وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

پس فردا همین افراد سراغ پراپکو، اس جی بی و هر شرکت دیگه ای میان

اگر واقعا سواد دارید، ملاکتون این چیزا نباشه و برید هر کدوم رو تست کنید و اسیر این مزخرفاتی که هر کسی مینویسه نشید.

چه اونایی که تعریف میکنند و چه اونایی که تخریب میکنند، هدفشون مشخص نیست. پس هشیار باشید دوستان :rose:

پراپی که چهارشنبه پیام بده ترید نزنید اختلال داره و کسی ترید نزده و صبح پنجشنبه یک هو پیام جدید بیاد که از سه شنبه کسی نباید ترید میزده این تغییرات قانون به نظر شما منطقی هست؟

من اصلا برام مهم نیست به این شرکت یک ریال اعتبار نمیدم فعلا هم چون نت قطع هست تو پلتفرمش دارم بک تست و فوروارد تست میگیرم و امیدی به پاس کردن این پراپ ندارم و هیچ موقع پولی برا این شرکت نمیدم و تا زمانی که سرمایه گذار برتر هست به هیچ کدوم دیگه اعتباری نمیدم

عزیزم میگم شما متوجه نشدی، میگی نه

میشه بگی چطوری سه شنبه ساعت 22 شب به بعد ترید زدی؟ ما که داریم فعالیت میکنیم، سه شنبه از ساعت 22 تقریبا پلتفرم برامون قطع شد

میگم نمیدونی و الکی یه چیزی میگی، باورت نمیشه

وقتی دسترسی نداشتی، شما سه شنبه ساعت 22 شب به بعد چه تریدی زدی دقیقا؟

سه شنبه دسکتاپ قطع بوده ولی با موبایل بالا میاومده سایت و با موبایل ترید زدن

اصلا شما یک ذره هم به خاطر حرف من یا کسی دیگه سعی نکن اعتبار بدی. هر جا که فکر میکنی بهتره برو همونجا ترید کن عزیزم. من اصلا مهم نیست رابین سود میخوای باشی یا نه

مال بابام که نیست که من بخوام سود کنم این وسط.

شما میگی گفته سه شنبه، منم دارم بهت میگم اشتباه متوجه شدی، سه شنبه از ساعت 22 شب پلتفرم قطع بوده، کسی هم نتونسته ترید بزنه. چهارشنبه هم بلافاصله که باز شد، اعلام کرد ترید نزنید تا اطلاعیه جدید بیاد. اینجا اقای نزدکی هم چندین بار اطلاعیه گذاشت.

حالا من نمیدونم شما دقیقا چیکار کردی

عزیز دلم وصل بود، من اینجا وضعیت رو گزارش میدم، پلتفرم هم روی گوشی و هم روی دسکتاپ تا ساعت 22 سه شنبه وصل بوده. خواهشا بحث الکی راه ننداز.

چیزی نمیدونی الکی بحث نکن برادر من. اطلاعیه هم بارها زده شد و بارها اینجا ماهم گفتیم که اقایون کاری نکنید.

ببخشید برای من تا ساعت 23 مارکت واچ رابین رو هم روی گوشی داشتم چک میکردم. جای دیگه هم قبلا نوشته بودم تا 23 شب فعال بودش واسم چون داخلش بودم اصلا. ولی اینا حالا میگن از 22 قطع شده بوده انگار

اینم گفتم که یه وقت بعدا سوتفاهمی پیش نیاد و نگید تو دروغ میگی

ولش کن اصلا…ولی سه شنبه بعد از ظهر دسکتاپ برا من و رفیقم کلا قطع شد و فقط با گوشی میشد وارد بشی اما از دیروز و امروز با گوشی نمیتونم وارد بشم و دسکتاپ وصل شده…حالا دیگه هر چی که شده مهم نیست بحث اصلی من این هست که هر روز هر قانونی دلشون بخواد میگن یک روز میگن از چهارشنبه فردا میگن سه شنبه این مدل قانون عوض کردن درست نیست

نه بابا اشکال نداره مهم این هست که تریدر ها هوا همو داشته باشن و به هم خبر بدن بقیه تو چاه اینا نرن و پولشون به باد نره

خب دوست عزیز من این قانون گذاشتن نیست، این اختلال سراسریه. قانون نزاشت که

نوشت ترید نکنید چون به مشکل خوردن همین. انشاالله که حساب شماهم به مشکل نخورده باشه

هر وقت شما دیدی پلتفرم برات فعال نیست، یکبار clear cache انجام بدی درست میشه. دیروز چندین نفر این مشکل رو داشتن از جمله خودم. راهنماشو هم برات میفرستم. انجام بدی درست میشه. اگر اونم نشد، حالت incognito هم تست کنی اوکیه

بنده هم به هیچ وجه در هیچ جا نگفتم. شماهم نوشتید پول ندید منم ایرادی نگرفتم به خدا

همیشه گفتم، بازم میگم، تست کنید شرکت هارو بعد تصمیم بگیرید. خداروشکر این رابین هم با این فول فاندش شرایط تست رو مهیا کرده دیگه. بیخودی پول به هیچ جایی همون اول ندید اصلا. چه رابین و چه حالا هر شرکت دیگه ای

موفق و موید باشی :rose:

1 لایک کرده

سامانه پگاه بالا میاد برای شما؟

2 لایک کرده

سلام و احترام، خیر الان تست کردم باز نشد.

از ساعت 13:17 دقیقه دسترسی ها مجدد به مشکل خورده. نمیدونم علتش چی هستش ولی اطلاعیه پیدا کنم، اینجا میزارم

1 لایک کرده

ساعت 17:05 دسترسی به پلتفرم و پنل آنالیز، روی دسکتاپ هم درست شده. تست کنید اگر مشکلی بود clear cache کنید قطعا درست میشه

خداوکیلی بنظر خودتون با این وضعیت میشه واقعا ترید کرد ؟

شما تصور کنید این قطع و وصلی ها در حین ترید اتفاق بیوفته دیگه اعصاب و روان نمی‌مونه برای تریدر

1 لایک کرده

تونستم وارد سایت بشم مشکلم اینه وارد سایت پگاه نمیشه

1 لایک کرده

اطلاعیه بابت دیروز رو که دادن، مسئله ای نبود. ولی برای امروز حق با شماس. البته من خودم روی گوشی لاگ این بودم و مشکلی نداشتم ولی خب این اختلال و ناپایداری ها باید کم بشه.

1 لایک کرده

الان چک کردم روی گوشی و دسکتاپ، خیر همچنان باز نمیشه. علتشو ننوشتن هنوز

1 لایک کرده