بنده هم دوره آقای صمدی رو خریدم و هم دوره آقای پورصمدی رو حقیقتا هیچکدوم برام فایده ای نداشت علتش هم اگر بخواین بدونین بهتون میگم : آموزش ناقص ، برای اثبات حرفم بهتون پیشنهاد میدم منابع اصلی رو تهیه کنید و مطالعه کنید و بعد با مفاهیمی که این ۲ عزیز آموزش دادند مقایسه کنید یعنی کتاب های دکتر البروکز یا وبسایت آموزشی ایشون در برابره دوره آقای پورصمدی و آقای صمدی بنظر من ناقصه! اما کم لطفیه اگر نگم که با همه این شرایط باز هم از این ۲ نفر مخصوصا آقای پورصمدی خیلی یاد گرفتم ولی کافی نبود در رابطه با استراتژی Breakout اپنینگ هم باید بگم که من هر بار سعی کردم باهاش کار بکنم واسم نشدنی بوده اما شاید یک نفر بتونه باهاش کار بکنه نمیدونم جواب میده یا نه ، حداقل برای من جواب نداد
خب شما ترید نکن ![]()
بخدا هر تاپیکی رفتیم دوتا مطلب اموزنده بخونیم
دو پست بعدش شد تبلیغ و حرفای ابکی
از اینکه پورصمدی خوبه یا بد رسیدیم به ترید قماره
متاسفانه نه
بخش غم انگیزش اینکه خیلیا ازش به سود نرسیدن ولی باز خودشونو گول میزنن
شاید پا قدمت بده
دیگه تاپیک نرو
بنده هرگز استراتژی و نتایج بک تست هایم را براشون ارسال نکردم که بخام گواهینامه بگیرم
اعتقادم این بود که نتایج در فوروارد تست اگر راضی کننده باشه میشه با حسابی متناسب با ظرف پذیرش ذهنی وارد معاملات ریل شد
رفیق تویه این ۶ سال ماه عسل دوره معامله گریتون چی شده جسارتا
من با پورصمدی کار میکنم
خیلی خوبه
فقط نیاز به تمرین داره
به نظر منم پورصمدی انسان شریفیه
و بهترین استاد تو زمینه تریده
هرکسی برای شروع باید پورصمدی ببینه تا با مفهوم مارکت اشنا یشه
بهد بره دنبال سبک و استراتژی مخصوص به خودش
کلا سراغ شون نرفتم نمی خوامم برم
احساس میکنم طرف گل مُلی چیزی میکشه من نمیدونم فردی که پر مخاطب ترین لایو ترید ایران🥱 رو میزاره چرا باید آی بی بروکر باشه اون که به پولش نیاز نداره😉
سلام بر دوستان تریدر
کاش اسم شخص خاصی رو نمیبردید
اما من دوره ایشون رو کامل دیدم که توسط پسر خواهرم خریداری شد
اما اجازه بدین موضوع رو جور دیگر بیان کنم
ببینین دوستان
ما در مقوله ترید ابتدا باید مبحث ترید رو با تحلیل جدا گانه فرض بگیریم
قطعا هیج تحلیل گری تریدر نیست و هیچ تریدری تحلیل گر نیست
در ترید مولفه های بعد شخصیت
روانشناسی . و مدیریت اکانت نقش بسیار پر رنگی دارد
اما در مقوله تحلیل
چازت دارای سه ویژگی مهم یا بهتر بگویم سه مشخصه مهم است که اگر هر کدام از این سه ویژگی در تدریس مدرس جا بماند قطعا تدریس کار آمدی نخواهد بود
اولین مشخصه رفتار قیمت است
دومین جایگاه قیمت است
و سومین زمان در محاسبه قیمت است که در Rtmدر مبحث اسکیل و تایم فریم خوب و دقیق بهش پرداخته شده
پس اگر من مدرس بر فرض اینکه به یکی از این سه ویژگی اشراف کامل داشته باشم
نباید به خودم حق بدهم که نام مدرس بر روی خود قرار بدهم
مدرسی میتواند ادعای تدریس کند که در تمام مراحل تحلیل این سه ویژگی را با هم پیش ببرد
انچه که جناب پور صندی به ان پرداخته
در Rtm بنام الگوهای پراکسی به تفصیل و بسیار دقیق به ان پرداخته شده
پس میتوان به طور دقیق گفت
