روشهای پاس کردن پراپ (روشهای کاربردی)

بهترین روش برای پاس کردن پراپ از نظر شما چیه؟چی براتون جواب داده؟

6 لایک کرده

داشتن استراتژی :white_check_mark:

مدیریت سرمایه :white_check_mark:

روانشناسی :white_check_mark:

7 لایک کرده

پراپ برندارید.

9 لایک کرده

خوب . دوست مون سه مورد رو گفت . زمان بندی نداشتند برای پاس کردن چون پراپ خودش چالش هست باعث میشه زودی درگیری فومو و فید قرار بگیری . برای همین باید مدت زمان خاصی برای پاس کردن کد نظر نگیری! زودتر پاس می‌کنی . بعد پاس کردن می بایست شکیبایی بیشتر به خرج بدی . دورها زمانی استراحت کنی . تا به ثبات برداشتی برسه . بعدش برات راحت‌تر و میشه . دیلی لوز دقت کن تو انتخاب پراپ چون دیلی لوز در واقع همون مقدار سرمایه که اکانت پراپیت خریداری کردی هستش

6 لایک کرده

من که میگم نگیر ولی بخوای باید کم ریسک باشی و روانشناسی داشته باشی و پراپ بدرد سووینگ نمیخوره مثل خودم که نمیتونم

5 لایک کرده

واسه پاس کردن چالشای پراپ باید همه چیز سیستم معاملاتیت تکمیل باشه، از استراتژی و روانشناسی گرفته تا مدیریت ریسک. مهمترین بخش اینه که قبلش سیستمت رو توی بازار دمو امتحان کرده باشی و همه اعداد و ارقامش رو بدونی. یعنی باید دقیق بدونی Max Drawdown (دراودان) سیستمت چقدره و توی بدترین حالت چقدر ممکنه ضرر بدی تا وقتی اکانت پراپ رو گرفتی دست و پات نلرزه. خلاصه که اگه دیتای دقیق از عملکرد استراتژیت نداشته باشی، پراپ فقط میشه قمار.

9 لایک کرده

به نام خدا

قدم اول

داشتن اینترنت ثابت و پایدار و بدون مزاحمی که هر زمان دلش خواست اونو قطع کنه

19 لایک کرده

سلام دوستان.

یه تایپیک دیگه که جاش اینجا خالی هست روشهای پاس کردن پراپ هست ولی منظورم حرفای تئوری نیست منظورم تجربه های کاربردی هست. هر کسی خواست رایگان تجربیاتش رو در اختیاز سایر دوستان قرار بده لطف کنه اینجا توضیح بده. مهم نیست قبلا پراپ پاس کردین یا نه مهم سیستم پاس کردن پراپ شما در حال حاضر هست.

14 لایک کرده

درود

همه چیز باید از قبل مشخص شده باشه برای هر شرایطی باید پلن داشت مثلا بعد از سود کردن در اولین پوزیشن بعد از ضرر کردن در اولین پوزیشن تعداد پوزیشن ها در روز در هفته و در ماه باید سقف و کف داشته باشه حجم ورود در شرایط های مختلف با ستاپ های مختلف باید مشخص شده باشه در هر شرایطی باید بدونیم که واکنش بعدیمون قرار هست چی باشه هیچ تصمیمی در لحظه نباید گرفته بشود مگر در شرایط اورژانسی که این هم باید از قبل مشخص باشه که منظور از شرایط اورژانسی چی هست

شاید برای کسایی که تازه کارن و فکر میکنن با داشتن پلن کامل معاملاتی برای همه شرایط کار خیلی سخت تر میشه ولی اتفاقا برای داشتن روح و روان آسوده هنگام ترید باید این پلن رو برای خودمون بچینیم و فقط هر روز باید اجراشون کنیم و از قبل بدونیم که نتیجه در هر حالتی که پیش بیاد چی قراره باشه مهم هم نیست با چه روشی وارد پوزیش میشید حتی اگر سکه هم بندازید با داشتن پلن میتونید در بدترین حالت جلوگیری کنید از به فنا رفتن

14 لایک کرده

سلام . درود

سیستیم که نمیدونم چی اسمشو بزارم
من برای پاس پراپ به جای خرید یک اکانت سه اکانت کوچیکتر خریداری میکنم
یک مقدار هرینه بیشتر میشه ولی مطمعن تر معامله میکنم

برای مثال در خرید اخرم به جای یک اکانت 15 هزاری 2 اکانت 6 هزاری خریدم و با مدریت جدای هر کدوم الان یکی در +5% و یکی +1% در فاز دوم چالشه

10 لایک کرده

بله، داشتن هم استراتژس شفاف و غیر قابل تاویل و هم روش شفاف و غیر قابل تاویل برای پاس پراپ ضروری هست

5 لایک کرده

به عنوان مقدمه عرض کنم: معمولا به طور کلی سه روش برای پاس پراپ داریم:

۱- روش محافظه کارانه

۲- روش میانه رو

۲- روش تهاجمی

در پستهای بعدی یکی دو تا مثال میزنم و براتون تصویر یک جدول اکسل رو میذارم که مدیریت سرمایه مخصوص پاس پراپ هست که بهش میگن «سپر دراودان»

فعلا منتظر نظرات سایر دوستان هستم

12 لایک کرده

سلام وقت بخیر…چند مورد رو در نظر داشته باشی در مورد پراپ ها…

مورد اول اینکه پراپی تهیه کنید که محدودیت زمان برای پاس شدن نداشته باشه…چون مشخص نمیکنه دوره های سوددهی کی شروع میشه…

