وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

چه داستان هایی رو من از دست دادم :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

نیما جان عصبی نشو بزار حرفشون رو بزنن و برن و خودت رو حرص نده

1 لایک کرده

اینم پاسخ پشتیبانی به پیام های بنده.

دفعه بعدی اگر خواستید کولی بازی در بیارید حواستون به طرف مقابلتون باشه. من خودم احترام متقابل اولویت اولم هستش. پس بیخودی تلاش الکی نکنید که کسیو بدنام کنید

موفق باشید :rose:

سلام و احترام،
خیلی وقت بود شمارو ندیده بودم. خوشحالم حالتون خوبه.
نه مشکلی نیست عزیز و پرونده بسته شده.
مرسی از توجهت و لطفی که داری :rose:

دوستان، رابین سود برای چالشاش تخفیف گذاشته، البته متاسفانه پلتفرم معاملاتیش موقع معامله خط ورود به معامله و خط حد سود و خط حد ضرر نداره ، امیدوارم زودتر درست بشه، الان نزدیک دو ماه هست همین طوریه.

2 لایک کرده

میگم کسی حالا موفق شد از این پراپ رابین سود برداشت بزنه تو این دو ماه ؟ یا هنوز در مراحل پاس کردن چالش هستین؟

1 لایک کرده

من یه فول فاند پلاس داشتم چون اسکلپ میزنم و از زمان شروع چالش سه تا ضرر کردم و حجم رو به خاطر نبودن خط حد ضرر نتونستم درست تنظیم کنم . محاسبه حجم معامله رو هم ذهنی انجام دادم که چند تا اشتباه هم اونجا کردم و حساب سوخت. برای تایمای بالا مثل ورود در یک ساعته رابین سود میتونه جواب بده ولی برای ورود در پایینتر از یک ساعته خیلی ریسک داره من ورودم در یک دقیقه ست. الان هم یه چالش فور جامپ ازشون دارم که تا وقتی که چارتشون رو درست نکنن واقعا نمی تونم بزنم فکر نمیکردم رابین سود دو ماه طول بده این برطرف کردن نقص چارتش رو و هنوز هم برطرف نکرده

1 لایک کرده

متاسفانه ایران آب گل آلود زیاد داره و همینطور ماهیگیرهای حرفه ای

3 لایک کرده

سلام و احترام،

سامانه پگاه میزاره. تو تاپیک های دیگه هم بعضی از دوستان قبلا برداشت هاشون رو گذاشته بودند

سلام و عرض ادب و احترام دوست عزیز

من یه نفر رو تو تاپیک ها دیده بودم خیلی مصر بود برداشت داشت ایشون معاملاتش و تایماش عجیب بود. شما خودت برداشت داشتی یا شخص خاصی رو سراغ داری؟

1 لایک کرده

راستش یک نفر هست به اسم اقای محمد صالحی، حقیقتا خیلی خوبم برداشت داشته و تو تاپیک های مختلف هم فعالیت کردن. سرچ کنید میاره و میتونید پیام بدید بهشون و ازشون دقیقتر سوال کنید. حتی اسکرین برداشت و چیزای مختلف هم فرستاده بودند.

مورد بعد اینکه میفرمایید معاملاتشون عجیبه هم بنده در تاپیک دیگه ای در موردش بحث کردم، این عجیب بودن به خاطر ترید های زیر 30 ثانیه است. من خودم اکانت های مختلف رو که بررسی میکنم، به خاطر اینکه رابین سود با ترید زیر 30 ثانیه مشکلی نداره، خیلی ها از این روش استفاده کردند راستش. حالا اکانت اقای صالحی رو هنوز ندیدم البته که بفهمم سبکشون چطوریاس. ولی کلا تا زمانی که این قانون باشه، این عجیب بودن هم خواهد بود.

در مورد خودم هم خیر متاسفانه. انشاالله 28 روز دیگه تکلیف اکانت فول فاندم مشخص میشه که میتونم پاس کنم یا خیر. به غیر از این چالش که رایگان هستش، چالش پولی تهیه نکردم و برداشتی هم نداشتم.

باز اگر سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم :rose:

3 لایک کرده

حقیقتا مرسی بابت توضیحات جامع و کاملتون🙏 بسیار مفید و موثر واقع شد

2 لایک کرده

سلامت باشید، خوشحال شدم از آشناییتون.

موفق و موید باشید :rose:

2 لایک کرده

پلتفرم برای شما هم disable شده؟

3 لایک کرده

سلام اقای صالحی، همین الان تست کردم داخلش میره. اگر میخوای اسکرین هم بفرستم برات :rose:

1 لایک کرده

محمد عزیز ما امروز‌ترید داشتیم صبح انگار ظهر معاملات بسته شدند که توی تماس ما با پشتیبانی به ما اعلام شد برای اپدیت چارت هستش

3 لایک کرده

داخل میره نیما جان معامله میخوای باز کنی میزنه platform disable برای من

2 لایک کرده

ممنونم بابت اطلاع رسانیتون

3 لایک کرده

ارادت دارم عزیز جان

3 لایک کرده

اها اونو تست نکردم چون شنبه یکشنبه ترید نمیکنم. انشاالله که اوکی بشه زود :rose:

1 لایک کرده

درود و عرض ادب . وضعیت چارت تایم فریم یک دقیقه برای من اینجوریه به پشتیبانی هم پیام دادم گفتند بررسی میکنن میخواستم بدونم از دوستان کسی این مسئله رو داره ؟

4 لایک کرده