وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

من با سیتمم امروز در سیستم پنل میاد محیط چارت و قیمتها و نماده می اومد ول یگرافیک چارت نبود من به فراز نگا میکنم در سیستم و با رابین سود ترید میزنم

1 لایک کرده

رابین سود گرافیکاش گاهی برقراره گاهی نه صبح میگفتن به خاطر نت در برخی نقاط می تونه باشه ولی بعد از بررسی نهایی اگر اشکال از ما باشه بررسی میکنیم موارد رو

1 لایک کرده

رابین سود رد قسمت پشتیبانی اصلاح کرد و الان ورود با پیامکش برگشت ورود با تماس تلفنی رو حذف کرد قبلا ورود با پیامک رو حذف کرده بود. بازم ورود با پیامک بهتر از ورود با تماس تلفنی هست

1 لایک کرده

چارت رابین سود از لخاظ گرافیکی به طور مقطعی دچار مشکل میشه دیروز به پشتیبانیشون نوشتم اسکرین شات جوابشون رو در پیام قبلی پیوست به این پیام گذاشتم امروز هم به تناوب همین مشکل تا الان ادامه داره

1 لایک کرده

چارت نیست فعلا.

2 لایک کرده

الان وصل هست یه خبری دیروز خوندم از منابع دولتی که دستکاری های در اینترنت شده حالا این قطع و وصل گرافیک رابین سود آیا نتیجه این دستکاریهاست یا ایراد از خودشونه؟ نمیدونم

در مورد خبر بالا هیچ نظری ندارم و از این وضعیت من هم کلافه ام

2 لایک کرده

قطع و وصل داره من چند بار ریفرش کردم الان اومد ولی با هر عوض کردن تایم فریم یا تغییر نماد طول میکشه چارت بعدی بیاد این چارت نزدک برای الان ۱۱:۴۶ دقیقه هست

4 لایک کرده

لطفا اگه برات امکانش هست یه توضیحی بدی که چجوری پوزیشن باز میکنی میخوام بدونم لات سایز و حجم رو چجوری مدیریت میکنی . من روی متا 5 همیشه از اکسپرت استفاده میکردم ولی همه چی رابینسود رو باید دستی محاسبه کرد

2 لایک کرده

کسی دیگه ای هم هست که اسلیپج رو تو معاملاتش دیده باشه؟ حالا چه سود باشه چه ضرر بیشتر باشه.

2 لایک کرده

من با نت ملی روی یکی از پراپا ترید میزنم چون در یک دقیقه وارد میشم اصلا فرصت استفاده از ابزار هم نیست و محدودیتهای دیگه ای هم اون چارت پراپ داره من حد ضررم با اندازه کندل بخصوصی هست و فقط روی یه نماد معامله میزنم حدود ۲۲ نوع اندازه کندل رو توی یه جدول نوشتم و جلوش هم حجم درستش رو به لات نوشتم چند ثاییه ورود با ابزار خط کش کنذل مورد نظر رو اندازه گرفته به جدول نگا میکنم و حجم رو تنظیم میکنم تا ۱۰ درصد مبلغ استاپ لاس خطا میتونه داشته باشه این روشم داره این روشم. منتها وقتی بالانسم تغییر کنه مجبورم یه جدول دیگه برای اون بالانس تنظیم کنم.

ضمنا در چال پراپها و نه ریل پراپها از محاسبه این جدول که سپر دراودان هست استفاده میکنم اسکرین شاتش اینه برای ۵۰ هزار دلار تنظیم شده اگر کسی بخواد میتونه ارقام رو برای بالانسهای دیگه از روی این تطبیق بده

2 لایک کرده

بعید بدونم…
آب که گل آلود میشه ازین دست چیزا قارچی زیاد میشه، پول ک علف خرس نیست.
امیدوارم کسی متضرر نشه واز این دست پلتفرم های نوظهور درصدد آسب رسوندن به افراد ظاهر نشن.

