وضعیت پلتفرم رابین‌سود در نت ملی

من ندارم، اقا نادر شاید داشته باشه.

ایشون پست های مرتبط با ترید کردن و روانشناسی زیاد میزاشت. شاید تو این زمینه هم تجربه داشته باشند.

2 لایک کرده

حرفم سر جای خودش

اما ترید دیروز گذاشتم

صبح فعال شده

و تارگتش هم خورده

دم رابین سود گرم حداقل مثل ادم کار کرد پشت صحنه

برایند RR یک به تقریبا سی

1 لایک کرده

جهت اطلاعت میگم امروز

رابین سود نوشته فعلا ترید نزنید تا اعلام کنیم

1 لایک کرده

ترید که اصلا نمیشد زد تازه پلتفرمش وصل شد

اینم که فعال شده من دیروز سشن لندن گذاشتم لیمیتشو

نه دستی وارد شدم و نه دستی خارج

1 لایک کرده

من یه بار باهاشون صحبت می کردم گفتن که قرار بوده در خرداد ماه رونمایی کنن از پلتفرمشون شرایط نت ملی پیش اومده و زودتر ارائه کردن.

شخصا ازشون چون اولین پراپ بودن که روی نت ملی پلتفرم ازائه دادن چالش خریدم ولی با این حالت نمیشه کار کرد برا همین چالشم رو نگه داشتم تا آخر خرداد صبر میکنم اگر تا اون موقع کاملا درست نشد پلتفرمشون از نظر من کنسل میشن.

1 لایک کرده

هنوز قطعن هستن؟؟؟

1 لایک کرده

سلام مجدد،

خیر وصله، ولی نوشتن ترید نکنید به خاطر اینکه ممکنه دوباره دچار اختلال بشه. بهتره صبر کنی خلاصه و الکی حسابت رو درگیر ریسک نکنی

وضعیت لحظه ای رابین سود:

1 لایک کرده

همچنان مشکل از شما هستش دوست عزیز :rose:

Clear cache اگر فایده نداشت که بعیده، حالت new incognito window رو هم تست بفرمایید.

اینم تحلیل اکانت جدید که هم به پنل آنالیز دسترسی دارم و هم به پلتفرم

متأسفانه برای من از صبح قطع هستش، و بالا نمیاد.

نمی دونم.

2 لایک کرده

سلام اقای طاهر خانی،

منم از صبح که پلتفرم وصل شد، اولش نتونستم وصل بشم. ولی بعد از Clear cache کردن کاملا درست شد.

راهکارشو تو این پیام نوشتم. انجام بدید درست میشه قطعا. حتی اگر بازم درست نشد، میتونید از حالت privacy یا incognito استفاده کنید.

من همین الان بازم تست کردم و داخلش رفتم. اگر جاییشو سوال داشتید حتما بپرسید.

1 لایک کرده

مرسی نیما جان برای من درست شد

اعلام رفع اختلال رابین سود.

کسانی که چالشای فاند (مدت محدود) از رابین سود دارن توجه داشته باشن که رابین سود معمولا بابت اختلالات پیش اومده وقت اضافی در نظر نمیگیره.اختلالات یک روزه و یا بین روزی رو میگم.

به این اطلاعیه رابین سود توجه کنید تا حسابتون مردود نشه

خواهش میکنم، کاری نکردم.:rose:

1 لایک کرده

درود وقت بخیر

اصلا سمت این پراپ نرید که اصلا معتبر نیست

هر روز و هر دقیقه قانون جدید میذاره …مثلا برای همین قطعی ها اول زده بودن از چهارشنبه کسی معامله نزنه بعد امروز یک هو زدن از سه شنبه کسی معامله نزنه…یکسری ها اکانت شون را داشتن پاس میکردن که با این کار اکانت را بستن و نزدیک پاس کردن چالش بودن اینکار انجام دادن تا دبه کنند و پول تریدرها رو ندن…به هیچ عنوان به این شرکت پول ندیدن این شرکت اسکمه

1 لایک کرده

اولین پستت مبارک باشه اقا میلاد

عرض کنم خدمتت اشتباه متوجه شدی، قانون جدید نبود. به دلیل اختلال نوشتن معامله نکنید و اگر انجام دادی، با مسئولیت خودتون هستش.

واقعا خنده دار شده اوضاع

یکی از دلایلی که میگم کاربرها خودشون باید تست کنند تا بفهمند اوضاع از چه قراره همینه که میبینید.

طرف تازه اکانت ساخته و اصلا نمیدونه اوضاع چی به چیه و الکی میاد یه چیزی میگه و خداحافظ

کاری به رابین ندارم، توصیه میکنم برای هر پراپی، به نظرات مثبت و منفی، زیاد توجه نکنید و حتما خودتون تجربه اش کنید تا متوجه بشید چطوریه.