بحث در مورد ربات‌های تریدر

یعنی قوانین ورود و خروج کاملا مشخص و عددیه

شرط ها تکرار پذیرن و هر کسی همون قوانین و داشته باشه به همون نتیجه میرسه

مثلا تریدر بر اساس حس و اخبار لحظه ای تصمیم لحظه ای نمیگیره

میگه اگر اندیکاتور فلان به فلان عدد رسید وارد معامله شو

1 لایک کرده

این نظر کاملا حق بود در نهایت ربات یه ابزاره

دوست داشتید اطلاعات بیشتری درباره معماری ربات منتشر میکنم

1 لایک کرده

فکر خوبیه یه گروه بزنیم اونجا ارتباط گرفتن راحت تره با این شرایط شبکه های اجتماعی وطنی من یخورده راغب نبودم تا الان

2 لایک کرده

خیلی تلخه این وضعیت خیلی تلخ

1 لایک کرده

نظر پخته اییه

در کل ساخت ربات نیاز به تمرکز و زمان زیادی داره ساخت یه سیستم سودده با یکی دو ماه کار شدنی نیست

1 لایک کرده

ممنون از این همه سخاوت

2 لایک کرده

آره عزیز حتما دنبال میکنم

3 لایک کرده

این خیلی خوبه من فکر میکردم فقط خودم اینکار و میکنم البته به نوعی دیگه من وقتی یه روندی رو پیدا کردم slرو به کف کندل قبلیش جابجا میکردم همه وقت جواب نمیداد ولی یکیشم که جواب میداد یه سود عجیب قریب میداد…

2 لایک کرده

آموزش ساخت ربات بدون دانش برنامه نویسی توسط نرم افزار strategyquant

3 لایک کرده

استاپ را با فراکتال لو در روند صعودی و فراکتال های در روند نزولی در یک تایم فریم پایین تر از فریم معاملاتی قرار بدید و ربات با شکل گرفتن فراکتال جدید اونرو جابجا کنه ، بهتر جواب میگیرید و سریع از معامله خارج نمیشوید .

4 لایک کرده

وقتی روتدی شکل می گیره در ۸۰ درصد مواقع پولبک داریم یعنی به طور معمول هر پیوتی یک ریترن تو پیوتی داره مگه اینکه حرکت شارپ باشه پس برای تریل استاپ و مدیریت پوزیشن به جهت اینکه سریع از معامله بیرون نیفتید باید برنامه داشته باشید …در بعضی سبک ها بر اساس ATR استاپ رو حرکت میدن …بعضی ها بر اساس قله و دره مینوری استاپ رو جابه جا می کنن بعضی ها کندل ها رو هیکن آشی می کنند و با کندل حرکت می کنند …از ایده های مختلف برای ربات و سیستمتون می تونید استفاده کنید…

3 لایک کرده

ممنون به خاطر ایده حتما پیشو میگیرم

2 لایک کرده

دقیقا همینه باید فکری کرد که با هر پولبک کوچیکی پرت نشیم بیرون از روند

1 لایک کرده

سلام میخوام بیلد ۱۴۴۱ متا۴ رو بالا بیارم ، ترمینالشو دارم چه کار کنم

2 لایک کرده

بهترین هوش مصنوعی برای نوشتن کد kimi هست

2 لایک کرده

سلام Tomcat
تو این مدت یکم روی mql نویسی کار کردم خیلی شبیه کد نویسی C++ هست و چند تا ایده دارم یکیش اینکه روی چارت که حتی توی Backtest گرفتن هم بتونم عکس پوزیشن و بگیرم و داشته باشم به نظرت با متاتریدر شروع کنم برای شروع کار و به خاطر نبود نت چیکار میکنی؟ از این کانفینگ های یک گیگی پیشنهاد میدی ؟
چون حس میکنم overtrained شدم و نیاز دارم ایده و پیاده کنم
اگه بشه یه راه ارتباطی باهم داشته باشیم عالی میشه

1 لایک کرده

دوستان من یه پیشنهاد دارم و اینجا بهترین جایی هست که بشه باهم دیگه آشنا بشیم

کسایی که به ربات تریدر و کدنویسی یا اشتراک ربات و کد وبحث درمورد ربات ها علاقه دارن

بیاین تو بله تو یه گروهی چیزی دور هم جمع بشیم

بااجازتون من یه گروه باز کردم

«ربات و ابزار های ترید »

https://ble.ir/sa_trading

1 لایک کرده

بروکر وینگو یه حساب دمو باز کن. با نت ملی وصل میشه و میتونی دیتا بگیری و دمو راه بنداری

1 لایک کرده

به به خیلی ممنون داداش دقیقا به یه همچین چیزی نیاز داشتم

1 لایک کرده

سلام متوجه نشدم بیشتر توضیح بده

1 لایک کرده