وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

برای من در ساعت ۱۷ چارت و پنل رابین سود اوکی بود فقط حدود ۱۷:۴۰ چارت یه گپ داشت که چند بار رفرش کردم برطرف نشد و بعد دیدم جای خالی گپ تبدیل به یه شدوی بلند شده بستر نت ملی و راه افتادن پلتفرم جدید زمان بر هست و تا تکمیل پلتفرم رابین سود تا آخر خرداد صبورم.

3 لایک کرده

امروز جمعه روی چارت نزدک رابین سود معامله زدم بعد ساعت ۱۷ یکی دو بار چارتم نیاز به رفرش پیدا کرد وسط معامله، علتش میتونه از نت من باشه یا از چارت رابین سود نمی دونم اسپرد کمتر شده بود ‍

1 لایک کرده

و این پیام رابین سود در روبیکای من.

حرکت خوبی هست از رابین سود.

مدیریت محترم رابین سود.جسارتا به تیم فنی بگید که خطوط ورود به معامله خطوط حد ضرر و حد سود رو سریعتر در چارت پلتفرمتون نمایش بدن من اسکلپرم واقعا نمیشه با تایپ عدد حد ضرر گذاشت در ترید یک دقیقه اونم توی اوپن نزدک که گاهی یه کندل بلند میزنه.

1 لایک کرده

رابین سود رو سایتش می خواد بهبود بده.

کماکان چشم انتظار داشتن خطوط ورود به معامله و خط حد سود و حد ضرر در چارت هستیم.

3 لایک کرده

دوستان رابین شود پلتفرمش برای من کندل ها تکون نمیخورن یا خیلی دیر تکون میخورن مال شمام همینطوره؟

2 لایک کرده

سلام و احترام،
چه نمادی منظورتون هست؟

1 لایک کرده

مرسی بابت اطلاع رسانیت :rose:

2 لایک کرده

من شنبه یکشنبه ترید نمی زنم نگا نکردم ولی امروز اطلاعیه ش توی روبیکا اومده بود که چند ساعتی سایت رو دستکاری می کنن ولی پلتفرمش رو می گفت فعاله حالا دوستای دیگه هم اگر می دونن بگن

2 لایک کرده

خواهش می کنم کار ی نکردم

2 لایک کرده

در حدود ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ د رچارت نزدک مقایسه ای بین حسابهای خودم در سه پراپ فرم سرمایه گذار برتر- پراپکو و رابین سود داشتم که کمترین اسپرد به ترتیب مال سرمایه گذار برتر- پراپکو و رابین سود بود. عکسها در این پیام پیامهای بعدی هست.

2 لایک کرده

اسپرد پراپکو در نزدک

2 لایک کرده

اسپرد پراپکو در رابین سود

2 لایک کرده

دوستان من در کانال بله و روبیکای پراپ فرمهای مختلفی عضوم در روزهای اخیر از پستهایی که رابین سود در این دو کانالش گذاشته یک احتمال در ذهن من شکل گرفته (البته گفتم احتمال هست و نه یقین) اون هم این هست که رابین سود به دنبال نیش مارکت هایی در کنار ارائه پراپ میگرده مثلا راهنمایی تریدرها برای ورود و خروج در زمان خوب هست (می خوان یه کانال جانبی در بله برای همین مورد افتتاح کنن) دارایی ها یا جلب توجه کاربرانش به سرمایه گذاری های کالایی (گواهی های کالایی) هست

2 لایک کرده

سلام و احترام،

امروز من چارت رابین سود رو که چک کردم روی طلا، کندل ها خوب و بدون دیلی بود. از اونور مارکت واچ هم تاخیری با بروکرهای دیگه نداشت و تا الان اوکی بودش. باز اپدیتی لازم باشه اعلام میکنم :rose:

3 لایک کرده

کندل های رابین سود خیلی تاخیر داره هنوز ….

1 لایک کرده

سلام و احترام،
جواب دیروز مارو ندادی برادر، یکشنبه روی چه نمادی میگفتی کندل ها تکون نمیخورن؟
الانم من پوزیشن باز دارم، فکر کنم مشکل از نت خودت هستش. چون برای من مشکلی نداره راستش.

2 لایک کرده

امروز کندلهای رابین سود تاخیر نداشتن و اجرای معامله و بستن معامله همگی عادی و خوب بود. نکته ای که گاهی می دیدم این بود که وقتی در مرورگرم می رفتم روی چارت فراز و یکی دو دقیق بعد برمی گشتم به چارت رابین سود یکی دو مورد گرافیم کندلها با سه تا پنج ثانیه تاخیر می اومد این اتفاق در فراز یا در متاتریدرهای دیگه افتاد ولی باز هم نمی تونم بگم این ایراد جزئی حتما از رابین سود بوده شاید پلتفرمشون با نت ملی گاهی به مشکل میخوره نمی دونم.

پشتیبانیشون دیروز به بنده گفت که آپدیت و تکمیل پدیدار شدن خطوط ورود به معامله و خطوط حد ضرر و حد سود انجام خواهد شد ولی زمان حدودی یا مشخصی رو براش فعلا نمی تونن اعلام بکنن.

3 لایک کرده

khodaii dishab takhir nadash

moshkel az net khodete fekr konam :roll_eyes:

emroozam man dashtam tamrin mikardam bazam takhir nadash roo time 15min va 1h

1 لایک کرده

امروز سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در چارت نزدکِ رابین سود در تایم فریم یک دقیقه یک کندل در میلی ثانیه حدود ۹۰ پیپ به پایین زد و برگشت و تبدیل به یک کندل نزولی عادی شد نه د رچارت فراز و نه د رچارت سرمایه گذار برتر چنین شدویی نبود.

ضمن این که دیر نشان داده شدن کندلها در چارت گاهی مشاهده میشد با توجه به این که پلتفرم رابین سود فاقد خط ورود به معامله و خط سود و خط ضرر هم هست. عملا قابل استفاده نیست.

3 لایک کرده

دوستان من رابین سود رو فعلا گذاشتم کنار تا وقتی که یک پلتفرم با حداقل مولفه های لازم رو برای ترید کردن در اختیار کاربرانش قرار بده.

روزی که دیدم پلتفرمشون به شرایط نرمال رسیده در رابین سود هم به پاس چالشهام ادامه میدم. موفق باشن.

4 لایک کرده