بحث در مورد ربات‌های تریدر

سلام بر شما

توی ربات در متاتریدر شما هرآنچه که فکرش رو بکنی قابل پیاده سازی هست. و اونقدر کامپایلر قوی و سریعی داره که حتی سخت ترین الگوریتم ها رو در کمترین زمان و بدون تاخیر برات اجرا میکنه

یک مدت باهاش کارکن. ممکنه یکم اول محیطش برات سخت باشه، ولی بعدش عادت میکنی بهش

من برام عدد قیمت و نواحی و واکنش بازار برام مهمه. سبک خاصی ندارم، حتی ممکنه گاهی اوقات هدج هم بکنم. الان ترید دستی رو تقریبا 3 ساله که بصورت پراکنده انجام میدم. بیشتر تمرکزم روی ربات هست و چون برنامه نویس یک شرکت هستم بیشتر وقتم فعلا درگیر اونهاست.

عالی ایشالا همیشه توی کارهاتون موفق باشید :white_heart:

دوستان خیلی خوبه که ربات های خفن خفن دارید مینویسید ، ولی بدونین ترید اینقدر پیچیدگی هارو نداره واقعا.
در واقع رباتتون باید مثل یک تریدری که پشت چارت نشسته فکر کنه ، و اوردر هاش رو مثل همون قرار بده.مثلا یک ستاپ مکانیکی در بیارید و با مدیریت سرمایه و ریسک به ریوارد کاررو پیش ببرید. باقیش دیگه بازیه ذهنه که ربات نمیفهمه این موضوع رو.
سعی کنین ساده فکرکنین نه پیچیده.

این موردی که شما گفتید حداقلی ترین کاریه که چت جی پی تی میکنه

یه امکانات جدید داده بیرون شرکت open ai به اسم codex

شما کل پوشه پروژه تون رو توش باز میکنی اون به همه فایل ها پوشه ها و کد هاتون دسترسی کامل داره شما پرامپت میدی بهش اون کد مینویسه ویرایش میکنه فایل های جدید میسازه پوشه هارو مدیریت میکنه

کامند هارو اجرا میکنه

کل پروژه رو تحلیل میکنه

بزرگوار فقط نمیره از سر کوچه نون بخره

با همه زبانی هم کار میکنه چه mql چه پایتون چه جاوا اسکریپت و ماشین لرنینگ

حرفتون درسته من قبلا که خامتر بودم فکر میکردم پیچیدگی زیاد نتیجه بهتری میده ولی الان به این نتیجه رسیدم که خفن بودن به پیچیدگی زیاد و کشف راز پنهان بازار نیست

ربات باید بتونه یه نتیجه متعادل و سود معقول و مطمئن توی بازه مشخص بده

اینکه ما اینقدر روش کار میکنیم برای اینه که میخوایم کاری که انسان نمیتونه بکنه رو با ربات انجام بدیم در واقع ضعف های انسانی رو بپوشونیم

من هم نگرشم این بود که بیام کاری رو با ربات انجام بدم که انسان نمیتونه انجام بده مثلا در نظر گرفتن کلی متغیر برای نتیجه بهتر

هدف رو هم خیلی بزرگ گرفته بودم مثلا پرافیت فکتور ۱۰ برای ۱۵ تا نماد

ولی خوردم به دیوار

الانم هدف نهاییم همونقدر بزرگه ولی تبدیلش کردم به هدفای کوچیک تر که تو مسیر کم کم هی هدفارو تیک بزنم که دلزده و خسته نشم

بله ده سال هم طول بکشه مشکلی ندارم اینجوری تا تهش میرم

هدفتون خیلی خوبه واقعا ، ولی شما باید استپ به استپ جلو برید.
یعنی اول هدف رو بزارید روی این که ربات بتونه کاری که تریدر میتونه انجام بده رو بدون نقص انجامش بده. بعدش میتونین در استپ بعدیتون ، بیاین کاری کنین که انسان نمیتونه انجام بده (که بنظرم بی فایده ست ، چون هرکاری کنین ، استاپ رو بالاخره خواهید خورد.)

عالی بود توضیحات و افکار و اهدافتون. منم در مسیر شما هستم تقریبا با یک مقدار کم و کاستی. بنظرم این راه رو ادامه بدیدایشالا موفق میشید. منم شیرازم

حرفتون کاملا درسته قبول دارم همشو

و اینکه استاپ میخوریم هم بدیهی هست

من میخوام شانسمو از ۵۰ ۵۰ یذره بیشتر کنم وگرنه شانسی هم که قمار کنم تو تعداد زیاد میشه ۵۰ ۵۰

@user_40229

خیلی عالیه آدم های هم مسیر همدیگه رو پیدا کنن

کم کاستی معنی نداره شما تو زمینه و طرز فکر خودتون قطعا از ما جلوتری

اینجا زمینه اییه از هم کسب تجربه کنیم

من قطعا اگه جایی گیر کنم میام اینجا سوال میکنم تا نظرات دوستان رو بدونم شما هم هیمنکارو بکنید

پنج تا عقل خیلی قوی تر از یه عقله😄

یه ربات مولتی تایم فریم بر پایه قوانین پرایس اکشن و پر از شروط مختلف از لحاظ پیچیدگی هزینه ش چقدر میشه؟

یه توضیحی در مورد ربات های بدید

روی چه پلتفورم هایی کار می کنه

قابلیت اینو داره همکاری کنیم برای توسعه؟

سلام و درود

خدا قوت

من یه سوال داشتم از شما من خودم چندین ساله ترید میکنم و همین الانم استراتژی های سود سازی دارم و تجربه زیادی تو مباحث فنی مارکت دارم میخواستم در کنارش کد نویسی هم یاد بگیرم و مهارت خودمو ارتقا بدم اگه میشه لطف کنید بگید از کجا آموزش ببینم یا اگه زحمتی نیست یه مسیر سر راست رو بهم معرفی کنید که وقت برای حاشیه نزارم

کلا ربات ها با api ارتباط میگیرن

خود متا تریدر ارتباط میگیره با بروکر

ما از متا تریدر استفاده میکنیم که داده هارو دریافت و ارسال کنیم

صد در صد هدف خود من اینه که بتونیم همکاری کنیم و ارتباطات بسازیم با هم برای توسعه ربات های حرفه ای تر و نتیجه بهتر

الان بهترین منبع مدلای زبانی ان

چت جی پی تی و جمنای بهترین منابع آموزشی ان

شما به صورت تعاملی باهاشون آموزش میبینی

اونا همه جواب هارو دارن شما فقط باید سوال درست رو ازشون بپرسی

پرامپت نویسی رو آموزش ببین ،بعد نهایت استفاده رو از مدل های زبانی ببر

ممنونم از وقتی که گذاشتی

موفق باشی…

خواهش میکنم هر سوال دیگه ای داشتید در خدمتم

جیبتون پر پول

@m.trader

درود

عالی نمیدونستم با خود متا هستش