اسمش یادم اومد
fx blue trade copy
برا دانلود هم گزاشتم براتون
FX Blue - TradeCopy Sender.ex5 (135.4 کیلوبایت)
FX Blue - TradeCopy Receiver.ex5 (280.1 کیلوبایت)
اسمش یادم اومد
fx blue trade copy
برا دانلود هم گزاشتم براتون
FX Blue - TradeCopy Sender.ex5 (135.4 کیلوبایت)
FX Blue - TradeCopy Receiver.ex5 (280.1 کیلوبایت)
برای نصب چندتا متاتریدر حتما باید سیستم و کامپیوترم خیلی قوی و یه چیزی در حد فول گیمینگ باشه ؟و این که میگی چند تا متاتریدر نصب کنم برای اینه که باز کنم ببینم چیکار داره میکنه؟ چون تو متاتریدر جایی هست که حساب های لاگین شده را نشون میده بنظرم بیشتر یکی میشه لاگین کرد حالا اگه راهنمایی کنید تا من بیشتر درک بگیرم و ابهامم بررسی بشه و ربات نویس از کجا باید پیدا کرد و هزینش چجوریه نزدیک 1 یا دومیلیارد که هزینه نداره؟تا بیاد باگش رفع بشه ؟
نه خیر، من خودم 7 تا متا تریدر رو یک سیستم خیلی معمولی باز کردم و خیلی راحت کار کرد
چند تا متا تریدر باید با هم باز باشن تا بتونن ربات سرور و گیرندرو اجرا کنن و ترید هارو کپی کنن و این امر برای کار کردن ربات ضروریه
شما در متا فقط روی یک حساب می تونی لاگین باش و لاگین همزمان روی چند اکانت نداره
من خودم چند ساله که دارم ربات می نویسم
اگر بگید چی کار می خواهید بکنید، بهتر می تونم راهنماییتون کنم
، هزینش انقدر نیست و خیلی کمتره
ببین شمارتو بده تا باهات تماس بگیرم شنبه 4 به بعد تماس میگیرم
پاک کن من شنبه 4 به بعد تماس میگیرم وقتش خوبه دیگه و از کدوم استانی عزیز من اصفهانم
خوبه، مشکلی نیست
من فعلا مازندران هستم تا ببینیم چی میشه
به امید خدا پس تماس میگیرم
ببین من واقعا میبینم که تو فکرت افتاده همچین موضوعی میخوام تمام تجربه امو در اختیارت بزارم چون نمیخوام اذیت شی خودت با این در و اون در زدن بهش برسی
واقعا میخوای این کارو انجام بدی ؟زحمت یکی دو ساله اشو به جون میخری؟اون فکری که تو ذهنته میگی من رباتو میسازم اون برام پول چاپ میکنه رو باید بزاری کنار
خیلی زحمت داره یسری هزینه های جزئی رو هم باید انجام بدی خیلی باید آموزش ببینی ولی به نظر من میارزه
من دارم انجامش میدم به جاهای خوبی هم رسیده تقریباً
اگر واقعاً قصدشو کردی ربات بسازی من همینجا راهنماییت کنم
کامنتت را اولش خوندم فکر کردم اومدی منصرفم کنی ولی شانسم خوب بود خیلی لطف میکنید راهنماییم کنید و یه سوال این حرکت تو پروسه رسیدن به تریدر حرفه ای کمک کننده هست تا کسی که این کار را نمیکنه من رشد کردن را دست دارم و لطف میکنید راهنمایی کنید
جناب من حرفتون رو به عنوان کسی که یک ساله روی این موضوع کار میکنم ربات میسازم رد میکنم
حرفتون خیلی تند روی هستش
کل موسسات مالی بزرگ تو سطح یک دنیا دیگه نمیرن تریدر استخدام کنن براشون ترید انجام بده همشون دارن با ربات های اختصاصی خودشون توی بازار فعالیت میکنن
بیا سراغ راهنمایی
بله “اختصاصی برای بانک ها” من منظورم این بود که ازین ربات های ۴۰۰تومنی اینترنتی چیزی درنمیاد
عزیز دنبال ربات تریدی؟ فکر کنم صاحب تاپیک بتونه کمکت کنه
دنبال کسب تجربه دیگرانم و اینکه تو این شرایط یه چیزی اضافه کنم به خودم که فریب نخورم تو که میدونی فریب یعنی چی از توجه و نگرانیت ممنون
عزیزی
کاری بود درخدمتم🤍
ببین متمرکز بودن روی یک هدف خود مسیر موفقیته حالا تو این مسیر تو خیلی چیزا یاد میگیری و رشد میکنی
من هیچی از ترید نمیدونستم ولی این چیز هایی که در حین ساخت ربات یاد گرفتم رو دو سال اگر مینشستم ویدیو های آموزشی استادا رو نگاه میکردم یاد نمیگرفتم
تو این مسیر هم برنامه نویسی یاد میگیری هم دانش بازار های مالی
ببین اول برو مقدمات برنامه نویسی رو یاد بگیر در حد کلی نه اینکه زوم کنی روی یه مسئله فنی یا یاد گرفتن تخصصی یه حوزه مبنای کلی و اصول اولیه رو یاد بگیر
بعد بیا از بازار های مالی هم مقدماتشو و مبناش رو یاد بگیر که بتونی اصطلاحات و استراتژی هارو متوجه بشی بازم لازم نیست خیلی عمیق بشی
بعد وارد کار که میشی حین انجام پروژه تو جفت این حوزه ها عمیق میشی و چون با عملگرایی همراهه هم بهتر یاد میگیری هم حس مفید بودن میکنی هم شیرینه هم نتیجه کارتو میبینی
دوست گرامی با چت کاری نمیشه کرد شماره اگه بفرستی یه صحبتی داشته باشیم بهتره و شنبه تماس میگیرم 4 به بعد
عزیز شما چندسال ترید میکنی؟
دقیقا این حرفتون درسته به نظر من هر کسی که ربات میخواد باید خودش از صفر برا خودش بسازه این چهارصد تومنیا اگه خوب بودن یارو نمیفروخت هزار تا چهارصد تومنی از توش درمیاوورد
آلن من که فقط تحلیلی و تکنیکالی کار کردم از نظرت عقبم یا کاری نکردم و با این ربات نویسی وارد فاز حساب شده و جدیدی میشم؟ و تازه روی دور میوفتم؟