دقیقا فورجامپ رو خریدم دوتا معامله پندینگ گذاشتم چارت قطع شد
منم فورجامپ دارم ولی یه دونه فول فاند پلاس هم دارم به نظرم فول فاند رایگانش رو ترید کن خواستی هم نت ملی ایراد داره و هم پراپهای روی نت ملی
فول فاند رو دو هفته ای میشه دارم روش ترید میزنم گفتم یه حسابی بگیرم که جدیتر روش کار کنم. البته میخواستم از اول از پراپکو بگیرم اما فعلا مسابقه تموم بشه کد تخفیف رو بگیرم از اونم یه حساب بگیرم.
توصیه میکنم به هیچ وجه اگر قوانینش رو بلد نبودی، اکانت پولی نخری
کامل سعی کن مسلط بشی، بعد اقدام به خرید بکن.
خداروشکر که شرایطش هم هست و اگر بالافرض افتادی، میتونی بازم بگیری.
من تو این تاپیک اکانت هایی که پاس شدن رو بررسی میکنم هر شب. دوست داشتی اینم نگاه کن شاید کمکی کرده باشم.
موفق باشی ![]()
من پراپکو از آذر سال گذشته دارم فریز کزده بودم الان پراپکو رو هم زدن مشکلاتی داره اسپردش توی شاخصا که خیلی زیاده ولی حالا مهمتر از اون تاخیر شدید در اجرای وورد به معامله یا بستن مقداری از حجم و سئیو سود داره خوشبختانه اجراش درست هست و تاخیر نداره ولی نمایش اجرای تریدر در چارت هست که خیلی تاخیر داره و خود چارت و کندلهاش تاخیری نداره و خوب کار میکنه. یه مقدار باید صبر کنیم ببینیم رابین سود و پراپکو این ایرادهاشون رو کی برطرف میکنن
الان تست کن اقای نزدکی، باز شده
ممنون از اطلاع رسانی.
من روی اوپن شاخصها فقط ترید می کنم حداقل چهار روز تا حالا برای من به تناوب بعد از ساعت ۱۷ قطعی پیش اومده دو موردش که ضعف اینترنت سراسری وجود داشت که امروز هم یکیش بود ولی فراز بعد کمتر از ۱۰ دقیقه برگشت ولی رابین سود نه. ممنون
واقعا موندم چی بگم، باید یه راهکاری برای این قضیه پیدا کنند خلاصه. من خودمم کلا از این نت و اوضاع دیگه کلافه شدم
سلام . تو پلتفرم رابین سود میشه استاپ تی پی ست کرد و مطئنه؟
میشه. برای من درست بسته حد سود و ضرر ولی مشکلی که داره این هست که خط ورود به معامله و خط سود و ضرر در چارت دیده نمیشه.
سلام و احترام،
بله کاملا اوکیه و مشکلی نداره.
فقط خطوط مورد نظر روی چارت، فعلا فعال نمیشه و قراره که درست کنند به زودی.
