به نظر من پایبند بودن به استراتژی و مدیریت ریسک و سرمایه مهمه اینجوری میتونی تو طولانی مدت سود ده باشی
استراتژی خوبیه
ریسک به ریوارد ۱ به ۳ چند درصد وین ریت میده بهت؟
به نظر من پایبند بودن به استراتژی و مدیریت ریسک و سرمایه مهمه اینجوری میتونی تو طولانی مدت سود ده باشی
استراتژی خوبیه
ریسک به ریوارد ۱ به ۳ چند درصد وین ریت میده بهت؟
اتفاقا همینجا تو همین کامینیوتی چند تا پیشنهاد تبدیل استراتژی به ربات گرفتم فک میکنم بازار خوبی داشته باشه اگه اینترنت بیاد و بازار رونق بگیره
رودمپ از نظر من به این ترتیبه که مبانی بازار های مالی و برنامه نویسی رو باید بلد باشی
با حداقلی ترین ابزار های برنامه نویسی و بازار آشنا باشی مثل گیت و گیتهاب و پروتکل متا تریدر و ide های مختلف
بعد یه زبان و پروتکل انتخاب میکنی بر حسب نیاز و هدف که با اون کار بکنی
Mql و پایتون به نظرم امکانات خوبی دارن
صد در صد خود آموز میشه یاد گرفت هر سوالی داشته باشن بچه ها اینجا در خدمتیم
یه سوال
برای شروع یادگیری ساخت ربات باید از کجا شروع کرد؟؟
مثلا فرض کن تریدر سودده ای هستی و لی ساخت ربات هم خودت اجرا کنی .
هیچ وقت دیر نیست هر سوالی داشتی بپرس سعی میکنیم کمک کنیم
فکر نمیکنم زیاد بده بزار بررسی کنم.
بیشتر توضیح میدی اکسپرت مارتینگل چیه؟
این معامله ها تو لایوه؟
آها من اشتباه متوجه شدم ۱.۳ رو ۱به ۳ متوجه شدم
ولی ۱.۳ فک کنم وین ریت خوبی میده درسته؟
به نظر من میتونی از اکسپرت نویسی شروع کنی
چند تا دوره تو سایت مکتب خونه گذاشتن
زبون اختصاصی خود متا تریدره جواب کارو خوب میده
اره وین ریت خوبی میده. معمولا همیشه جوابه.
راستی میشه این استراتژی رو به ربات تبدیل کرد؟
حتما میشه استراتژی هایی که بر مبنای اندیکاتوره راحت ربات میشه
فکر کنم امکان ساخت اکسپرت داشته باشه ؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ربات که میگن چطوری کار میکنه؟ یه الگوی خاص تو تمام تایم فریم های یک جفت ارز پیدا میکنه و معامله باز میکنه یا تو تمام چارت ها میچرخه دنبال اون الگو و اینی که میگن کپی تریدینگ هم یجور ربات هست ؟یعتی یه حرکت با کمترین میزان خطا تو بقیه کپی میشه؟ و چطور باید میفهمن تو چند حساب درست اجرا میکنه و حساب کال نمیکنه
سلام، دوست عزیز ربات ها انواع مختلف دارن
هم میتونن الگو هارو خودشون پیدا کنن
هم از قبل بهشون داده بشه
هم اصلا با الگوها کاری نداشته باشن!
می تونن تو تمام تایم فریم ها و نماد ها همزمان کار کنن
می تونن این طور هم نباشن!
در کل اگر آشنایی با برنامه نویسی نداشته باشین، مطالبش براتون ممکنه پیچیده باشه
بستگی به نوع ربات داره.استراتژی باید مکانیکی باشه تا بشه تبدیل به رباتش کرد.
اگر مکانیکی نبود باید با هوش مصنوعی نوشته بشه که پیچیده است و هم هزینه زیادی داره
کپی ترید هم میتونه یک ربات باشه که معامله گر هر معامله ای انجام داد برای بقیه اشخاص با همون قیمت معامله باز میکنه و میبنده.چیز پیچیده ای هم نیست ربات قیمت باز شدن معامله و حد ضرر و تارگت رو میدونه با همون قیمت ها کپی میکنه برای بقیه معامله گرانی که کپی ترید میخوان بکنند.اینکه چجوری میدونن که درست اجرا میشه و بدون خطاست بستگی به برنامه نویس داره.اگر کد دقیق نوشته بشه و بدون باگ باشه و سرور هم مشکلی نداشته باشه دقیق و بدون خطا کار میکنه
از هوش مصنوعی میشه برای نوشتنش کمک گرفت یا باگ داره ؟
از هوش مصنوعی میشه کمک گرفت مثل deepseek
باگ داره کدهای طولانی نمیتونه بنویسه
باید چیکار کرد اول با دمو امتحان کرد که پول واقعی به فنا نره؟ و کلا برای رفع باگ یا درست و اصولی کارکردن چیکار کنم