4 لایک کرده

کسانی که محدودیت مالی برای خرید پراپ دارن بهتره که صبر کنن تا اینترنت وصل بشه و از سرمایه گذار برتر چالش تهیه کنن. من به غیر از سرمایه گذار برتر و کامبت از باقی پراپها وقتی پراپ میخرم بنا رو بر این میذارم که سودم رو ۵۰ درصد ممکنه بده عین شیر و خط وگرنه توصیه میکنم اگر به شما ضربه روحی می خوره از ندادن سود فقط از سرمایه گذار برتر پراپ بگیرید

2 لایک کرده

عزیزان کسی خبر داره چالش رایگانش حساب هزار دلاری ریله یا نقد میدن؟وکسی تونسته پاسش کنه؟

2 لایک کرده

راجع به نقد بودن یا نبودنش از پشتیبانی بپرس. رابین سود ۶ تا شرط داره و توی این معامله باید ۴۰ روز معاملاتی تایید شده با این ۶ تا شرط داشته باشی که خیلی مشکل هست پاس کردنش مدتش هم ۱۲۰ روز تقویمی فرصت داری هر کدوم از شرطها رو میتتونه با فاصل پاس کنی ولی کلا اگر بخواهی رابین سود ترید کنی باید کاملا استراتژی کم نوسانی از زمان حجم معامله، میزان سود و ضرر و مدت زمان معامله داشته باشی. در چالشهای پولیش هم همین طوره فقط در چالشهای پولیش ۵ روز معامللاتی رو با این شرطها باید پاس کنی و محدودیت زمانی تقویمی هم برای پاس کردن چالش نداره. کلا چالش رایگان فاند پلاس و چالش ۵۰۰ تومنی فاند پلاس رابین سود(محدودیت حجم لات نداره برخلاف چالش فاند ) برا یتمرین ترید و دور نبودن از فضای ترید در این ایام قطعی نت بین الملل خوبه

1 لایک کرده

پدیدار نشدن خط معامله و خط حد سود و حد ضرر مشکل رعایت حجم رو بیشتر میکنه برا یمن هرچند که حجم رو باید قبل از ورود تنظیم کرد ولی ناپدید بودن این سه تا خط د رچارت رابین سود قرار دادن سریعتر بخصوص حد ضرر رو مشکل میکنه.

ضمنا خوشبختانه امروز چارت رابین سود مشکلی نداشت از نظر گرافیکی و من معامله م رو زدم.

2 لایک کرده

تایید میکنم کامل درست👌

3 لایک کرده

سلام چطور وارد پلتفرم شدید یا دانلود کردید؟

تجربه من از درخواست منتور از رابین سود

من چون د ریک دقیقه با بسته شدن کنل خاصی فاصله اندازه میگیرم و استاپ رو در میاریم و از اون حجم رو در میاریم با تاخیرهای ۲۰ ثانیه ای کندلهای رابین سود نسبت به فراز به مشکل بر میخوردم برا همین گفتم که نظر خود منتور رابین سود رو بپرسم وقت منتور گرفتم سر ساعت به من زنگ زدند گفتند که به احتمال قوی هفته آینده این تاخیر ۲۰ ثانیه ای کندلها برظرف میشه ولی ایراد پدیدار نشدن خطوط ورود و حد سود و زیان در چارت زمان خواهد برد تا برطرف بشه. ایشون گفتن که رابین سود این پلتفرم رو برای حدود خرداد امسال میخواست آماده کنه که به خاطر قضیه نت زودتر راه اندازیش کرده. ضمنا گفتن که در آینده د رخود صفحه اصلی پلتفرم معاملاتی ابزار محاسب لات رو قرار خواهند داد.

