اره دقیقا این خیلی نانا
درود
عالییی خود mqlعه کافیه؟
خیلی هم عالی
ولی به نظرم اول مهمه که یه ستاپو سود ده اجرا کنه، حتی با سود کم، که حفظ روحیه بشه، بعد تایمو بزاری رو ارتقا و نسخه های جدید
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی که کلا داری چی کار می کنی؟
از لحاظ زبان برنامه نویسی، خود mql5 کافیه و کم و کاستی نداره
ولی صرفا دونستن یک زبان برنامه نویسی کافی نیست و شما باید زمینه ریاضی کافی داشته باشی و یا اینکه تجربه قبلی داشته باشی
کاملا با حرف شما موافقم
هر قدر هم که وقت بزاری برای بهینه کردن ربات و یا استراتژی، از یه جایی بعد نتایج دیگه بهتر نمیشه و ممکنه بدتر هم بشه
در نهایت به جایی میرسی که تعداد ترید ها کمتر میشه، ولی پارامتر های سود دهیت بیشتر نمیشه
به نظر من باید ستاپ محور بود، یک ستاپ خاص را بدون وسواس طراحیو اجرا کرد، و بعد برای ارتقا ربات، ستاپ و قابلیت جدید اضافه کرد
سلام وقتتون بخیر باشه من تازه دارم شروع میکنم به نوشتن ربات و یه سوال داشتم تو این شرایط که نت ملی هست میشه ربات نوشت و بک تست گرفت ؟
حرفت کاملا منطقیه، ولی از نظر روانشناسی و شناخت خودم میدونم که اگر یکم سود بگیرم بیخیال ادامه دادن میشم. ترجیح میدم اون مقدار کم رو بصورت دستی بزنم یا با درآمدهای دیگه ای که دارم کاور کنم ولی همچنان روی اون سیستم تمرکز کنم.
کاملا سلیقه ایه این موضوع ![]()
بله عزیزم به شرط اینکه دیتاهای متاتریدر و دانلود کرده باشی قبلا
دقیقا همینه من موقع بک تست چند روز که آمار افتضاح میگرفتم قشنگ افسرده میشدم
در حالی که با یه استراتژی ساده تر قبلش تو سود کم بودم حالم بهتر بود
شدنیه ولی سخته به کلی منابع آموزشی و کلی ابزار دسترسی نداریم الان بیشتر تحقیق کن یه دید کافی برای شروع کسب کن بعد که نتا اومد شروع به کار کن
به نظر من انتظاراتتو بیار پایین تر
با داده لول یک نمیشه بیشتر از یه حدی بازدهی گرفت
من فکر میکنم برای بازدهی بیشتر باید داده لول ۲ و سه هم داشته باشیم
درود
عالی مرسی از توضیحاتتون ![]()
اطلاعی داری که برای داده لول 2 و لول 3 چقدر باید هزینه کرد؟
البته به نظر من لزوما داشتن داده بیشتر نمی تونه منجر به نتیجه بهتر بشه
برا مایی که فقط نظاره گر بازار هستیم و قدرت ایجاد تغییر در اونو نداریم، داشتن داده بیشتر فقط مارو از یه فاز احتمالات به یک فاز دیگه میبره
نه الزاما
بحث نگاهت به جریان اتفاقات مارکت باید درست باشه
خودمم خیلی احتمال اینو میدم چون من دانش زیادی از مارکت ندارم
اطلاعاتم درموردش خیلی کمه هزینه هاشم نمیدونم اینترنت بیاد درباره اش کلی تحقیق میکنم
ولی من معتقدم داده بیشتر اگه خوب مدیریت و استفاده بشه خیلی تاثیر گذاره
ایگنور کنید؛ یه سری برای تخلیه، ظاهرا دنبال ایجاد بحث و جدل و حتی برهم زدن یه رویه هستن که باید ایگنور بشن!![]()
درود
چی بگم والا
ایشون هر تاپیکی که میزنم درجا میاد شروع میکنه….
درود منم مباحث بالا رو خوندم و دنبال کردم در کل جالب بود دمتون گرم
چند تا نکته بگم اونجایی که تام کت گفت که چند ماژول ساخته و بخش استراتژی جدا و برا هر کدومشون جدا جدا وظیفه تعریف کرد یعنی هر وظیفه یک شی شده و بنظرم این عالی چرا که ربات یک بار نوشته میشه و کلاس ها تعریف و در نهایت کد استراتژی درونش رو عوض میکنی و در یه پست دیگهیکی از کاربر ها فکر کنم اژدها گفته چندین استراتژی رو میگیره و در تایم فریم های مختلف تست میکنه و در واقع صاف و الک میکنه بنظرم اینم خیلی خفن بود.. برای اربیتراژ هم که دوستان گفتن ببینید این قضیه در ظاهر ساده بنظر میرسه ولی پر از باگه و صرفا نمیشه به همین آسونی اختلاف بین دو بروکر و یا دو صرافی رو گرفت باگ قضیه میتونه کارمزد صرافی و یا اسپرد در بروکر باشه مثلا در بروکر یعنی جایی که قیمت همسان میشه تو میخای پوزیشن رو ببندی و اون اختلاف رو شکار کنی ولی در بروکر که اختلاف دیده شده اسپرد بزرگ وجود داره و تموم اون سودی که از اون اختلاف بدست اوردی صرف کارمزد و اسپرد بزرگ میشه خیلی از دوستانی که اربیتراژ میگیرن ماه ها بروکرها یا صرافی های مورد نظرشون زیر رادار قرار میدن …
راجب استراتژی یه دوست دیگه هم که گفته بود موقع اخبار ترید میکنه استاپ میزاره از دو طرف باید بگم اینم خیلی عالیه ولی همه وقت نتیجه حاصل نمیشهو در این موضوع هم باگ وجود داره چون اکثر بروکر هایی که با ما کار میکنن ای بوک نیستن عملا خیلی هاشون ما رو با استخر خودشون رو در رو میکنن نه با نقدینگی بازار استاپ عمل نکنه و ضرر چند صد دلاری ممکنه اسپرد خیلیی زیاد در حد ضرر چند صد دلاری بوجود بیاره ممکنه قیمت رفته بالادر یک معامله باید روی سود صد دلار باشی ولی بخاطر اسپرد سود ده دلار میشه و از اون طرف باید استاپ عمل میکرده ولی باز بخاطر اسپرد عمل نکرده و تقریبا نود دلار میری رو ضرر … بهترین توضیح نبود ولی سعیم بر این بود یک لامپی تو ذهنتون روشن بشه… یه پیشنهاد هم دارم آیا تا به حال نمودار رو بصورت شکلی مقایسه کردید ؟یعنی تکرار یک الگو که در طلا دیدیم و در نفت دنبالش بگردیم یعنی بر اساس شکل کندل ها مقایسه انجام بشه؟
سلام
بله من دقیقا یکی از کار هایی که دارم انجام می دم همینه
یک سری الگو پیدا می کنم
الگورو تبدیل به چند تا ماتریس می کنم و میدم ربات
در نماد های دیگه و در گذشته بازار ازش بک تست میگیرم