هر استراتژی که بهش برخورده باشم رو بلافاصله رفتم بک تست گرفتم
فرضا الان یک استراتژی دارم که وین ریتش 74 درصده
توی بدترین تایم فریم ها و موقعیت هام ازش بک تست گرفتم و اگه وین ریت بیشتر از این نبوده باشه، قطعا کمتر نبوده. (مستندات تمام بک تست هارو دارم هنوز)
منتها مسئله م ریسک به ریوارده. الان ریسک من در کمترین حالت یک و نیم برابره ضرره(بصورت میانگین) وگرنه در اغلب موارد چند سود فرضا نیم درصدی پشت سر هم میکنم. یهو یه ضرر دو سه درصدی کارو خراب میکنه
فرضا اولش میگفتم وقتی رفت تو ضرر باز مارتینگل کنم و معامله بیشتر باز کنم. اینم کارو بدتر کرد طبق نتایج بک تست
بعدش گفتم فیلتر کنم که اونم باز وین ریتو اورد پایین
الان تو فکر اینم وقتی توی تایم بالا سیگنالو داد، بیام توی تایم پایین با یک ستاپ دیگه که اونم وین ریت خوبی داشته باشه، یه بخشی از اون مسیرو بگیرم که اونم به درهای بسته خوردم.
برای همین دنبال یک استراتژیم که واقعا تونسته باشه جوابشو پس بده چون واقعا خسته شدم.
۱- این ویدیو رو نگاه کن و طرز پر کردن جدول اکسلی که در همین پیام براتون می فرستم رو یاد بگیر و طبق ویدیو جدول اکسل رو پر کن تا بدوین که ایرادت فقط از مدیریت سرمایه هست یا علت روانشناسی ترید داره باید حوصله کنی و فیلم رو دقیق ببینی.
بع که مشخص کردی از مدیریت سرمایه هست یا روانشناسی اینجا بنویس تا با دوستان راه حلش رو بگیم بهت
وقتی شما توی ضرر هستین دو دلیل میتونه داشته باشه یا از لحاظ روحی به هردلیلی تو شرایط خوبی نیستین نمیتونین پرفورمنس خوبی داشته باشین یا اینکه توی سیکل ضرر سیستم خودتون هستین در هر صورت شما میخواید که خونریزی رو به حداقل برسونین نه اینکه اونو به اکانت های دیگتون هم بکشونین.
این چارت نشون میده برای یک دوره 50 تایی از ترید، با وین ریت های مختلف داشتن ضررهای متوالی چند درصد محتمل هست. مثلا اگر وین ریت 50 درصد درنظر بگیرین که وین ریت خوبی هست 97 درصد احتمال داره که شما توی فقط 50 ترید 6 ضرر متوالی رو داشته باشین و این نرمال تلقی میشه. چند درصد تریدرها با 6 ضرر متوالی هنوز به سیستم شون اعتقادشون رو از دست نمیدن؟
اول از همه، درک درست از قوانین اون پراپ از همه چیز مهم تره
شما باید اول بدونی شرایط اون پراپ و چالشش چیه
بعدش متناسب با اون ستاپ مدیریت سرمایه ات رو درست کنی
بعدش بری سراغ ترید های کم و آهسته(اورترید نکنی یعنی)
من خودم چالش فول فاند پراپ رابین سود رو خیلی با دقت سعی کردم انجام بدم ولی موفق نشدم تا حالا چون خیلی سخته و مدیریت خفنی میخواد. اما خدایی قوانین مدیریت سرمایه اش خیلی خوب منو وادار به ایجاد نظم معاملاتی کرده.
خوبیش اینه که رایگان هم هست
توصیه میکنم تستش کنید و بعدش برید پول خرج پراپ های دیگه کنید