که در تدریس جناب پور صمدی و هر کس دیگر که فقط با پرایس اگشن ترید میزند
دو مقوله مهم یعنی جایگاه قیمت و زمان جا میماند
موفق و موید باشید
در خاتمه اگر بخواهیم فرض را بر این بگیریم که سبک پرایس اگشن کارآمد تمام است
که از دید من اصلا اینجوری نیست
ابتدا باید از بزرگوارانی چون اقا رضا گلشاهیان که بدون چشم داشت و فروش حتی یک پکیچ در این راه در کشور ما زخمات زیادی کشیدند
دوستانی که دارای تجربه باشند خوب میدانند که اقا رضا گلشاهیان زمانی شروع به کار کردند و رایگان تمام مفاهیم اصلی پرایس اکشن ونحوه کار با اندیکاتور ها و مابقی رو به صورت کاملا رایگان به تریدر های ایرانی آموزش دادند
که هنوز کمتر اسمی از افراد دیگر حتی شنیده میشد
پس چه به جاست که قدر دان زحمات تمامی افرادی باشیم که واقعا خاضعانه و بی تکبر و بدون توقع زحمات فراوان در
این کشور کشیدند
امید وارم که توانسته باشم راهنمای درستی باشم
سلام دوست عزیز
جناب آقای سبحان صمدی سبک مشخصی دارن و اگر کمی تکنیکال بلد باشید میتونید شبیه به ایشون در تایم نیویورک روی داوجنز یا طلا ترید کنیدولی هیچ وقت نمیتونید مثل ایشون سودده بشید چون کنترل احساسات و روح و روان کار راحتی نیست و احتمالا حسابتون کال خواهید کرد.
استاد بزرگ ترید ،مهندس محمد علی پورصمدی صاحب سبک پرایس اکشن در ایران هستند و قابل مقایسه با هیچ فردی توی ایران نیستن ایشون باعث فخر تریدرهای ایرانین❤️
من که فقط اندیکاتورهای کاستومش رو برای متاتریدر استفاده کردم و راضی بودم:joy:![]()
استاد پورصمدی جز محدود انسان های شریف ایرانی در حوزه ی آموزش تریده، واقعا کسی که بخواد ایشون رو زیر سوال ببره یا به ایشون توهین کنه نمیفهمم! من تو مارکت فارسی زبانان مثل پورصمدی و آهنگری هرگز ندیدم … کار به الباقی به اصطلاح استاد که البته بنظرم فقط اسم استاد رو یدک میکشن و پکیج فروشی بیش نیستند ندارم اونا بحثشون جداست.
چه اتفاقی میتونه نظر شما رو برگردونه و قبول کنی که بازار تحلیل پذیره و صحبت شما بدون دانش و از سر معده بوده!!
این حرفها فقط نا امید کردن دیگرانه
این راه خیلی سخته
خیلی
ولی اگر پشتکارش باشه با هوش حداقلی هم امکان پذیره
اختیار و امکانات هر کسی هم خودش تعیین میکنه که چکار کنه
پس بدون علم خودمونو مدیون دیگرون نکنیم .
بنظرم واسه شروع میتونه خوب باشه یکم بفهمی و …
تنها بدیاش اینه که همش توی دورش میگه همه جای این بازار سوده هیجان زیادی میده
وقتی از این شروع کردی چون کپی دسته چند البروکسه بعدش برو قشنگ خود البروکس رو ببین بعدش دیگه هی باید یاد بگیری و تست و …
این بازار هرچی یاد گرفتی و هرچی اشتباه کردی و هر راهی رفتی اگه یادداشت نکنی نمیفهمی مشکلت کجاست
با اینکه این بازار ، روی احتمالاته!
ولی
توی شیاد بودن صمدی و 10300869 anon
قطعیت وجود داره.
خدایی یک نفرم هست بگه آقا من سه ساله واقعا با پ ص تریدر سودده هستم؟ من که ندیدم فقط یه سری آدم که خودشون سودده نیستن یا خودشونو گول میزنن یا یه تعصبی رو این افراد دارن که نمیدونم چرا
ایشون فقط جزو اولی ها بودن که آموزش محتوای خارجی رو فارسی کردن