سلام به همگی. حدودا 3 ماهه دارم ترید میکنم و اکثرا با ربات های ترید سود کردم (نمیگم ضرر نکردما ضرر هم کردم.) حدودا 1 ماه 1 ماه و نیمی هست که استراتژی خودم رو ساختم که دیگه کمتر از قبل ضرر میکنم. و یه سوال از بچه های کامیونیتی شما از فراز استفاده میکنید یا بایتیکل. من خودم با بایتیکل راحت تر هستم. راستش میخواستم بیشتر با ربات های ترید اشنا بشم. قبل از ترید طراح سایت و اپلیکلیشن و UI UX بودم که بازارش توی ج.ن.گ خوب نبود. پس به ترید اومدم. از قبل با ترید اشنایی داشتم اما به عنوان یه شغل واقعی بهش نگاه نکردم. به خاطر همین قبل از این ج.ن.گ شروع کردم به یادگیری ترید. بیشتر کریپتو کار میکنم. یه جورایی اصلا فارکس کار نمیکنم. الان با اندیکاتور های مختلف سیگنال رو میگیرم و با استراتژی که برای اون اندیکاتور دارم سودم رو از بازار میگیرم. و یه سوال دیگه شما از چه صرافی استفاده میکنید؟ من قبل از این اوضاع از توبیت استفاده میکردم. اگر دوست دارید استراتژی رو براتون توضیح بدم بگید. راستش دوست دارم با افراد مثل خودم کار کنم. ممنون.
سلام و عرض ادب
چه جالب
خوشحالم که به ما ملحق شدید
شاید در آینده اگه شما مایل باشید بتونیم از تخصص شما در UI و UX در یک پروژه کمک بگیرم ![]()
دوستان بفرمائید الان که متاترید باز نمیشه چطور از اکسپرت استفاده میکنند ؟ متا تحت وب قابلیت ران کردن اکسپرت رو داره ؟
ممنون میشم در مورد استراتژیتون توضیح بدید
برو پراپ مای پراپ، اکانت دمو داره
sever:meta.myprop.trade
login:130000
pass:Myprop@123
این اکانت خود شماست ؟ مشکل نداره ازش استفاده بشه ؟
دمو عمومی برای همست، مشکلی نداره، البته چون عمومیه، همه توش ترید میزنن، وای می تونی از دیتاش استفاده کنی
راستش من نوسان گیری میکنم. اول باید شما روی هر چارتی که داری باید اندیکاتور های MACD، STC و KST رو داشته باشید. اینجوریه که هر وقت این سه تا باهم یه جا رو سیگنال دادن یا حدقل MACD و STC سیگنال داد و دو تا خط KST به هم نزدیک شده شما با توجه به اینکه سیگنال نزولی هست یا صعودی پوزیشن لانگ یا شورت میگیری. ریسک به ریوارد باید 1.3 باشه. و حد ضرر هم میزاری پایین ترین لوی قبلی. منظورم از قبلی بین 1 تا 5 تا ی قبلی هست. اگر هم فقط یکی از کندل ها سگنال دادن وارد نشین احتمال ضرر زیاد هست. البته من نگفتم اصلا ضرر نمیکنید. هیچ استراتژی نیست که با اون ضرر نکنید. پس اماده ضرر هم باشید. البته یه نکته ی دیگه هست من تست کردم روی رمز ارزهای DOGEIRT و ENJIRT خوب کار میکنه. اگر خواستین روی رمز ارز دیگه هم کار کنین حتما اول تست بکنین. راستی توی تایم فریم 15 دقیقه ای کار میکنه. و یه چیز دیگه داخل MACD اگر سیگنال صعودی بود باید زیر اون خط وسط باشه که بخرید اگر هم نزولی بود باید بالای اون باشه. البته که امکان این که صعودی باشه و بالای خط باشه و صعود کنه هم هست ( برای نزول هم همینطور) ولی امکان ضرر هم هست.ولی در کل این استراتژی برای پوزیشن های لانگ بهتر هست.
البته من از MACD ساده استفاده نمیکنم از SUPER MACD استفاده میکنم که فرقی هم نداره. یه نکته ی دیگه اگر سیگنال ها توی مکدی نزدیک به خط وسط بودن نگیریدشون. (به جز سیگنال صعودی) که این سیگنال های سعودی هم شرط داره که بگیری. باید تاییدیه ی هر سه اندیکاتور رو داشته باشه. این هم از پوزیشن های لانگ که با موفقیت بسته میشه.
این هم از استراتژی من امیدوارم خوشتون بیاد.
البته مدیریت ریسک و سرمایه و… هم که خودتون میدونید.
حتما خوشحال میشم با هم همکاری کنیم.
