من فول فاند پلاس گرفتم ۴۰ روز معاملاتی باید داشته باشم ۱۲۰ روز هم وقت داره، من اگر ابزارهاش درست باشه با سبکم میخونه ولی امروز دچار اشتباه در محاسبه حجم شدم. من اینجا مدافع هیچ پراپی نیستم.
رابین سود هفته پیش آخرین بار امتحان کردم و نوشتم به پشتیبانی سئیو سود نداشت روی اعداد معامله باز دابل کلیک کردم پنجره ی مربوطه باز نمی شد یعنی درست شده الان؟ میشه بخشی از حجم یک معامله رو الان روی رابین سود بست؟
سیو سود داره
من انجام دادم
چطور پشتیبانی نمیدونست، خدایی چقدر پرتن
برای سیو سودش بزن رو حجم ادیتش کن
من از هفته پیش به این طرف امتحان نکردم در معامله فردام دوباره امتحان میکنم من حتی امروز هم به پشتیبانش نوشتم که چه وقت این سئیو سود شما درست میشه. واقعا عجیبه
سیو سود داره
ترید که باز شد. کنار قسمت حجم ، علامت مداد (ادیت) میاد که میتونی سیو کنی
از همون اول داشت
پشتیبانیش خیلی بده، اصلا پیام رو نخونده باور کن
خب من اصالتا مال متاتریدر ۴ هستم و یه سالی میشه اومده بودم متا ۵ توی تریدینگ ویو حساب دارم ولی هیچ وقت باهاش کار نکردم باید اطلاعات خودم به روز تر می بود.
ایراد به پشتیبانی وارده ولی.
ممنون که راهنماییم کردی
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید با رابین سود میشه ترید کنم؟
باگوشی البته
دوستان اگر میدونن راهنمایی کنن من با گوشی ترید نمی کنم
شما با لب تاب ترید میکنین با رابین سود؟
با سیستمم ولی برای خاموشی برق لپ تاپ هم هست با وصل به نت گوشی
سلام تا دیروز هرازگاهی متاتریدر 4 وصل می شد ولی الان خیر. کسی وصله؟
من که فقط پبتفرم رابین سود رو دارم
چرا امروز از رابین سود پراپ ۴ مرحله ای خریدم؟
۱- من قبل از قطعی نت سبد ترید داشتم و از چند تا پراپ چالش داشتم که هنوز هم همونطور مونده
۲- قبلا یه چالش رایگان و یه چالش ۸۰۰ تومنی سخت از رابین سود گرفتم و اشتراک فراز گرفتم از فراز نگا کردم و در رابین سود ترید زدم رابین سود محدودیت ۴۰ ثانیه تاخیر گرافیکی داره و خط حد سود و حد ضرر در چارتش نمایان نیست به هر حال قلق چارتش دستم اومد.
۳- چون با توجه به چشم اندازی که دارم میبینم امیدی به وصل شدن اینترنت بین الملل حداقل تا تابستون ندارم مشخصه چون.
۴- برای همین یه چالش ۱۰ کا ولی چهار مرحله ای با تخفیف خریدم و گذاشتم باشه برای ایام قطعی نت بین الملل.
برای کسانی که محدودیت مالی بیشتری دارن توصیه نمی کنم از رابین سود یا هر پراپ دیگه ای نت ملی بخرن.
چون من سبد پراپ دارم و این رو هم به عنوان پراپ نت ملی به سبدم اضافه کردم.
این توضیحات رو نوشتم تا دیگران نسبت به موقعیت خودشون یه برآوردی از خوب یا بد بودن تهیه پراپ در نت ملی داشته باشن.
ضمنا هر پولی که به پراپها یا بروکرها در این وضعیت پرداخت میکنید از دست رفته ببینید هیچ تضمینی به هیچ جا نیست.
امروز حدود ۱۷:۵۴ درست وقتی که می خواستم معامله بگیرم چارت رابین سود قطع شد میتونه از نت من باشه یا از پلتفرم اونها نمیدونم.
مورد دیگه این که امروز معامله م که بسته شد سود معامله در بالانسم لحاظ نشده بود بعد از ورود و خرج مجدد و چند دقیقه بعد لحاظ شد برای پشتیبانیشون نوشتم.
سلام نادرجان من میخوام حساب فول فاند رابین رو بگیرم میتونی توضیح بدی دو درصد درادون روزانه یعنی چی و هشت درصد درادون کل؟
اقا خدایی این پراپو الکی گنده اش نکنید
امروز همش دیدم اینو تبلیغ میکنن چند نفره خصوصا
به خودت سایتش برین معلومه چی به چیه از ریختش
به نظر من فعلا با نت ملی از هیچ پراپ حساب نگیر صبر کن تا تکلیف م ذاکره مشخص بشه. من خودم فقط نمیخوام از فضای ترید دور بشم برا همین حساب گرفتم.
دراودان که دیگه مشخصه خودت میدونی
گنده هم بشه روی نت ملی گنده میشه