دوستان عزیز من از روشی حرف میزنم که اگر موبه مو انجام داده شه قطعا چالش پراپ رو میگذرونی و در حساب ریل هم متکی به همین روش باشی به سود دهی مستمر و مناسبی خواهی رسید فقط نکاتی که میگم چندین بار مرور کنید و برای خودتون یادآوری کنید.
شماره یک: انتخاب چالش پراپ هست چالش زیر ۱۰kرو تاحد ممکن نگرید چون دستت برای مدیریت سرمایه محدود میشه زودتر ازدستش میدی البته برای تازه کارها هم چالش های بالای 25k هم توصیه نمیکنم چون زمانبندی رسیدن به تارگت میتونه برات فرسایشی باشه و از نظر روانی بدست آوردن سودهای بزرگ قالبا با ریسک بالاتری انجام میشه واین باعث میشه توضرر بزرگ بری جبرانش برات محال شه حسابهای بزرگ متعلق به تریدهای خبره و باتجربه هستش وقتی که تونستی بصورت مستمر سود ده باشی میتونی قدرت ریسکت رو بالا ببری فراموش نکنید ترید با غمار فرق داره با سرمایتون غمار نکنید
دوم:زمان گذارندن چالش
برای خودت محدودت زمانی درنظر نگیر چون پیامدی ناگوار داره هرچه زمان رو کمتر کنی هیجان معاملاتی بیشتری داری این باعث خطای بیشترت در معاملاتی ومحاسباتت میشه با احتساب ۵روز کاری درهفته برای خودت جدول زمانی با تارگت زمانی مشخص کن و پایبندش باش با عنوان مثال یک چالش ۱۰هزار دلای با درادان روزانه ۵درصد و درادان کلی ۱۰ درصد با تارگت سود ۱۰ درصد شما بایستی هزار دلار سود کنید برای خودتون برآیند هفته ۲۰۰ دلار درنظر بگیرید یا ضرر۲۰۰ دلار به این شکل شما ۵ هفته کاری متوالی سود به تارگت میرسید و۵هفته متوالی ضرر حسابتون رو از دست میدید
ممنون از نظرت گذاشتن حداکثر سود در هفته بد نیست ولی این که بخواهی حتما به اون تارگت هفتگی برسی زمینه ای ایجاد میکنه که تریدر برای تریداحساسی مستعددتر بشه روشهایی رو برای پاس کردن پراپ در این تایپیک پیشنهاد دادم اگر خواستید مطالعه بفرمایید
دوستان نوع نگاه و روش مدیریت سرمایه ای که من بشخصه در مورد اکانتهای پراپم انجام دادم و برام عملکرد مطلوبی داشته را در عکس ارسالی خدمتتون می فرستم. امیدوارم براتون کمک کننده باشه
با تشکر. من هم در یکی از پستهام دقیقا اشاره کردم که ما وقتی پراپ میخریم میزان سرمایه رو نمی خریم دراودان رو میخریم پس برای این که بدونیم ارزش هر دلار که برای خرید یه چالش پراپ میدیم چقدر هست باید قیمت پرداخت شده برای پراپ رو تقسیم بر میزان دراودان مجاز در اون چالش بکنیم.
راجع به روش پاس کردن پراپ هم به نظر من روشهای محافظه کارانه میانه رو و تهاجمی برحسب روحیه و سبک معامله هر شخص و موقعیت مادیش می تونه مورد استفاده قرار بگیره که برای وستانی که علاقمند باشن در پیامهای قبلی توضیح دادم
چرا باید حداکثر سود برای خودمون مشخص کنیم؟ خب نمیشه مگه طبق استراتژی و پلنمون هر معامله ای داد بگیریم؟ آخه مثلاً میبینی سودهای یه استراتژی پشت سر هم میوفته بعد وقتی نگیری یک تست پلنی که گرفتی به هم میریزه ممکنه حساب ضررها و سودهای پشت سرت به هم بریزه.
با مثلاً حتی همین تعداد مشخص ضرر روزانه هم پان ادمو به هم میریزه مثلاً ممکنه دو تا ضرر بده به شما بعد بعد اون یه سود ریچارد بالاتر بده که اون قبلی ها جبران بشه بره رو سود. آدم که از حرکت بعدی بازار خبر ندارن. بعد اینجوری سیستم معاملاتی آدم حس میکنم بیشتر به هم بریزه
من یه چالش داشتم که بعد از مدت ها خیلی خوب داشتم پیش میرفتم،جدا از اینکه استراتژی داشتم و استراتژی رو بک تست گرفته بودم،من از چت جی پی تی پلاس به عنوان دستیار ترید استفاده کردم،استراتژیم رو بهش تفهیم کردم نمونه های موفق و غیر موفق رو با عکس و جزییات کامل بهش گفتم و حالا شروع به استفاده کردم به این شکل که بعد از تموم شدن معامله ام فارغ از نتیجه سود یا ضرر،معامله رو برای چت جی پی تی میفرستم و تحلیل اون هم میگیرم حتی گرید تریدم هم میگه،برای من نتیحه بخش بود این هم بگم اگه خواستین از این روش استفاده کنین اشتراک پلاس حتما تهیه کنین،تفاوت خیلی زیادی با نسخه رایگانش داره
موضوع مدیریت ریسک بستگی به استارتژی هر شخص داره ده ها روش میشه برای پاس پراپ یا ترید در حساب ریل داشت. بستگی به هر شخص داره. فقط باید استارتژی مشخص غیر قابل تفسیر و به شدت امتحان شده داشته باشیم.
ممنون از به اشتارک گذاری تجربتون. آقای مرتضی یه سری هوش مصنوعی ها هستن که مخصوص ترید طراحی شدن من قبل از قطع اینترنت بهشون دسترسی داشتم متاسفانه الان دسترسی ندارم. البته شخصا فقط روی اجرای دقیق استارتژی خودم متمرکزم ولی در ره حال ملا توصیه میشه که تریدرها نسبت به تغییرات هوش مصنوعی در دنیای ترید بی توجه نباشن.
سلام و احترام خدمت همه عزیزان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من در مورد روش های پاس کردن پراپ، دارم از سامانه پگاه، اشخاصی که موفق به پاس شدن چالش های پراپ رابین سود شدن رو بررسی و تحلیل میکنم و نظراتمو اونجا نوشتم.
قصد تبلیغ یا چیزی ندارم و اگر هر شرکتی دیگه ای هم بسترش فراهم باشه، ازش استفاده میکنم و الان صرفا دارم تولید محتوا میکنم. اینو گفتم که خواهشا یک سری نیان شروع کنن و گند بزنن به کامیونیتی!
خلاصه از همین تحلیل هایی که بنده انجام میدم، به نظرم روش های مختلف، جذاب و ایده های خوبی میشه پیدا کرد که بسیار میتونه بهتون کمک بکنه که در هر چالشی که هستید و در هر شرکتی، ازش استفاده بکنید.
با تشکر از همه شما دوستان خوبم
استراتژی معاملاتی کارآمد شخصی سازی شده است بنابه شرایط روحی و رفتاری و بک تست حتی رفتار شاخصی که ترید میکنید بنابراین دنبال استراتژی دیگران نباشید و خودتون بنابه به سبک تحلیل و موارد بالا ایجاد کنید و در بک تست پی به نقاط ضعف و قدرتش ببرید و بعد پیاده اش کنید . حتی میتونه درحد خط مقاومت و حمایت به عنوان تریگر ورود و خروج ساده باشه