والا یکم دیر به جمعتون اضافه شدم بیشتر دارم یاد میگرم و فعلا دارم سعی می کنم روی چند تا ستاپ معاملاتی که یاد گرفتم کار کنم تا ربات بالا بیارم بعدش یه جورایی تو اقدام عقبم ازتون ولی کل انرژی و تایم و گزاشتم روی این کار ولی فک کنم ایده اولیه یعنی رسیدن به یه TP حدودا 2 هم ایده اله، خلاصش اینه عقبم ازتون ولی امیدوارم ارتباط جدیدی بسازم باهاتون می تونم کمک کننده باشم
دوستانی که تجربه بیشتری دارن و صاحب نظرن در این مبحث بیان و یک رود مپ برای این موضوع بسازن اینکه از کجا و چطور و یا با چه زبانی و چه ابزار هایی چه متد و کلاس هایی باید ربات نویسی و کد کردن استراتژی رو شروع کرد خودم همچین صاحب نظر نیستم بواسطه برنامه نویسی اندروید کمی با کد نویسی آشنام و استراتژی و کد هام رو تو پاین اسکریپت تریدینگ ویو تست میکنم همینجور الکی یه کارایی کردم که وین ریت خوبی داره ولی خیلی جدی نگرفتمش هنوز و اینکه دوستانی هم دارم که در واقع تیم و مجموعه هستن و در واقع سخت مشغول پروژه گرفتنن استراتژی میگیرن و تبدیل به ربات میکنن پول خوبی هم در میارن کارشونم چون تیم ورک هستن خیلی حرفه ای و خفنه متاسفانه فرصتی پیش نیومده تا کمی خودم و بروزرسانی کنم پیششون ولی این تاپیک بنظرم اگه همکاری باشه میشه که از همینجا هم خود آموز یاد گرفت اگر جمع یکدل بشه.
نظرتون رو نگفتید درباره ی استراتژیم؟
مارتینگل یه فرد قمار بازی بوده هر وقت که میباخت شرط شرط بعدی دو برابرش میکرد و اینقدر ادامه میداد تا برنده بشه یا شبش و نابود کنه …
بعد با یکمی تغییر شد یک روش معاملاتی مارتینگل یا مارت = قدرت مارجین
تجربت قطعا ارزشمنده و سپاس که با ما به اشتراک گذاشتی…
عکس چارتی که گذاشتی تو مک دی چند تا واگرایی وجود داشت با اونا هم میتونستی معامله کنی اگر اساست بر روی مک دیه.
آیا این استراتژی خستت نمیکنه؟
پای چارت باشی دو ساعت چند بار میتونی فرصت معاملاتی ببینی؟
در کل همین که با یک قواعدی ترید میکنی این نشان برتری توعه و تو برنده ایی…
سلام خدمت دوست عزیز، ممنون که نظرت رو گفتی. من در روز حدودا 5 بار چارت رو بررسی میکنم (حداکثر) و نسبت به اون تشخیص میدم که حدودا چه زمانی سیگنال میده. وقتی سیگنال داد وارد معامله میشم و تمام. توی این استراتژی اصلا دو ساعت نشستن پای چارت کاملا اشتباه هست. شما واقعیتش داخل این استراتژی تحلیل خاصی نمیکنی و یه جورایی این ترکیب مثل دستیار ترید عمل میکنه. فقط کافیه سیگنال رو بگیری و معامله کنی. در رابطه با اون پنج بار اکثر روزها ۳ بار چارت رو نگاه میکنم و بررسی میکنم کی سیگنال میده و دیگه منتظر اعلان سود یا ضیان میمونم. در رابطه با مکدی هم اصل استراتژی ترکیب سه تا اندیکاتور هست و اساسش بر روی مکدی نیست. بازم ممنونم که نظرتو گفتی اگر سوال دیگه ای داشتی حتما بپرس. موفق باشی.
مشکل اصلی اکسپرت تو استراتژی تست هست . توی دیتای گذشته بازار ممکنه درست نشون بده ولی در عمل در مواقع خبر یا وقتی اسپرد واید شده باشه اکسپرت عمل نمیکنه و نتایج غلط به شما میده . بهترین روش استفاده از اکسپرت اعلام سیگنال ورود و خروج مطابق استراتژی هست که بعد خودتان تصمیم بگیرید که معامله بگیرید یا نه و یااز معامله خارج بشوید یا نه .
البته این مشکلی که میگید میتونه تا حدودی حل بشه
مثلا وقتی اسپرد از مقداری که براش تعریف می کنید بزرگتر شد، وارد معامله نشه
یا اینکه اگر هنگام واید شدن معامله باز داشته باشید، سریع ببنده
البته باز هم بستگی داره تو چه تایم فریمی ربات را تنظیم کرده باشید، اگر تایم فریم بالا باشه، واید شدن اسپرد خیلی تاثیری در نتایج نداره
بله اسپرد رو میشه کنترل کرد ولی خیلی پیش میاد که شما استاپ رو تنظیم میکنید و در اون لحظه بروکر نمیتونه معامله شما را ببنده یا در قیمت دیگه ای بسته میشه که در استراتژی تست مشخص نمیشه .
برای دیدن این موضوع شما یک هفته واقعی در یک حساب دمو نتایج را بگیرید و بعد در استراتژی تستر نتایج همون هفته را بگیرید و مقایسه کنید . اینطوری متوجه مغایرت در نتایج میشوید .