چرا بعد از قبولی چالش، حساب ریل را از دست می‌دهیم؟ (درخواست راهنمایی از پراپ تریدرها)

درود دوستان

وقت بخیر

من تا حالا حدود ۶ بار پراپ‌های دو مرحله‌‌ای رو پاس کردم ولی هیچوقت به برداشت اول نرسیدم.

همیشه در مرحله ریل اکانت رو از دست دادم . آخرین بار که بهمن ۴۰۴ بود به ریل رسیدم و در عرض دو هفته “۴۰۰ دلار" سود گرفتم و هفته چهارم اجازه برداشت داشتم که متاسفانه کل چهارصد دلار رو از دست دادم و دراودون روزانه خوردم.

عملا حسرت یک برداشت دارم فقط. نمیدونم چرا سریع و راحت چلنج رو دو سه روزه پاس میکنم ولی تو ریل دوام نمیارم. طولانی‌ترین زمانی که دوام آوردم ۳ هفته بوده.

اگر راهکاری دارید ممنون میشم بگید. شدیدا به راهنماییتون نیاز دارم🙏

2 لایک کرده

منم همین مشکل رو با پراپ دارم.
روی ریل که میرسم گندم میزنم

2 لایک کرده

اکثر پراپ تریدرها وقتی ریل رو میگیرن به این مشکل میخورن،من خودمم این مشکل رو داشتم و تا ۸ درصد منفی رفتم اما حساب رو دوباره به مثبت برگردوندم و بعد از اون دیگه هر ۲ هفته پشت سر هم برداشت میزدم.

این مواردی که میگم بهم کمک کرد:

۱.اولین بار که حساب ریل دستم اومد همش میخواستم سود زیادی از بازار به دست بیارم و همین باعث میشد ریسک زیاد تری کنیم،اما وقتی رفتم سمت منفی ۸ درصد حتی حاضر بودم با ۱۰ دلار سود برداشت اولم رو بزنم! این باعث شد که از دفعات بعد همیشه یادم باشه که منطقی ریسک کنم و هر برداشتی با هر مبلغی بزنم بسیار ارزشمنده،حتی همون ۱۰ دلار!

من توصیه میکنم برای برداشت اولتون سعی کنید کمترین ریسک ممکن رو انجام بدین تا حتما حتما حتما یه ۱۰ دلاری هم که شده برداشت بزنین و اولیش رو ثبت کنید.

۲.وقتی توی ضرر ۸ درصدی رفتم خیلی برگردوندنش به سمت مثبت سخت بود.اما چرا سخت ؟چون همش به خودم میگفتم ۸ درصد منفی اخه؟اوووو تا من بتونم این درصدو به حالت عادی برگردونم.اما یاد یه جمله افتادم.جمله ای که شنیده بودم میگفت:

“ هنگامی که در طوفان یا مه غلیظ راه می‌روی، فقط به پاهایت نگاه کن. یک قدم بردار. نیازی نیست تمام مسیر را ببینی، فقط آن یک قدم را بردار.”

و من پیش خودم گفتم لازم نیست به ۸ درصد فکر کنم و کافیه روزی نیم درصد بتونم اکانت رو رشد بدم اینطوری تو ۱۶ روز کاری ضرر رو برمیگردونم.۱۶ روز نشد اصلا دو برابر باشه تو ۳۲ روز کاری برمیگردونم.

و همین باعث شد فشار از روم برداشته شه و توی یکی دو هفته ضرر رو برگردونم و از اون به بعدم وارد ضرر سنگین نشدم دیگه.

۳.جمله ای کلیدی از جورج سوروس:

“مهم نیست که درست می‌گویید یا اشتباه می‌کنید، بلکه مهم این است که وقتی درست می‌گویید چقدر سود به دست می‌آورید و وقتی اشتباه می‌کنید، چقدر زیان می‌کنید.”

سعی کن توی استراتژی که داری یه عنصر برتری و تکرار پذیر که میشه روش حساب باز کرد و تقریبا اطمینان بالایی داره پیدا کنی.حالا به چه کاری میاد این عنصر؟

استراتژی شخصی خودم اینه که با نیم درصد وارد معامله میشم و سعی میکنم بهترین نقطه برای ورود باشه(بهترین نقطه از نظر من نقطه ای هست که کمترین استاپ لاس رو به ما تحمیل کنه) و اگر دیدم درست تحلیل کردم و به اون لحظه ی مورد نظر و اون عنصر مطلوب رسیدم ریسک رو چندین برابر میکنم(حدود ۲ الی ۲.۵ درصد) و این باعث میشه سودای خوبی به دست بیارم. و اگرم با نیم درصد وارد شدم و به اون لحظه ی مناسب نرسیدم نهایتا نیم درصد ضرر میکنم.

