب هستن من نظری ندارم راجبشون ولی یه نقطه رو میگم کل دوره مهندس پورصمدی حدود 50 قسمت هستش در صورتی که یک دوره 2018 آقای البروکس 194 قسمت هستش پس میشه گفت ایشون با جزیات بیشتری توضیح دادن .
میتونید دوره 2018 البروکس رو ببینید
البته خود منم سر یه مشکل با سیستم دوره پاک شده بود که با یکی از دوستام هماهنگ کردم و داریم توی یه کانال خصوصی آپلودشون میکنم هم برای بک آپ داشتن هم که دیگه مشکل قطع نت یا عدم دسترسی نداشته باشیم .
اگه مایل باشید میتونم با دوستم حرف بزنم و بهتون لینک رو بدم .
( قبل از گارد گرفتن اساتید یه نکته ریز رو عرض کنم ما هزینه نمیگیریم برای دوره رایگان چون دیدم افراد شیادی رو که برای این دوره رایگان پول گرفتن ) ما خودمون هم از یه کانالی دانلود کردیم پس رایگان رو رایگان میدیم ![]()
همگی پرسود باشید !
براتون پیغام خصوصی فرستادم.لطفا مطالعه کنید
برای شروع ترید دوره خوبی نیست
مطالب بصورت سریع و ناقص گفته میشه
استراتژی های رایگانی هم که آموزش داده بدرد افرادی میخوره که چند سال در مارکت حضور دارن
کسی که نتونه فرق اسپایک و ای گپ رو درک کنه با اون ۳تا استراتژی بیشتر گمراه میشه تا سودساز
تا گرفتارش نشدی بزارش کنار،هیچ درورهای هیچ چیز خاصی بهت یاد نمیده،میخوای ادامه بده خودت با چشم خودت میبینی
سلام،اگه ممکنه لینکشو واسه منم بفرستین،ممنونتون میشم