اصلا سمت این پراپ نرید قانون من در آوردی 6 تایی قدر مطلق دارن که راحت میتونن قانونی کلاهبرداری کنن
با پشتیبانی منتور اینا دارن گول میزنن ملت رو شتشو مغزی
با افتخار ثبت قانونی ![]()
اقا محمد به نظرم اون 6 موزد قابل کنترله پراپ هایی که موارد مبهمی تو قوانینشون ذکر کردن میتونن با بهانه های مختلف اکانتتونو رد کنن
شما استراتژی درستی داشت باشی و توی معاملاتت نظم داشته باشی اون 6 مورد خود بخود تنظیم میشه و داخل پنل انالیز جلوی چشم شماس نمودار ها پس این مورد کلاهبرداری که میگین صرفا یه مبحث احساسی از سمت شماس
اتفاقا این قانون هاشون بر عکس رو پلن معامله گری شخص تاثیر میزاره باعث اورترید شخص میشه قدر مطلق زمان میشه توضیح بدید استاد ؟ آیا زمان حد ضرر و تارگت خوردن معامله دست شماس ؟ آیا میزان حجم نسبت به نوسان اون روز نماد دست شما ؟ اتفاقا بر عکس کار میکنه باعث آشفتگی پلن معاملاتی شخص میشه
اور ترید رو باهات موافقم ولی چیزی تحت عنوان قدر مطلق زمان نداره
موضوع بعدی هم نوسان ک گفتی شما استراتژیت روی هر معامله یه درصدی اجازه ضرر بهت میده دیگه به همون نسبت هم ریوارد 1 و 2 این یه مقدار ثابتی هستش که کاملا بستگی به استراتژی شما داره
واژه مناسب تر این بود که بگین با این موارد راحت نیستم و نمیتونم کار کنم کلاه بردار یه واژه سنگینیه ک نیاز ب مدارک محکم برای اثباتش هست
در هر صورت من که دارم باهاشون کار میکنم و منظم برداشت دارم ازشون امیدوارم شما هم پر سود باشین
درود ب ادب ادبیاتتون
سلام و احترام دوست عزیز
من در تاپیک دیگه ای دارم این قوانین رو بررسی میکنم و اکانت هایی که پاس شده رو مورد بررسی قرار دادم. اتفاقا برعکس چیزی که فکر میکنید پاس کردن این نمودارهاشون خیلی هم راحته و فقط یکم باید زمان به خرج بدی. به خصوص چالش فورجامپ رابین سود اصلا انگار یه الگو و روتین خاصی داره که خیلی ها فهمیدن و ازش دارند استفاده میکنند به نظرم.
توصیه میکنم مثلا این تاپیک رو نگاه کنید :
و اینکه اصلا ممکن نیست و حقیقتا نمیدونم چطوری و روی چه حساب میگی میشه از اون نمودارها کلاهبرداری کرد. اون نمودارها بر اساس روند و عملکرد شما ثبت میشه و شما خودت دستی هم میتونی حساب کتاب کنی و اگر یک درصد احتمال دادی که اشتباه محاسبه شده، میتونی بهشون بگی به نظرم.
اما در کل، اینکه میفرمایید قوانین سختی دارند، باهاتون مخالفتی اصلا نمیکنم و کاملا حق دارید ولی خب بالاخره هر شرکتی قوانین خودش رو داره و به نظرم کلا سلیقه ها متفاوته.
موفق و موید باشی ![]()
سلام دوستان امروز من تونستم رو چارت رابین سود معامله بزنم ولی چون اسکلپرم در تنظیم حجم معامله به دلیل نمایش داده نشدن خطوط حد سود و حد ضرر و خط ورود بازم دچار اشتباه محاسبه شدم و چیزی حدود ۴۰ درصد تارگت رو اشتباه گذاشته بودم چون ذهنی حساب کردم و تایپ کردم روی یک دقیقه اصلا نمیشه معطل شد در حالی که اگر چارت معممولی بود راحت حد ضرر رو در دو ثانیه دراگ میکردم در نقطه ای که می دونم طبق استراتژیم حد ضرر م اونجاست
شخصا با این که علاوه بر فول فاند پلاس یه اکانت ارزون فورجامپ هم خریدم ولی تا این نقیصه ی بزرگ رابین سود رفع نشه واقعا نمیتونم باهاشون کار کنم من مطمئنم که رفعش می کنن ولی زمانش هم خیی مهم هست امیدوارم در همین اردیبشهت ماه رفعش کنن
سلام و احترام،
من این رو با پشتیبانی مطرح کردم که اتفاقا برنامه اشون برای رفع این مشکل چی هستش و کی قراره خلاصه این مشکلات برطرف بشه.
به من گفتند تقریبا یک الی دو هفته آینده برنامه هایی دارند که کلا هم این قطع شدن سرورها دیگه تکرار نشه، همین که تاخیر درست بشه و مشکلات ظاهری مثل خطوط tp و sl هم رفع بشه خلاصه.
امیدوارم که واقعا عمل کنند به حرفشون، چون سختیش بیشتر روی اسکلپرهایی مثل شماس.
موفق باشی اقای نزدکی ![]()