وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

سلام و درود به همه عزیزان،
امروز من کلا رابین رو روی گوشی چک کردم با نت همراه اول
تقریبا همه چیز اوکی بود ولی خب یه وقتایی نیاز بود که رفرش کنی یا تایم فریم عوض کنی که کندلها روی چارت دقیق بشه. این مسئله صرفا روی چارت مشکل بود ولی مارکت واچ نه
باز اگر مشکلی به چشمم بخوره اینجا گزارشش رو میدم خدمتتون :rose:

درود بر شما نادر جان بنده هم امروز همکاریم رو قطع کردم با رابین سود چون پلتفرم مناسبی نه در گوشی و نه در ویندوز دارن موفق باشین :heart:

2 لایک کرده

شک نکن اینکارو میکنم شما سعی کن یکم فضولیتو کمتر کنی تو پروفایل دیگران :+1:

ادمین اینجا کیه؟ ایشون داره توهین میکنه؟

واقعا که خنده داری دوست عزیزم. راحت باش :sweat_smile:

بزار خودم برات به ادمین گزارش خودم رو میدم. صبر کن

بیا دوست عزیز. من خودم گزارش خودم رو به پشتیبانی دادم

چی فکر کردی پیش خودت عزیزم؟ من خودم این همه به کاربرها احترام میزارم که کامیونیتی درستی داشته باشیم. بعد شما میخوای منو الان با ادمین و این چیزا بترسونی؟

من خودم گفتم اگر صلاح میدونید پاک کنید

2 لایک کرده

اگر حرفی زدید و بعدا لو رفتید که دارید دروغ میگید، ناراحت نشید خلاصه

من اینجا تا هر وقت که بتونم و بفهمم، جلوی دروغ و مسخره بازی هارو میگیرم.

ببخشید اگر پراپ دیگه ای داشتم، قطعا اونجا هم فعالیت میکردم ولی ندارم و نداشتم تا الان. برای همین صرفا اینجا هستم و خوب و بد هر شرکتی رو الکی همینطوری نمیگم که مردم رو گمراه کنم. خلاصه که وجدان داشته باشید

شماهم موفق باشی :rose:

1 لایک کرده

باید سریعتر خطوط ورود به معامله و خطوط حد سود و حد ضرر رو در پلتفرمشون بذارن وگرنه به هیچ وجه نمیشه بهش پلتفرم گفت. نیاز به رفرش هم همیشه در چارتشون هست که تا پدیدار شدن کندلها چند ثانیه طول میکشه. ولی زمان خاصی رو برای این موارد گفتن نمی تونیم بگیم ولی در حال آپدیته این طور گفتن به من

3 لایک کرده

دوستان عزیز، طلا روی 4540 الی 4547 من پوزیشن ست کرده بودم ولی به دلیل نت خودم فکر کنم پوزیشن باز نشد چون نت رو سوییچ کردم، دستی باز شد. نمیدونم مشکل از من بود یا پلتفرم. باز مشکلی باشه، اپدیت میکنم :rose:

1 لایک کرده

من یه وقتایی اینطوری میشه اقای نزدکی، تایم فریم رو عوض میکنم درست میشه. در مورد اون خطوط هم اره جدا نیاز اساسی هستش. نمیدونم چرا نمیتونند سریع درستش کنند. واقعا حق داری :rose:

3 لایک کرده

به نطر من اگر آب خوردن دسشتون هست باید بذارن زمین حداقل این مورد رو که شما هم اشاره فرمودی درست کنن وگرنه بدترین تبلیغ رو دارن علیه خودشون می کنن

3 لایک کرده

دقیقا درسته حرفت. من خودم از روی متا تنظیم میکنم الان و نبودش کاملا مشهوده. ولی خب همینکه میگن در حال بررسی هستش جای شکرش هست ولی از طرفی هم از اینکه تایم دقیق برای رفعش هم ندادن واقعا مسخره اس.

به هر حال من خودم تا زمان تکمیل شدنش پولی واریز نمیکنم و با همین رایگانش سر میکنم.

2 لایک کرده

من با این که اسکلپ کار می کنم و لی هم ازش فول فاند پلاس خریدم و هم یه دونه ازون چهار مرحله ای ها خریدم نگه داشتم برای وقتی که خطوط چارتش رو درست کنه

3 لایک کرده

حواست باشه نادرجان، اون فورجامپ که فریز میمونه و مشکلی نیست کی استفاده کنی.

ولی فول فاند پلاس 120 روزه هستش. یه وقت مشکل نخوری سر تایم بندی

1 لایک کرده

فول فاند رو سوزوندم دیروز از اولش پشت سر هم رفت توی ضرر

3 لایک کرده

درود اقا چالشای رابین سود چجوریه چند مرحله ایه و اینکه قیمت هر چالش مثلا حساب 1کا یا 5 کا چنده

1 لایک کرده

عهه، پس هیچی. من خیلیشو رفتم، دعا کن بتونم از پسش بر بیام :slight_smile:

2 لایک کرده

امیدوارم بتونی موفق بشی ما هم خوشحال میشیم

2 لایک کرده

سلام و احترام،

فکر کنم از 1 تا 40 کا داره. بعد اینکه دو مرحله تا 4 مرحله ای هم داره. تارگت پولی هاش در هر مرحله 7 درصده و ضرر هم 5 درصد. دقیقترش رو بهتری بری تو سایت یا اگر چیز خاصی مد نظر داری بگو که دقیق تر توضیح بدم بهت

2 لایک کرده

بزرگواری عزیز :rose:

2 لایک کرده