شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
اکانت 9ام
نام چالش: رابین هودی مرحله اول(ایشون دوتا اکانت همزمان داشتند)
بالانس اولیه: 5000دلار

*بخش معاملاتی:

۱-بالانس 5 هزارتایی بوده و تارگت 7 درصد که یعنی ایشون 350 دلار کلا نیاز داشتند. مثل اکانت قبلیشون که فرصت ها بودش، تونستند با همین سبک ترید زیر 30 ثانیه این یکی اکانت رو هم پاس کردند.

۲-بنده با فرض اینکه اصلا از ربات استفاده نکردن، میخوام یک توضیحی در مورد سبک های اینطوری بدم خدمتتون. من خودم به شخصه خوشم نمیاد و استفاده نمیکنم ولی این سبک ترکیبی از تایم فریم های مختلفه. مثلا یک ساعت، 15مین، 5 مین و یک دقیقه. شما میتونید یک کندل یک ساعته رو به طور کامل، بدنه اش رو مشخص کنید. بعدش در تایم فریم 15 دقیقه یک روند رو در نظر بگیری براش و صبر کنی از یک طرف کندل یک ساعته بریک ثبت بشه. بعدش میتونی در تایم فریم 5 دقیقه دنبال پولبک باشی و در تایم یک دقیقه هم وارد جهت مورد بشی و همینطوری ترید های کوتاه مدت بزنی با حجم های نسبتا زیاد که سود معقولی بده.

*بخش آنالیز:

۱- برعکس اکانت فرصت هاش، این یکی رو با نظم بهتری تونست پیش ببره و موفق شده علاوه بر نمودار 6 گانه، سود تراکم سود دهی 9 درصد رو ثبت کنه.

۲- میانگین win/loss برابر 1.91 هستش و این به نظرم مرتبط هستش با بعضی پوزیشن های اضافی که زدن. یعنی یه سری پوزیشن هاشون رو که نگاه کردم، سود نداره و صرفا برای حجم پر کردن استفاده شده. که اینو تو نمودارهای یک و دو هم میتونید ببینید

به نظرم خودم: با توجه به عملکردی که روی این اکانت و اکانت قبلی داشته، به نظر میاد ایشون کلا قوانین رو مسلطه و خوب میدونه داره چطوری پیش میره. مدیریت سرمایه اینطور سبک ها کار سختیه و به نظرم نیاز به مهارت کافی داره که ایشون هم خوشبختانه بلد بوده چیکار کنه. باید ببینیم ایا اکانت های مرحله بعدشون هم به همین قدرت میتونه پاس بکنه یا نه. مسئله بعدی اینکه ایشون همزمان دوتا اکانت تهیه کرده بودن و هر جفتشون هم باهم پاس کردن.

مرسی که مطالعه و حمایت میکنید :folded_hands:
لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

2 لایک کرده