درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
خب دوستان زمانی که اینترنت وصل بود خیلی تنش ها میان یکی از بزرگ ترین منتور های ایران یعنی اقای پورصمدی رو با یکی از دوستانه به اصطلاح تریدره دیگه داشتیم!که حتی اقای پورصمدی پیشنهاد میلیون دلاری داد برای رو کم کردن!
ولی سوال اصلی اینجاست که کسی از شماها دوره ی ایشون رو دیده؟ کدومشون راست میگفتن؟
پورصمدی با استراتژی های رایگانش هم خیلی هارو سودده کرد؛ ولی اونیکی چی؟
من خودم چندیدن ساله که اوپن داوجنز NYSE ترید میکنم و فرق بین قماره و اینکه از هر طرف درمیره بگیریو میفهمم!
نظر شما چیه؟ بدون تعصب
یا کار جفتشون خوبه؟
-پرسود و موفق باشید
2 لایک کرده
حرفتون رو میتونید اثبات کنید؟
الان دنیایی هستش که باید حرفارو ثابت کرد وگرنه ارزشی ندارن!
1 لایک کرده
نمیگم حرف تون استباه هست ولی خیلی ها یا شما ها یاد من باید یه چیزی یه کم یاد بگیریم ماها از اینا البته خوباشون یاد گرفتین یا استارت خوردیم خودم از زد بورس داییم از پورصمدی
2 لایک کرده
دقیقا
اگر اینجوریه که دوستمون میگه البروکس هم لابد تریدر نیست!
4 لایک کرده
ممنونم بابت موافقت تون شاید منظورش یه چیز دیگه بوده
ممنونم
ایشون زیر ۹۵ درصد تاپیک ها گفتن که هیچ تریدر یا برنامه نویسی سودده نیست!
برای همین اون رو گفتم
4 لایک کرده
نمیدونم منظورش شاید چیزای دبگه باشه عجیبه اینا توی دنیا ترید و تحلیل فارکس انقدر ابهامات و مسکلات و … هست که منم میتونم کسی موضوع بسازم و کلی جیز بگم شاید بیسار بقیه ولی یه جیزای الکی میشه گفت یا بیحوده یا استباه یا سایدم مسخره در هر حال همه حا نسولات هست و ابهانات و موضوعات
ایشالا که همینطور باشه
شما خودتون چه سبک هایی اموزش دیدید؟
2 لایک کرده
من در حد خودم بلدم و پوصمدی و دوره های زد بورسو دیدم و سبکم ترکیب پرایس اکسن کاملا و کمی از ict و rtm و اسمارت مانی و سووینگ تریدرم و پر ریسک ولی همه در حد خودم ساید جیزای کع از نظر بعضی ها ساده و مهمه بلد نباسم ولی ۴ ساله تو مارکت فارکس م
عالیه
همینجوریش خوبه وگرنه ادم وسواسی میشه روی جزعیات و….
منم پرایس اکشن پیشرفته کار میکنم،بنظرم پرایس اکشن بهترین سبکه
3 لایک کرده
میتونید حرفتون رو اثبات کنید ؟ خودتون دورش رو دیدید که همچین حرفی میزنید؟
2 لایک کرده
درود
منم همین سوال برام پیش اومده بود!
منم همینطور فک میکنم از نظر من همه سبک ها ریشه از پرایس اکسن دارن و حرف استادم زدی که دیتا زیاد بده منم فلندامنتالم بده ولی خبر میگیرم با تکنیکال
بله دقیقن، اخه حرفشون یکم بی منطقه، اگه باز دورشون رو دیده باشن شاید ولی فک نکنم دورشون رو دیده باشن
قطعا ندیدن که اینجوری راجب همه ی استاتید بد گفتن!
1 لایک کرده
بله شاید، چیبگم بخدا کاملا درست میگید.
2 لایک کرده
برام سواله وقتی اینجور میگه خودش با چی یاد گرفته و کی
1 لایک کرده
اصلا تریدر نیست خب!
بالاتر نوشته بازار های مالی جای باخت و سرگرمیه!
مگه پوکره که اینجوری میگه 
1 لایک کرده