درخواست راهنمایی از تریدرهای با تجربه برای پراپ

سلام وقت همگی بخیر.
من حقیقتا از تابستون پارسال وارد پراپ تریدینگ شدم و سه الی چهارتا پراپ فیل کردم و در اخر تونستم بهمن پارسال یک پراپ پاس کنم البته موقع پاس کردن مرحله دوم یک پراپ دیگه به قطعی اینترنت و جنگ برخورد کردیم.
خیلی دوست دارم به عنوان یک تریدر با تجربه منو راهنمایی یا نصیحت کنید و من از حرفتون برای ادامه مسیر استفاده کنم.

4 لایک کرده

سمت پراپ نرو :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

آنچنان تجربه ای ندارم اما خودمم پراپ پاس کردم و برداشتم داشتم به صورت مستمر و نه یکی در میون.

دیدگاهی که من نسبت به پراپ دارم با بیشتر دوستان متفاوته،اکثریت میگن پراپ رو یا باید از دست داد یا سریع پاس کرد،طولانی شدنش خوب نیست.دیدگاه من اینه مهم نیس طولانی شه،بزار هرچقدر زمان میخواد ببره ولی مبنای فکریت این باشه من نباید هیچ وقت اون اکانت رو از دست بدم،چرا که اگر مفت از دست بدم قطعا حساب ریل هم مفت از دست میدم.

و باعث شده تو این مدت یه سال پراپی رو از دست ندم و به خاطر اون صبر و عجول نبودن برای پاس کردن راضیم.

اگر قرار باشه نکته ای بگم اینه که سعی کن طوری پیش بری که مبنای فکریت این باشه اون پراپ و اون مبلغ قراره یه روزی با برداشت های زیادی که دارم سرمایه اصلیم بشه،بجای پراپ چند هزار دلاری یه حساب چند هزار دلاری قراره به دست بیارم،پس خودم رو الان به این صورت تمرین بدم که انگار پول اصلی خودمه تا در آینده هم اگر میلیون ها دلار به دست اوردم بتونم حفظ و مدیریتش کنم.

9 لایک کرده

سلام
اون دیدگاه درستی بوده
وقتی من پراپ فرم رو شروع کردم پراپ ها قوانینی جز دراوداون نداشتن
می شد ۴ درصد رو پر کرد
چنتا هم از دست می دادی مهم نبود یه بار که سود می کردی همش که جبران می شد هیچی سودم می کردی اونم سوده کاملا قابل توجه
العان سخت تر شده با قوانین ریسک شناور و اکانت رولینگ و این چنین قوانین
دیگه نمیشه اونقدر اکانت خرید و سریع از دست داد
یه موضوع دیگه هم وجود داره
ما یه مثلث معتبر تو پراپ تریدینگ داشتیم که شامل سرمایه گذار برتر و پراپی و تامین سرمایه بود که فقط سرمایه گذار برتر باقی مونده و دوتای دیگه اسکم شدن
واقعا ریسک موندن رو یه اکانت داخل پراپ فرم ها زیاد شده معلوم نیست تا کی هستن

4 لایک کرده

همانطور که دوستان فرمودند سمت پراپ نرو پراپ تریدینگ یه طرح پانزی برای خالی کردن جیب تریدرها هست حتی وحشتناکتر از خود فارکس و کریپتو. شما اون پولی که میخوای پراب بخری یه حساب ریل باز کن و یواش یواش رشدش بده.

کسایی که گفتن سمت پراپ نرو مشخصه طعم سرتفکیت برداشت از پراپ رو نداشتن داداش اگر نت داری برو یوتیوب یه سرچ کن پراپ تریدر ببین زندگیه چندتا با پراپ متحول شده طرف یه پراپ ۲۰۰کا میگیره پاسش که کرد هم پول خودش که بابت هزینه پراپ داد برمیگرده هم سودی که گرفت فرض کن ۵ درصد سود کرد میشه ۱۰هزار دلار حساب کتاب بیاد دستت.

هر پراپی معتبر نیس ، پراپ های معتبر رو برو

شخصا چند سالیه فقط و فقط با دوتا کار کردم که یکیشو اسکم در اومد اسمش تاپ پراپ و دومی سگب که خداروشکر سود رو بعد سه روز واریز میکنه پول برگشت رو هم عودت میده.

پراپ نیازمند دقت ، صبر ، مدیریت سرمایه شدید ، رعایت شدید ریسک شناور بر بالانس لحظه ایی حساب و چندتا قانون دیگه.

موفق باشی.

2 لایک کرده

ببین من خودم با بروکر ترید میکنم و تازه پراپ گرفته بودم( قبل از همه این داستانای مسخره )

ولی پراپ هم فرقی با بروکر نمیکنه، من باید ماهیانه ۲۰-۳۰ درصد پرافیت بگیرم که هم بتونم خودم اومدی باشم هم اکانتمو رشد بدم! غیر از این که نیست

اما پراپ به جای مارجین کال، فیل شدن اکانت داره!

