تو این مورد اقای صالحی فکر کنم بهترین جواب رو میتونن بدن بهتون چون چندین بار سابقه برداشت سود از رابین سود را داشتند.
@Mmdslhi3_gmail.com
رابین سود همراه برداشت اول مبلغی که برای خرید چالش پرداخت کردید برمیگردونه بهتون
البته قبلا 200 درصد بود الان شده 100 درصد
خوب و بد رابین سود رو قرار هست لحظه ای اینجا بگم
امروز در حالی که پلتفرم رابین سود تا ساعت ۱۷ به روال همیشگیش در دسترس بود ناگهان درست در تایم معامله ی من و یکی دو دقیقه بعد از ساعت ۱۷ قطع شد تا ساعت ۱۷:۲۰ که اینبار پلتفرم دیده میشد ولی کندلهای چارت رو نداشتیم و سرانجام حدود ۱۷:۲۵ درست شد البته هنوط اون نقص دیده نشدن تمام بدنه های کندلهای اخیر در یک دقیقه رو دارهو عکسهای زیر مال از دست دادن فرصت معاملاتی امروز برای من هست
این هم معامله ی از دست رفته ی امروز در فراز هست.
در تایپیک «چی کار کنیم که توی این شرایط آمادگیمون رو به عنوان تریدر، حفظ کنیم!» دیروز گفتم که از هیچ چیزی در سال ۱۴۰۵ نباید سورپرایز بشیم جزئی و کلی. اینایی که گفتم مشکلای جزئی هست هنوز برای تریدرهای اینجا
امروز بعدازظهر رابین سود پلتفرمش برای من کار میکرد دز ساعت ۱۷ چارت یعنی کندلها ناپدیید شدن ولی من با چارتی که دارید میبینید یعین با چارت سیاه و فقط با اعداد قیمت معامله ی بای گرفتم در فراز اندازه استاپم رو سنجیدم و در رابین سود اعداد رو وارد کردم بای زدم و حد ضرر و حد سودهام رو گذاشتم و تارگت یک به دو رو گرفتم البته در ۵۰ دلار ۵ دلار محاسبه ی بدون چارت مستقیمم خطا داشت.
این عکس معامله ی بازِ بدون چارت رو یادگار از این دوران سیاه تریدرا برای آینده نگه می دارم![]()
سلام اقای نزدکی، امیدوارم حالت خوب باشه
مشکل زیرساخت هستش فکر کنم.
چون نه فقط رابین، بقیه هم انگاری به مشکل خورده بودن و مینوشتن که قطع شده.
حالا چه داستانیه نمیدونم ولی هر چی هست از اینترنته متاسفانه
ممنون آقا نیما که اطلاع دادی آره حتی فراز هم وثتی تایم فریم عوض میکنم مکث زیادی داره.
بله دقیقا
البته الان باز بهتر شده ولی خب پیش میاد به هر حال
مرسی که شماهم اطلاع رسانی کردی ![]()
چند بار موقع اوپن شاخصا گرافیک چارت رو نداشتیم الان گرافیک برگشته ولی ایراد کامل نقش نبستن کندلهای اخیر در تایم فریم یک دقیقه همچنان باقی هست. حالا رتبین سود قول داده که اینا رو برطرف کنه امیدوارم زودتر موفق بشن
اره در جریانم. این مشکل البته از بایتیکل هم هست.
شما نمودار نوبیتکس رو هم نگاه بکنی، یهو میبینی کندل ها با یک دقیقه دیلی حرکت میکنن. بستر درست و درمونی خلاصه وجود نداره کلا به خاطر اینترنت. من مطمئنم نت که باز بشه، این پلتفرم خیلی رشد خوبی میکنه.
امروز کلا همه چیز قطع بود
بله هم چند بار برای من قطع شد.معلوم نیست اینترنت رو چیکار دارن میکنن.
امیدوارم همین طور باشه
من امروز پلن فول فاند رو شروع کردم پلتفرمش نسبت به تمامی پراپ نماهای دیگه کار میکنه و نتیجه اشو میزارم
در حال حاضر روی نت ملی رابین سود و پراپکو کار میکنن رابین سود در یک دقیقه شکل دو سه کندل آخرش کامل تشکیل نمیشه و نیاز به رفرش داره و هنوز خطوط ورود به معامله و خط حد سود و حد ضررش پدیدار نمیشه. در موقع اوپن شاخص نیویورک دو سه بار قزع شده که شاید این مورد از نت ملی باشه.
در مورد پراپکو اسپردهاش در شاحصها که من کار میکنم خیلی زیاده. معامله رو دیروز برای من با تاخیر ۲۰ الی ۳۰ ثانیه باز کرد در اوپن شاخصها قطعی داشت که این مورد شاید مربوط به نت ملی بود.
این گزارشی از وضعیت پراپخای فعال د رنت ملی از دیگاه و تجربه ی کاربری من هست
دوستان رابین سود ابزارهای محاسباتی معاملات رو تکمیل تر کرده توی این تایپیک وضعیت لحظه ایش رو قراره منعکس کنم.
ضمنا گفته قیمتهاس به خاطر ارز رفته بالا ولی کد تخفیف گذاشته برای خرید با قیمت قبلی. صرفا جهت اطلاعتون نوشتم. قبلا قوانینش رو کامل بخونید
امروز تا ساعت ۱۷:۱۰ دقیقه چارت رابین سود در دسترس بود و من آماده بودم که با استفاده از چارت فراز میخواستم معامله بگیرم در ساعت ۱۷:۱۰ دقیقه هم چارت فراز و هم چارت رابین سود از دسترس خارج شدن چارت فراز حدود ۷ دقیقه بعد برگشت ولی چارت رابین هود تا الان که ساعت ۱۸:۳۱ هست هنوز برای من برنگشته و قطع هست.
مشخص بود که مشکلی در اینترنت خود فراز و رابی سود پیش اومده متاسفانه چندین روز معاملاتی من در رابین سود بر اثر این مشکلات از دست رفته. عکس رابین سود و عکس چارت فراز رو در هنگام قطعی امروز در ادامه و در پیام بعد میذارم
سلام اقای نزدکی
امیدوارم حالت خوب باشه
نمیدونم اینترنت چه مرگش شده، برای من نه فقط این، چیزای دیگه هم درست باز نمیشه.
تو لودینگ گیر میکنه.
الان 20 دقیقه اس بله وب برای من باز نمیشه کلا
بساطی شده اینترنت، هی دارن دستکاری میکنن کلا