خب که چی ![]()
بزار یکی دو نفر برداشت بزنه بیاد تعریف کنه بعد
نت ملی کار میکنه دلیل بر معتبر بودنش نیست که
اسم تایپیک رو کردم «یک پراپ روی نت ملی» (وضعیت لحظه ای رابین سود)
من راجع به سود دادن یا ندادن این پراپ نظر و نشانه منفی و مثبت ندارم. ازش پراپ خریدم چون میخوام در ایام نت ملی ترید بزنم چه پول بده چه نده/ کسی هم ازش پراپ نخره تا مطمئن نیست. تجربه های کاربریم رو از خوب و بدش اینجا هر روز که معامله میزنم مینویسم
امیدوارم که خوب باشه موفق باشی
من چالش اولش ۱۴۰ دلار برای حساب ۲۰۰۰ پاس کردم تو ۵ روز
ولی فرق داره با بقیه پراپ های دیگه که قانون حداقل ۵ روز معاملاتی دارند
۶ تا پارامتر باید یه روز معاملاتی پاس کنی که اون روزت حساب بشه!!مزخررف
تازه فهمیدم من، باید دو سه روز دیگه همینجور معامله کنم!!!
اره اون پارامترهاش دست و بال تریدر رو میبنده با هر سبکی نمیشه در رابین سود ترید زد و افراد باید قبل از خرید ازش به درستی بررسی کنن ببین میخوره با روش معاملاتی شون یا نه. منم به خاطر این که روی نت ملی از مای پراپ مطمئنتر (و نه بهتر) دیدمشون از اینا چالش خریدم. من هر روز اگر وورد بده تو بازه زمانی معین ترید میزنم لاتم میتونه متفاوت باشه ول یچون روی یه نماد فقط میزنم فکر می کنم شاید بتونم پارامترهاش رو پاس کنم شایدم نه
یه توصیه در مورد چالشهای رابین سوداگر احیانا کسی خواست با پراپ رابین سود روی نت ملی ترید بزنه حتما اول، پلن رایگانش (فاند) رو بگیره یکی دو هفته ترید بزنه و ببینه که آیا ۶ شرط رابین سود رو می تونه رعایت کنه یا نه اگر تونست بعد چالش پولی خواست بخره
یک یادآوری از کاربر رابین سود در نت ملی به مدیریت رابین سود:
به قول خودتون رابین سودی عزیز (مدیریت) با وضعیتی که برای نت پیش اومد و نظر به فکری که برای چنین ایامی کردید (با وجود نواقص پلتفرمتون که فرمودید برطرف میشه) الان یک طیف تریدر نت ملی پیدا شدن که روی شما حساب باز کردن هر چند که بیشترشون با شک و تردید اومدن سراغتون.
توصیه ام این هست: اگر این ابتکار در مورد پلتفرم روی نت ملی رو صادقانه ادامه بدید و سوددهیتون به تریدرا طبق قوانینتون باشه میتونه منجر به شکل گیری یک سری مشتری برای شما بشه حتی بعد از وصل شدن اینترنت بین الملل اما اگر خدایی نکرده شما نقض قوانین کنید دیگه مشکل بتونید اعتماد جلب کنید.
بنابراین ما هم به عنوان کاربرتون در ایام نت ملی منتظریم حرکتهایی بزنید که در شرایط نت بین الملل هم شما رو در سبد پراپ خودمون حفظ کنیم. با تشکر
کسی ارور no data رو چارت رو میدونه چه مشکلی داره؟ انگار پلتفرم معاملاتی گیر کرده
آره
من هم معاملات باز داشتم
برای منم همین طوره مشکل پیدا کرده من البته نینورک معامله یمزنم فقط امیدوارم که به شمکل نخورید کلا توی نت ملی هم معامله رو با فورا حد ضرر و حد سود باید بذاریم
من حد سود و ضرر رو گذاشتم اگر درست عمل کنه. اما اگر بخاد اینجوری پیش بره که زیاد نمیشه روش حساب باز کرد.
من هم به خودم گفتم که پولی رو که میذارم روی ترید در نت ملی با هر پراپ فرق نمی کنه از دست رفت ناراحت نشم زحمتش هم برای دور نبودن از ترید هست که انجام میدم ولی خوب این حالت روحی رو توصیه نمی کنم به دیگران
دوستان رابین سودی جهت اطلاع:
برای من چارت رابین سود در ساعت ۱۵:۲۴ دقیقه برگشت امیدوارم تا اوپن شاخصها و بعدش مشکل پیدا نکنه تریدمون رو بزنیم
حالا جالبیه یکی از موارد کلاهبرداری هاشون اینه که اگر دراودان روزانه مرحله اول را نتونی رد کنی کل چالش را برات رد میکنند در صورتیکه قانون درستش اینه که تا وقتی دراودان کل هنوز داری باید بهت فرصت بدن تا در روز بعد بتونی جبران کنی ! توصیه منم به سایر دوستان اینه که اصلا طرف اینجور پراپهای کلاهبردار نیان و برای پول و سرمایه شون ارزش قائل بشن ، باید منتظر باشیم ببینیم کی اینترنت وصل میشه و بتونیم به بروکر فارکس خودمون وصل بشیم واقعا خیلی زشته که در این شرایط یک سایت بیاد و برای سرمایه ناچیز ملت کیسه بدوزه !
دوستان چارت رابین سود در موقع گشایش شاخصها گرافیک نداشت قیمتها و همه چیز خوب کار می کرد ولی گرافیک کندلها نبود. من چون قبلا هم این کار رو می کردم از چارت فراز نگا کردم و در رابینس ود معامله گرفتم وقتایی هم که چارت رابین سود سالم بود همین کار رو میکردم چون کندلاس ۲۰ تا ۳۰ ثانیه تاخیر داره
سلام برای من بالا نمیاره
برای من هم این طوریه از ساعت ۱۷:۳۰ که گرافیک چارت رو نشون نمیده ولی قیمت و و تمام گزینه ها درست کار میکنن جالبه که من باهاش معامله زدم به فراز نگا کردم و با رابین سودی که شکل کندلا رو نداشت معامله باز کردم در یک دقیقه و در ۱۰۰ دلار فقط ۱۰ دلار انحراف داشتم که اونم به خاظر جابه جا شدن بین فراز و رابین سود و کمیسیون ۶ دلاری دو لات
داداش من با موبایل ترید میکنم ولی رابین سود پنل تریدش نمیاره مشکل از نتمه؟