درادون روزانه / درادون کل

روزانه درادون بخوری یعنی اوور ترید / درادون کل بخوری یعنی یا استراتژیت سوودده نیست یا روانشناسیت سودده نشده!

استراتژی مدریت ریسک و ترید خودم:

فقط فقط فقط ۰.۵ درصد ریسک (باید خودت مشخص کنی ۰.۵ ممکنه برای تو خوب نباشه) یعنی آسمون بیاد به زمین همه هم بگن واااای اره این سله من بیشتر از ۰.۵ ریسک نمیکنم!!! (مگر اینکه رانت خبر برسه)

این کمک میکنه اوورریسک نکنم.

تنها چیزی میتونه تورو توی پراپ به فنا بده: درادون هاست!

1 لایک کرده

اگر ماهیانه بتونی با ریسک نیم درصد،حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد سود کنی نه تنها کارت درسته بلکه فک کنم خیلی از رکوردهارو بزنی،دمتون گرم بابا.

2 لایک کرده

طبق گفته شما : “برای کسی که تازه با فارکس و ترید آشنا شده خیلیم عالی میتونه جواب بده…….” دوست عزیز کسی که تازه با فارکس آشنا شده :

1- توانایی پاس کردن پراب رو باشرایطی که خیلی موذیانه توسط شرکتها وضع شده را نداره

2- حتی در صورت پاس کردن پراپ یک تازه کار توانایی روحی و روانی کار کردن روی یک حساب چندهزار دلاری را ندارد (حتی خیلی از تریدرهای باتجربه هم توانایی روانی کار روی حساب بزرگ را ندارند)

3- بار روانی که بر تریدر در پراب وارد میشود به مراتب بیشتر از یک حساب ریل است چون پراپ در اصل به شما شرایط فروفته که درصورت براورده شدن آنها صاحب حساب میشوید اما در یک حساب ریل که خودتان باز میکنید اگر درست عمل کنید همانطور که در پراپ اینکار را میکنید سود خود را مسقیم برداشت میکنید نه شرایط فروخته شده پراب را.

و یه سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که خیلی افراد بازار با پکیج فروشها مخالف هستن ولی پراپ فروش ها رو تحسین میکنن من اینو هیچوقت درک نکردم.

دوست عزیز کسی ک تازه شروع کرده اصلا قرار نیست و کی گفته که باید سود کنه؟ حالا چ پراپ چ حساب شخصی؟

والا اصلا کسی ک تازه شروع کرده کی گفته ک باید روی حساب واقعی لایو ترید بزنه؟

کسی ک تازه شروع کرده فقط و فقط باید آموزش ببینه، به ی لولی برسه ،بکتست بکنه فوروارد تست بزنه دمو بزنه ،بعد بعد بعد تازه با مبلغ های بسیار کم که تازه روان‌شناسی خودش رو بتونه اوکی کنه با چشیدن طعم واقعی مارکت.بعد اگر باز درست مسیر بره و بتونه بعد سود میکنه و وقتش رسیده

1 لایک کرده

پراپ بده عزیز؟

شما نخر هیج وقت و هیچ وقت باهاش کار نکن، اینکه شما یه چیزی رو یه موقعیتی رو درک نکردید و نمی‌تونید درک کنید دال بر اشتباه بودن اون نیست ک، شما متوجه نشدید

این همه برداشت کردن افراد پس همه پراپ کار ها دزدن ؟(حالا اون کلاهبرداران ک بخاطر شرایط حکومت و دولت هست ک ما نمیتونیم با شرکت های تاپ خارجی کار کنیم و چهارتا سودجو میان پول مردم خودشون رو میزنن، نمیتونیم بگیم همه بدن) شما نخر ولی چیزی رو هم ک درک نکردی کار نکردی ندیدی بقیه چ پولها ک در نیاوردن نیا بگو نه چون من ندیدم و من کار نکردم پس بده و بقیه هم اینو بدونید

اگه توجه کرده باشید من در جواب این جمله : “رای کسی که تازه با فارکس و ترید آشنا شده خیلیم عالی میتونه جواب بده…….” اون مطالب رو عرض کردم

پراپ گزینه خوبیه برای استارت چون هم مدیریت سرمایه و ریسک یاد میگیری و هم تمام پولاتو به باد نمیدی ولی به شرطی که پراپ ۱۰۰۰ تایی برداری نه بالاتر.

ولی توصیه کلی:
مقدار پول اضافی که حاضری همین الان با کبریت اتیش بزنی رو تقسیم بر ۱۰ کن. هر سال یکدهم شارژ کن حسابتو اگه سود کردی که نوش جونت اگه ضرر کردی تا سال بعد صبر کن فقط مطالعه و تست استراتژی انجام بده بینش. دوباره سال بعد یکدهم شارژ کن . استراتژیت همین باشه بعد ده سال تا حدی میفهمی تو این مارکت چه خبره .

1 لایک کرده