سلام و دروود سابقه 5 سال فعالیت در بازار رو دارم و برای کمک به دوستانی ک پراپ یا حساب شخصی مشکل دارند درخدمتم
میشه لطف کنید بگید بهترین ریسک به ریوارد برای پاس کردن چنده؟؟
و چقد حجم تو هر معامله
بهترین ریسک به ریوارد وجوود نداره ، چون شما هرچی ریوارد بالاتری انتخاب کنید احتمال وقوع کمتر میشه ، و این که چه ریواردی خوبه بر میگرده به شخصیت شما و استراتژی شما ، بهتره یک استراتژی هرچند ساده و پیش پا افتاده داشته باشید حداقل ۱۰ معامله در لایو مارکت بزنید حدود میانگین ریوارد بگیرید با توجه به شخصیت خودتون که آیا صبور هستید یا عجول
من یه استراتژی دارم ۱ به ۱
یکی هم ۱ به ۲
با ۲تا استراتژی رو یک پراپ بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟
فقط به پاس کردن فکر نکنید، چون بعد در قسمت رییل این حالت به سراغ شما میاد که خوب قسمت سخت ماجرا گذشت و حالا هرچی سود کنم مال خودمه و بعد شاید به عجله بیوفتید و حساب ازبین بره، بهترین روش اینه یه استراتژی رو مثل یک ربات پیاده سازی کنید بدون هیچ احساس خاصی
قطعا به مشکل میخوری فقط یه استراتژی روی یک نماد انتخاب کن بهتره ، اینجوری مسلط تر میشی، یاد حرف بروسلی بیوفت که میگفت من از کسی میترسم که یک فن رو هزار بار تکرار کرده نه کسی که هزارتا فن بلده
آره درسته واقعا
چه حجمی منطقی تره برای ورود؟
در کل استراتژی داشتن و تحلیل و سبک معاملاتی ۱۰ یا ۲۰ درصد راهه ، پلن و سبک معاملاتیت چیه؟
اونم بر میگرده به شخصیت خودت و ذهن خودت باید ببینی حد تحمل روانیت چقدره ؟ برای شروع مثلا با نیم درصد بزن و در ژورنال نتیجه رو ثبت کن بعد چنتا معامله دستت میاد که موقع استاپ خوردن و یا تی پی خوردن چه حالتی میشی از نظر ذهنی
در کل با توجه به صحبت هایی که داشتیم ، یک استراتژی رو انتخاب کن و با نیم درصد شروع کن به معامله ، تمام معاملات در ژورنال ثبت کن مخصوصلا ژورنال احساسات لحظه ترید و بعد نتیجه ترید . بعد از حدود ۱۰ معامله میتونی با توجه به خروجی ژورنال ریسک وورود به معاله رو برای ذهن خودت تنظیم کنی که آیا تحمل ریسک بالاتر رو داری یا لازمه که ریسک رو حتی کمتر کنی ، بعد با توجه به ژورنال میتونی حتی ریوارد رو هم بسنجی ببینی میشه نیم یا یک ریوارد بیشتر بگیری
پرایس اکشن کار میکنم
اسکلپ
یکی از مشکلات اصلیم زود فری کردنه
ترس از ضرر کردن باعث میشه زود فری کنم که فقط ضرر نشه
حتی با سود خیلی کم خارج شم ولی ضرر نکنم
نمیدونم چیکار کنم
خوب این نشون میده پلن نداری ، برگرد به معاملات هفته قبلن نگاه کن ببین اگر دست به معامله نمیزدی چی میشد؟ تی پی بود یا استاپ ؟ تعداد تی پی و استاپ هارو یاد داشت کن ببین نرخ بردت چقدر میشد ، حالا در هفته جدید ست اند فورگت کن ، معامله رو باز کن و حد ضرر و تیپی رو ست کن و پاشو برو
حتما حتما برگرد به معاملات هفته قبل چک کن ببین معاملات رو اگه دست نمیزدی به معامله چی میشد ، ببین چنتا معامله اگر استاپ میشد بعد چقدر از حساب ازدست میرفت ، حالا درصد وورود به معامله رو خودت بر اساس همین ها تنظیم کن
سلام کدوم پراپ رو پیشنهاد میدی که با نت ملی بالا بیاد؟!
سرمایه گذاربرتر ،چون تارگت و درادون مرحله یک و دوش از تمام پراپ ها بهتره و سختگیری الکی ندارن،واریزی سود سروقت انجام میده و… ، از فردا شروع به کار میکنه
اسم کتاب چیه ؟ ممنون میشم بگید
روی حسابهای قبلش هم میشه دوباره ترید زدز؟
نظرتون درباره پراپ های خارج ایران چیه؟