داداش رابین سود من کار کردم.چارتش کلا اینجوریه.همش پیش میاد
معاملات رو از دیروز بستند که گفتم توی پیگیری تلفنی به ما اعلام شد برای اپدیت چارت و رفع همین موارد هستش امیدوارم این مورد امروز برطرف بشه و حل بشه دوستانی که حساب دارند حتما به پشتیبانی درخواست کنند که رواند کارشون رو سرعت بدند
دوستان عزیز امیدوارم که در هفته جاری شاهد پدیدار شدن خطوط ورود به معامله و خطوط حد سود و حد ضرر در پلتفرم رابین سود باشیم و هم اختلالات گاه گدارش هم برطرف بشه از دوستان دست اندرکار رابین سود می خوام که این ایرادها رو که الان نزدیک به یک ماه و نیم هست ادامه داره دیگه برطرف کنن.
بنظرم چند نفر که کاربر ثابت رابین سود هستند بیان و یه درخواست مشترک بدند که مدیران رابین سود این فرایند رو تسریع کنند ما چون حساب بزرگ نداریم و زیاد حساب نگرفتیم شاید خیلی مؤثر نباشه مخصوصا شما جناب نادر عزیز که از فعالان کمیونیتی هستید و با رابین سود هم کار میکنید میتونید این مورد رو انجام بدید
ممنون از پیشنهادتون من چند بار پیگیری کردم از طریق پیام به پشتیبانی. گفتن که ما داریم آپدیت می کنیم ولی زمان نمیتونیم بگیم که چه وقت لاینهای معامله نشون داده خواهد شد. مدتی قبل هم یه تماس با منتورینگشون داشتم در این مورد گفتم که کسانی که بخصوص تایم پاین کار می کنن (به نظر من حتی نیم ساعت و پایینتر) واقعا برای حد سود و حد ضرر گذاشتن توی بخصصوص اوپن بازارها باید خط بندازن و عدد تایپ کنن حد ضرر رو این واقعا خوب نیست گفتن که ما در حقیقت قرار بود در خرداد ماه از این پلن رونمایی کنیم ولی به خاطر قطع نت بین الملل زودتر ارئه کردیم. شخصا من دو تا چالش ازشون خریدم چون رابین سود و مای پراپ اولین پراپهایی بود که اومده بودن رو نت ملی ولی انتظار داشتم نهایتا تا بیست روز یا یک ماه درست بشه که نشده یک حساب هم از دست دادم واقعا به خاطر این که رد یک دقیقه نه میتونستم درست حجم حد ضرر حسا بکنم چون حد ضررهام متغیر هست هم نمی تونستم به موقع حد ضرر رو در قسمتش با عدد تای کنم یهو میدیدی من دارم حد ضررم تایپ میکنم معامله رفته توی سود برگشته از حد ضرری هم که تایپ مکنم بیشتر رد شده
الان هم چالش دیگرم رو هم همین طور گذاشتم باشه و فکر می کنم اون قدر نوشتم که رابین سودی ها دیگه از دست من دلخورن.
مجموعه ای که به فکر پیشرفت باشه قطعا نه تنها از حرف شما دلخور نمیشه بلکه از این دلسوزی و صحبت شما استفاده میکنه
اگر همچنان چالش فعال دارین روی رابین سود حواس تون به تایم انفعال باشه نادر جان
ممنون از یادآوریتون بله باید یادم باشه.
ما فعلا داریم میریم جلو حالا ریسک رو ۳۰٪ کمتر کردیم که یخورده اینجوری ادامه بدیم و ببینیم در آینده عملکردشون چطوری میشه ![]()
تایم فریم ورود به معالمه تون چه تایم فریمی هست؟
اکثرا روی ۳۰ دقیقه گاها و معدود روی ۱۵ دقیقه
سلام و احترام، پلتفرم داره اپدیت میشه انگار ![]()
سلام و درود،
تایم انفعال فکر کنم برای چالش های پولی 30 روز و رایگان ها 7 روزه اس. حالا باز دقیقشو باید چک کنید ولی خب عملا فکر نکنم مشکلی باشه، یک پوزیشن هم باز و بسته بشه، دوباره 30 روز ریست میشه
دوستان من رابین سود رو اون اول به خاطر نت ملی و نبودن پراپ خریداری کردم ولی متاسفانه بعد از دو ماه به پلتفرمش سر و سامان نداد نت وصل شد ولی رابین سود نتونست خط ورود به معامله و خط سود و ضرر را روی پلتفرم (بایتیکل با واتر مارک رابین سود) نمایش بده و موارد دیگه ای هم داره… کلا گذاشتم کنار رابین سود رو و این تاپیک رو هم خاتمه یافته اعلام می کنم.
سلام و درود اقای نزدکی،
حقیقتا نبود خطوط معامله دردسر بزرگی برای همه به حساب میاد ولی خب مطمئنم این مسئله هم حل میشه. چون چیزی نیست که اصلا بخوان بهش بی توجهی کنند.![]()
نادر عزیز درود بهت
من آخرین پیگیری ( دو روز پیش ظهر ) که تماس گرفته بودم با پشتیبانی به ما گفتند که داریم کار میکنیم تا 3 هفته دیگه اضافه کنیم ( نکته مثبت با دفعالت قبلی اینه که قبلا میگفتن به ما که اضافه میشه در آینده ولی اینبار گفتند تا 3 هفته دیگه ) امیدوارم که حتی در صورت امکان این رو تسریع کنند
این شرکت با این پلتفرم معاملاتی نمی تونه در عرصه پراپ تریدینگ ایران جایی باز کنه
به نظر می رسه پلتفرم اساسا ایراد برنامه نویسی داره و با وصله پینه کردن هم دردی ازش دوا نمیشه
قبلتر که روی متاتریدر بودن شرایط بهتر بود و همراستا با فرمایش شما یه تغییر و اصلاح اساسی میخواد
سلام و احترام علی جان،
این پلتفرم کار زیادی برای ادامه داره ولی به شخصه مطمئنم بعد از اتمام مشکلات قطعا خیلی ها از پلتفرمش استفاده میکنند. چون همین الانم تریدینگ ویو و متاتریدر ثبات نداره با این وضع اینترنتی که داریم. به هر حال حرفت درسته و قطعا باید به فکر باشند تا بتونند این مشکلات رو برطرف کنند حتما ![]()
ممنون از اطلاع رسانیت عرضه پلتفرمی که دو ماه ازش گذشته و یک ماه دیگه کار داره نشانگر ذهنیت مدیریت رابین سود هست که کاملا غیر حرفه ای هست این اصلا نباید چالش بفروشه الان.
نیمای عزیز حرف شما حسابه ولی آیا اختراع دوباره چرخ کار منطقی هست؟
وقتی پلتفرم ساده و خوش دستی مثل متاتریدر هست چه کاریه که بخوان یه پلتفرم متفاوت راه بندازند؟
لابد دلیل داره که در تمام دنیا متاتریدر محبوبیت داره ، سادگی وکاربر پسند بودن اون جز اصلی ترین خصوصیتشه
در مورد پایداری هم که فرمودید اتفاقا یکی از بارزترین خصوصیت متا همین پایداری اونه ، اگه در ایران مشکل اتصال داره بخاطر وضعیت اینترنت اینجا هست که اینم با اضافه کردن سرور ایران به راحتی حل میشه همون طور که شرکتهای دیگه کردند
بهرحال شرکت مال اوناست هر طورخودشون صلاح می دونند