۴.وقتی به یه سود خوب رسیدی،مثلا برداشت من دو هفته ای هست و اگر ببینم به سود ۳ تا ۵ درصد رسیدم دیگه ترید نمیکنم و میزارم تا برداشتم انجام شه.

آیا میتونم مثلا تو روزای بعدش بازم ترید کنم و از اون درصد بیشتر برداشت کنم ؟ - بله

اما وقتی به اون ۸ درصد منفی فکر میکنم و اینکه حاضر بودم حتی ۱۰ دلار برداشت بزنم دیگه اینکار رو انجام نمیدم و قدر اون ۳ تا ۵ درصد رو دارم.

۵.دیدگاهت رو روی بلند مدت بزار و روی سود بیشتر نزار،دیدگاهت اضافه کردن به حجم اکانتهات باشه نه درصد سود بیشتر.

و یه جمله ی جالب که میگفت:

موقعیت و موفقیتی که الان داری حاصل تمامی تلاشهای ۵ سال گذشتت هست و موقعیتی که ۵ سال دیگه داری حاصل تلاشهای امروزته.

پس به این فکر نکن که قدمای کوچیک و سودای کوچیکی که هر ماه به دست میاریم چقدر هست،به این فکر کن که اگر تا ۵ سال آینده بتونیم این قدمای کوچیک رو مداوم برداریم به چه نتیجه ی بزرگی میرسیم.

20 لایک کرده

ممنون که تجربیات ارزشمندتونو به اشتراک گذاشتن🙏 حتما یادم میمونه سعی میکنم اینبار دیدگاهمو تغییر بدم

4 لایک کرده

خواهش میکنم.من ایمان دارم که مزد زحماتتون رو به زودی دریافت میکنید پس نگران یا ناراحت نباشید.

3 لایک کرده

این مشکل خیلی از تریدر ها هست که اکانت ریل را از دست میدن یا وقتی به سود دهی میرسن اون تایمی که باید صبر کنند را دوباره ترید میزنند تا دوباره تو لوپ ضرر بیوفتن…کسایی را میشناسم که چهل بار پراپ از دست دادن و بعد موفق به برداشت شدن اما این دلیل نمیشه که شما هم این مسیر را بری! چیزی که دیدم کمک میکنه شما وقتی موفق میشی و وقت برداشت سود میرسه اکانت بذارید کنار و دیگه روش ترید نکنید تا اکانت از دست ندید و برید روی یک اکانت دمو یا یک پراپ دیگه وقت بذارید کار کنید تا مهلت برداشت سود برسه و اکانت را از دست ندید…خیلی مهم هست که برداشت اول پراپ را بتونید دریافت کنید چون بعد از برداشت اول هست که پیشرفت بزرگ چه از لحاظ ذهنی و روانی چه از لحاظ فنی دارید چون وقتی لذت گرفتن پول را دریافت میکنید خود به خود سطح تون بالا تر میره برای همین سعی کنید حتما برداشت اول را بگیرید که دیگه رو دور بیوفتید

7 لایک کرده

درود

یکی از همین تله های پراپ همینه که میگن هر چقدر دوست داری حسابو رشد بده عشقشو ببر

اما دریغا که واسه اینه که مسیر طولانی تر بشه و احتمال خطا بیشتر .

چند تاکار که بهم کمک کرد اینا بود.

یکی اینکه سعی کن چشات درصد ببینه نه خود دلارو که چقدر سود کردی(این خیلی کمکم کرد)

کم کردن مقدار ریسک خیلی کمک میکنه

اگه پراپ برات تارگت درصدی نزاشته خودت برای خودت تعیین کن و وقتی رسیدی بگو برکت و برداشت بزن

6 لایک کرده

ممنون واقعا خیلی مفید بود

3 لایک کرده

تشکر از راهکارتون:folded_hands::tulip:

2 لایک کرده

این تایپک عالی بود تجربه ریخته توش ممنون از همه دوستان

5 لایک کرده

سلام و درود،

بنده تجربه اکانت ریل بعد از پاس شدن رو تا حالا نداشتم ولی از دوستانی که تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتن صمیمانه متشکرم. واقعا توصیه ها و تجربیات با ارزشی هستش :rose:

4 لایک کرده

آفرین به محمد آقا و جواب کاملی که دادی، عالی بود‌.

