وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

امیدوارم یه شفاف سازی سیاست های عملی شون رو در نظر داشته باشند حالا ما چالش داریم فعلا مشغلویم توی هر دو جبهه :grin:

3 لایک کرده

کاملا حرفت درسته. من واقعا نمیگم این پلتفرم مشکل نداره. صرفا میگم زمان میخواد. خود اقای نزدکی هم بارها گفتند که قرار بود انگار خردادماه رونمایی بشه ولی خب زودتر اتفاق افتاد. من یادمه از اوایل چقدر مشکلات وجود داشت وبرطرف شدش. الانم میگم این مشکل خطوط معامله خیلی مسخره اس و به نظرم احتمال میدم اصلا دست خودشون نبوده و از سمت بایتیکل باید اقدامی صورت بگیره. حالا باز دقیقشو من در جریان نیستم چه مسیری داره. ولی چون مشکلش خیلی ساده و ابتداییه، به نظرم میاد که بعیده مثلا رابین سود خودش نخواسته باشه حل کنه.

در هر صورت اینطوری نمیمونه و بهتر میشه شرایط.

اون متاهم نمیدونم خدایی چه مرگشه واسه من، مشکل از منه قطعا. الان دو روزه عجیب سرور بروکرم قطع میشه همش و واسه همین عرض کردم ثبات نداره وگرنه بله، ممکنه بقیه بروکرها خوب فعال باشند.

3 لایک کرده

چرا منو نادرجان دیس میدی :sweat_smile: :rose:
حرفم اشتباه نبود که عزیزم. من برای متاتریدر همین الان پروکسی ست کردم به خدا تا کار کرد. نت همچنان مشکل داره. این مشکل خطوط معامله هم من فکر کنم دست خودشون نیست چون از ریشه خیلی مسخره اس که چند ماه طول کشیده. در کل هم حرف همتون رو منم تایید کردم و همچنان میگم فعلا پول ندید بابت چالش تا همه چیز اوکی بشه.

2 لایک کرده

آقا نیما من چندبن پیام قبل نوشتم که رابین سود از نظر من کاملا پرونده اش بسته ست و این تاپیک هم دیگه فعالیتی نمیخوام داشته باشه. امیدوارم همیشه موفق باشید.

3 لایک کرده

عزیزی برادر. متوجه پیامت شدم بزرگوار. فکر کردم شاید چیزی گفتم که بهت برخورده باشه.
امیدوارم شماهم هر جاکه هستی موفق و موید باشی :rose:

3 لایک کرده

پلتفرم رابین سود دوباره قاطی کرده

واقعا این جوری نمیشه ادامه داد

2 لایک کرده

من امروز سه تا ترید گرفتم رو چارت که رو چارت قیمت به حد ضررم نرسیده بوده و با چارت فراز هم مقایسه کردم نخورده بود اما تو تاریخچه معاملات قیمت حد ضرر برام نوشته شده بود. کسی دیگه هم امروز مشکل داشت؟

2 لایک کرده

دوستان هم تریدری تا وقتی که رابین سود یا هر پراپ دیگه ای یک متاتریدر یا پلتفرم معاملاتی که دارای امکانات حداقلی ولی استاندارد براتون فراهم نکنه نه تنها ازش حساب نخرید بلکه حتی اگر پراپ رایگان داشت هم ازش استفاده نکنید چون چنین پراپ، برای کار خودش ارزش قائل نیست.

4 لایک کرده

این موضوع به صورت خود کار بعد از 3 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.