میخوای چکار کنی دقیقا؟
اگر خودت دانش برنامه نویسی نداری، اصلا سراغ هوش مصنوعی نرو، چون باگ داره و نمی تونه یه چیز دقیق برات بنویسه
در کل هوش مصنوعی فقط یه دستیار برای برنامه نویسه
این باگ که میگی با تست و آزمون و خطا برطرف میشه؟ و باید تو دمو تست بشه؟
اصلا ربات درست اجرا نمی شه و ارور میده
اگر بگی چی کار می خوای بکنی، بهتر می تونیم راهنماییت کنیم
دوست عزیز من دانش ترید ندارم منتها برنامه نویسم تقریباً حدس میزنم چی تو ذهنتون میگذره
حدود یک سال هست که به توصیه یه دوست تریدرم وارد عرصه ساخت ربات تریدر شدم و کاملا متمرکز دارم تو زمینه ربات های تریدر کار میکنم
دیدگاه من اینه که شما باید حداقل یه دانش کلی از برنامه نویسی و ابزار های مدرن موجود برنامه نویسی داشته باشید و اونو با دانش ترید خودتون یا یه شخص که دانش تریدینگ بالایی داره ترکیب کنید تا بتونید به نتیجه خوبی برسید
خوشبختانه با وجود هوش مصنوعی و ابزار هاش این مسیر براتون خیلی روشنه اگر دو سال پیش این تاپیک رو میدیدم میگفتم که این کار حداقل پنج سال تلاش مستمر و آموزش خیلی عمیق نیاز داره
ولی الان با ابزار های هوش مصنوعی موجود فاصله ایده تا اجرا خیلی کم شده
و اینکه هر سوالی داشته باشی هوش مصنوعی تو کمترین زمان و بدون قضاوت میتونه جوابتون رو بده
بستگی به کدنویسش داره؛ هم میتونه فقط روی یک چارت قفل بشه، هم میتونه کل بازار رو اسکن کنه تا اون الگوی خاص رو پیدا کنه. در واقع ربات فقط «مجری» دستوراتیه که تریدر بهش داده.
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
ربات های ترید کاملا بیهوده هستند مثل سیگنال گرفتن.
-پرسود و موفق باشید
حرفتون در مورد ربات هایی که برای فروش گزاشتن درسته
ولی در حالت کلی درست نیست
شما می تونی یه ستاپ خوب رو به ربات تبدیل کنی
دیگه اون هنر برنامه نویسه که بتونه رباتو خوب در بیاره
ولی خب کسی هم که یه ربات خوب و سود ده بنویسه، فکر نکنم حاضر به فروشش باشه
یعنی من میتونم یه ربات داشته باشم و باگ هاش را تو تست دمو بفهمم و دوباره به هوش مصنوعی بدم و آنقدر اصلاح کنم تا اونچه که خودم میخوام بشه یا نه باید وارد این حوزه بشم و کم کم آموزش ببینم که بتونم با چشم باز و نه فقط با اتکا به هوش مصنوعی اونی که میخوام را پیاده کنم؟ میشه یه راهنمایی بکنید اسم پروفایلت هم عالیه F_14
بله
ولی این شخص اول باید تریدر باشه بعد ربات بسازه،اونوقت حرفتون درسته،تازه اگر ربات پابلیک نشه!
قطعا اگر خود تردیدر برنامه نویس هم باشه، سریع تر به نتیجه میرسه
ولی لزوما نیازی نیست برنامه نویس و تریدر یک شخص باشه
میشه یک تریدر خوب و یک برنامه نویس که آشنایی کلی با بازار داره، با همکاری هم بتونن کارو در بیارن
نه نمی تونی این کارو بکنی
اولا تقریبا هیچ کس سورس رباتو نمی ده بهت و دسترسی نداری بهش
دوما خود هوش مصنوعی نمی تونه تشخیص بده که یک سورس با خطوط زیاد اصولا چه کاری داره انجام میده
سوما اینکه خود شما هم احتمالا نمی تونی تشخیص بدی که یک ربات چی کار داره انجام میده که بخوای ارتقاش بدی
در کل به نظرم یا خودت باید وارد این داستان بشی و ربات رو خودت بنویسی
یا به یه طریقی یک ربات قدرتمند که سود ده باشه پیدا کنی و بخری
یا باید ستاپ های خودتو با یه برنامه نویس تبدیل به ربات کنی
مرسی رفیق از راهنمایی هاتون
اره ولی اعتماد سخته،ولی چرا که نه!
یه سوال دیگه و تمام داشتن کدوم ربات سخت تره رباتی که استراتژی خودت و چند تا ستاپ بخوای برات ترید کنه یا رباتی که دوتا حساب باشه تو یکی ترید کنی همونو تو بعدی با دقت کپی کنه؟
ربات برای کپی موجوده و نیازی نداری بنویسی
می تونی دانلودش کنی و بریزی
الان اسمش یادم نیست. سرچ بزنی میاره برات
ولی نکتش اینه که تمامی متا تریدر ها باید روی ۱ سیستم اجرا بشه!
به محض باز کردن ترید، روی اون یکی متا تریدر هم باز میشه
نوع دیگری از کپی ترید وجود داره که توسط خود بروکر ارائه میشه و نیازی نیست که متا تریدر ها روی یک سیستم اجرا بشه و قوانین خاص خودشو داره
لایت فایننس داره این داستانو
یعنی تمامی حساب هارا تو یه متاتریدر لاگین میکنی؟ دقیق اجرا میکنه؟ اگه بخوام چندتا ستاپ یا استراتژیم بریزم روش چیکار کنم؟ یکی بنویسه خیلی هزینه داره؟
تجربه خوبی نیست شما در بک تست سود میبینی درلایو بازار ضرر به خاطر اسپلیچ
چییییی مغزم نگرفت میشه ساده توضیح بده
نه
شما چند تا متا تریدر در سیستمت نصب می کنی
تو هر کدوم رو یک حساب لاگین میشی
یکی از متا تریدر ها رو به عنوان سرور اصلی انتخاب میکنی و بقیه اونها را پیرو سرور
هر تریدی که روی سرور باز بشه، روی بقیه متا تریدر ها هم باز میشه
اگر قرار باشه که ربات شما استراتژیتونو اجرا کنه، نیازی به کپی ترید نداری، رباتو تو متا تریدر های مختلف بریز، و همرو باز کن
هزینش بستگی به این داره که استراتژی شما چقدر پیچیده باشه