و تایید کردن که فعلا معامله اسکلپ با یان شرایط خطرناک هست. من البته ادامه میدم این طور که برای هر بالانسم یه جدول میزان ریسک دارم یک نمونه رو با ابزار محاسبه لات خود رابین سود محاسبه میکنم میدم به هوش مصنوعی برای فواصل مختلف استاپ در همون بالانس ۳۰ تا میزان حجم در میاره در یک جدول و اون جدول رو وقت معامله بغل دستم میذارم ۱۰ ثانیه به کندل به بسته شدن کندل در فراز با رولر کندل ملاک اتاپم رو اندازه میگیرم در جدول به میزان نزدیکترین حجم به اون عدد نگا میکنم و در رابین سود تنظیم کرده وارد میشم حدقل ۵ الی ۱۰ ثانیه میتونه پرت زمانی داشته باشه که دقیق درنمیاد ولی برای این که رد فضای ترید بمونم فعلا این طوری کار میکنم. حسابی که باهاش این طور یکار میکنم فقط ۳۷۰ تومن بهش پول دادم و حساب فور جامپ رو که گرئنتره فعلا نمیزنم تا شرایط پلتفرمشون بهتر بشه کلا در رابین سود الان با شرایط فعلیش ورودت باید بالاتر از ۵ دقیقه باشه وگرنه نمیشه دقیق زد

1 لایک کرده

باید اول اکانت بگیری بعد کنارش یه گزینه هست ورود به پلتفرم اونو میزنی میاد واستون

خودتو خسته نکن

اوضاع اینا خیلی خرابتره

منم برای دور نموندن از ترید روی فول فاند ترید میزنم

و هیچ مشکلی با خط تی پی و ضرر و مدیریت ریسک و … و تاخیر کندل و …. هیچی ندارم

اصلا من بدون پلتفرم رابین سودم کارم راه میوفته فقط بتونم لیمیت بزارم کافیه برام

اما همونطور که قبلا عکس فرستادم که لیمیت قشنگ من رو باز نکرده بود و سود از دست داده بودم و بعد از اون ریفاند کردم و حسابم رو پس گرفتم

امروز هم باز همین اتفاق افتاد به شکل دیگر

من دیشب روی طلا سل لیمیت داشتم

ورود 4830.6

استاپ 4831.6

با دو پیپ فاصله فعال نشد (17:50)

اما ترید رو پاک نکردم چون برام مهم نبود سود و ضررش :rofl:

طبق چارت ساعت 3:30 دوباره قیمت برگشته و باید ترید رو فعال میکرد

و ساعت 4:10 دقیقه باید استاپ منو میزد

الان بنظرتون چه اتفاقی افتاد؟

ترید فعال نشده ساعت 3:30 شب به همون حالت لیمیت باقی مونده

قیمت رفته 4837 و ریزش کرده 4811 و دوباره برگشته به قیمت 4830.6 (ساعت 8:07 صبح)

ترید فعال شده و من ساعت 8:15 بیدار شدم

موبایل رو چک کردم و دیدم های امروز عدد 4837 پس طبیعتا تریدی که دیشب پاک نکردم الان استاپ خورده

اما در کمال ناباوری ترید من ساعت 8:07 باز شده و من به صورت دستی ساعت 8:19 در سود حداقلی تونستم ترید رو ببندم

بنظرتون همچین مشکلی رو شما باید کجا پیگیری کنید؟

اصلا وقتی همچین چیزی رخ میده شما به شک نمیوفتید؟ اصلا ساز کار پراپشون چیه؟ مگه میشه همچین اتفاقی؟ مگه اردر ها نباید در بستر استخر نقدینگی قرار بگیره؟ پس چی شده؟

حدس من اینه که این پلتفرم ذاتا الکیه و هچین اتفاقاتی بازم میتونه رخ بده

و طبق تجربه ای که با پشتیبانی و نوچ ه های رابین سود داشتم

میتونم بگم اگه همچین چیزی رو بخوام پیگیری هم کنم باز نمیفهمنن

انچنان غیر حرفه ای و احمقانست کارشون که اگر کسی ذره ای شک هم داشته باشه من طرفو شریدر هم بحساب نمیارم

Screenshot 2026-04-16 112112

2 لایک کرده