فقط یک نکته کوچک اضافه کنم، پراپ مسابقه سرعت پاس کردن چالش نیست، مسابقه ی بقا است.

به امید موفقیت و برداشت دوستان.

5 لایک کرده

من اولین پراپی که گرفتم تا حدود سه ماه طول کشید تا نزدیک پاس چالش اول رفت اما در نهایت ریست شد و پلن B بود … هر کی رسید گفت پراپ باید تکلیفش تو سه هفته روشن بشه… خورد به دی ماه و بعدش تا بیام شروع کنم دوباره نت قطع شد …. منم باهاتون موافقم و تلاشم اینه بتونم ازین مرحله گذر کنم ، به نظرم هی پراپ سوزوندن و عجله کردن هنر نیست.

ممنون از تجربیات دوستان

1 لایک کرده

کامل و صحیح ممنونم سیو میکنم که یادم بمونه و استفاده کنم:victory_hand:t2::rose::folded_hands:t2:

1 لایک کرده

اینکه شما اولین برداشت رو ثبت کنید مشکل حل نمیشه شاید بدتر هم بشه، شما باید توجه کنید شما بعد سود و موفقیت بسیار ریسک پذیر میشید به حدی که تصور هم نمیکنید و چاره کار ژورنال احساسات و ذهن اگاهی هست

در ترید ریسک پذیری و ریسک گریزی شما یه حالت طیف داره

و سینوسی هست و بستگی داره قبلش ضرر کردی یا سود و تمام تصمیمات مثل حجم ورود، مقدار تارگت، و مدیریت معامله رو تحت تاثیر میزاره که در اخر نتیجه کار میشه برداشت سود یا نابودی حساب

فقط ژورنال،برسی ژورنال، اصلاح مسیر تصمیم گیری

1 لایک کرده

یک پیشنهاد برای شما در حساب های ریل.
در حساب های ریل در روز یک معامله با ریسک یک‌در‌صد یا نیم‌درصد باز کنید.
من خودم به شخصه روی مراحل هم همین‌کار انجام میدم و تاحالا دراداون روزانم تاچ نشده.

1 لایک کرده

خواهش میکنم،خوشحالم براتون مفید بوده.

سلام

ببینید جواب سوال شما توی مهندسی معکوس کردن قوانین پراپ هاست

چرا توی پراپ ها چالش اولشون دوبرابر چالش دوم باید سود کنیم ؟ مگه نباید برعکس باشه تا به نفع پراپ باشه

چرا توی پراپ ها برداشت اول مثلا سه هفته و برداشت های بعدی دو هفته یک باره؟ خب سه هفته سود کنی به ضرر پراپ میشه

و ….

اما آیا پراپ به ضرر خودش قانون میچینه خیر !! بله خیر

پس یه رازی تو این قوانین هست

تریدری که چالش اول ۱۰ درصد رشد بده به احتمال زیاد با خودش میگه من ده درصد و رشد دادم پنج درصد مرحله دوم که آب خوردنه و تمام! بووووم اکانت پر

تریدری که به ریل برسه و سه هفته زمان داشته باشه میگه من ۱۵ درصد رشد دادم تا اینجا یعنی الان نمیتونم دوباره ۱۵ درصد رشد بدم ؟ و باز بوووووم اکانت پر

و خب می بینید که تفکر پراپ ها چقدر درست بوده، دقیقا تریدر ها جوری فکر می کردن که پراپ ها حدس می زدن

پس تنها راه موفقیت تو پراپ معکوس رفتار کردن تمام رفتارهای اشتباه بالا هست

2 لایک کرده

ممنون که نظرتونو به اشتراک گذاشتین. من مرتب ژورنال مینویسم، تریدینگ پلن دارم. و آخرین بار که گفتم ۴۰۰ دلار تو ریل گرفتم هم مبنای ژورنال نویسی بود و هفته آخر ژورنال رو رها کردم نتیجه همون شد که گفتم اکانت از دست رفت

1 لایک کرده

دوستان،گول این پراپ ها رو نخورید.همش تبلیغ و فریب هست.هیچ حساب ریل در کار نیست،هیچ سرمایه واقعی به شما نمی‌دن که گند بزنید توش.پراپ یه فریب هست برای خالی کردن جیب شما از طریق خریدن چالش ها.به ترید بعنوان کسب و کار و بیزنس نگاه کنید نه قمار یک شبه پولدار شدن