مورد دوم اینکه بسته به ستاپی که دارید، میزان ریسک هر معامله رو درست انتخاب کنید که با تعداد ضرر های پشت هم از قبل مشخص شده در تست ها ، پراپ در اثر درادان از بین نره…فرضا کسی که ۱۰ ضرر متوالی ثبت شده ر تست ها داره، نباید ریسک ۱ درصد و بالاتر انجام بده…

مورد آخر ، اینکه اگر سیستم درستی دارید و خوب تستش کردید، با آرامش خیال صرفا معاملات رو درست اجرا کنید و نگاه نکنید که کی قراره پاس بشه( یه افق زمانی یک تا سه ماهه منطقیه)…یه روز صبح که از خوب که بیدار شدین ، میبینید رفتید رو ریل…:rose:

16 لایک کرده

ممنون از به اشتراک گذاری نظرتون

4 لایک کرده

خب در این پست میخوام تصویر جدول «سپر دراودان» رو باهاتون به اشتراک بذارم. من این جدول رو برای اکانت ۵۰ کا در اختیار دارم شما میتونید اعداد رو با مقدار بالانس اکانتتون تطبیق بدید.

این جدول رو اصلا دست کم نگیرید خیلی ارزش داره…

روش پاس پراپ این طوری هست که با یک درصد ریسک شروع میکنید تا وقتی که سود میکنید با یک درصد ریسک ادامه میدید وقتی ضرر میکنید به موجودیتون نگاه میکنید برای هر موجودی در امتدادش در جدول مقدار ریسک مشخصی شده.

ریسک روزانه بیشتر چالشهای پراپ ۵ درصد هست (ار ریسک شناور ۳ درصد یا دو درصد داشتید میتونید پایه ریسک اولیه رو نیم درصد بگیرید)

طبق این جدول شما باید ۱۱ تا ضرر پشت سر هم بخوری تا ضررت بشه ۵ درصد

14 لایک کرده

جالب بود

من اینو استراتژی معکوسشو دارم:

یعنی با ریسک حدودا ۰‌.۶ درصد شروع میکنم رفته رفته که سود کردم ریسکو پله پله به ۱.۲ درصد میرسونم.اگرم مجدد ضرر کردم دوباره ریسکو پله پله به ۰.۶ برمیگردونم.

خیلی حس بهتری دارم.درسته کار طولانی ترمیشه اما بهتره واسه من

8 لایک کرده

روش محافظه کارانه پاس کردن چالش پراپ

توی پستای قبلی گفتم که سه تا روش محافظه کارانه و میانه رو و تهاجمی در پاس کردن پراپ هست.

ریسک به ریوارد این روش یک به دو و یک به سه می تونه باشه

حئاکثر دو ترید در روز حداکثر دو ضرر در روز حداکثر ضرر در هفته ۴ تا

روش شما رو که محافظه کارانه هست من این طوری قبلا اجرا کردم از یه تریدر خارجی دیده بودم که نیم درصد ریسک میکنی تا وقتی که به ۲ درصد سود برسی بعدش یک درصد ریسک میکنی تا به ۸ درصد تارگت سود برسی اگر ضرر کزدی از یک درصد ریسک به نیم درصد ریسک برمی گردی اگه دوباره به ۲ درصد سود تارگت رسیدی دوباره ریسکت رو یک درصد میکنی. اما این برای چالشهای پراپ هست نه برای مرحله ریل

روش میانه رو رو توی پست بعدی میگم

10 لایک کرده

روش میانه رو برای پاس چالش پراپ

شروع با ۱ درصد ریسک و وقتی به ۴ درصد از سود تارگت رسیدی ریسکت رو به ۲ درصد افزایش میدی اگر از ۴ درصد سود اومدی پایینتر دوباره برو روی یک درصد ریسک تا وقتی که باز برگردی به ۴ درصد ریسک و دوباره ریسکت رو بکن ۲ درصد.

اگر بیشتر از ۲ درصد حسابت داخل ضرر رفتی ریسکت رو نیم درصد کن تا وقتی که برگردی به بالانس اولیه ی چالشت

این هم برای چالشهای پراپ هست نه برای ریل پراپ.

9 لایک کرده

روش تهاجمی برای پاس کردن چالش پراپ

این روش برای کسانی خوب هست که چندین حساب پراپ دارن و برای تریدرهای عادی توصیه نمیشه

در این حالت فرد فرضا شش تا چالش داره با ۲ الی ۴ درصد ریسک شروع میکنه تا از فرضا شش تا پراپش یکی یا دو تاش پاس بشه.

میتونید برحسب تارگتتون مثل روشهای قبل با سود کردن ریسک رو به ۴ و با ضرر کردن به ۲ درصد کاهش بدید و دوباره با سود کردن ، ریسکتون رو به ۴ درصد افزایش بدید.

7 لایک کرده

یکی از روش های ترید در حساب ریل پراپ

وقتی چالشهای پراپ رو پاس کردی و ریل گرفتی یکی از روشای معامله در ریل پراپ اینه:

روزی حداکثر دو ترید داشته باش اگر تریدت روزی دو تا باشه سعی کن در هر سشن یه ترید بگیری

ریسکت می تونه یک درصد باشه اگر حسابت رفت داخل ضرر ریسک رو نیم درصد کن تا برگردی به بالانس اولیه.

تعداد تریدها و ضررهای هفتگیت رو بسنج و نسبت به اون تصمیم بگیر

10 لایک کرده