شفاف‌سازی پرداخت‌های رابین سود + نمونه استیتمنت‌های موفق

استارت این موضوع را با اکانت اقای زاهدی پور میزنم:
نام چالش: رابین هودی (مرحله سوم)
بالانس اولیه: 5000دلار
image

بخش معاملاتی:
1- اولین موردی که به چشمم خورد، نوع پوزیشن های ایشون در روز های اول هستش. به طور کلی ایشون رو طلا معامله باز کردند و میشه گفت میانگین حجم معاملاتی هم 0.1لات بوده برای هر پوزیشن که خب مقدار قابل توجهی نسبت به 5000 دلار بالانس به حساب میاد.
طبق شرایط حساب ایشون کلا 5 درصد دراو داون روزانه داشته ولی حجم سنگینی پوزیشن زده. چون اگر 25 دلار نمودار طلا، تغییر میکرد ایشون سریع 250 تا ضرر میکرد و خلاصه فیل میشد حسابشون.

به نظرم ایشون در تایم فریم 1 دقیقه صرفا معامله کردن و سعی کردن حجم سنگین، باز کنند و سودهای خیلی سریعی بگیرند. این مدل سبک ترید کردن که مثلا از ساعت 14:27 بشینی و تا ساعت 16:38 به صورت یک دقیقه این همه پوزیشن در تایم فریم پایین باز و بسته کنی یکم بیش از حد کار سختی به حساب میاد.
این روند در روزهای بعدی هم تکرار شده و در زمان کم، سودهای کم و ضررهای کمی بدست آوردند اما خب با توجه به تاخیری که چارت داره، اینکه اینقدر سریع و 5 ثانیه تصمیم گرفته میشه یکم عجیبه برای خودم و سبک جالبیه.
خلاصه که ایشون با همین روش 354 دلار سود بدست آوردند و Win/loss ایشون هم 1.1 بوده یعنی 6.38 دلار سود و 5.79 دلار ضرر

2- بخش آنالیز:
به بخش آنالیزشون وقتی نگاه کردم، ایشون هر 6 فاکتور مورد نظر را پاس کرده بود. به طور کلی برای همه به نظرم نمودار و قدر مطلق برایندها بیشتر چالش برانگیز و سخته ولی ایشون با یک روتین و استراتژی مناسب توانسته حساب فاکتور زمان رو حل کنه. یعنی برای هر معامله به طور میانگین، بین 10 تا 20 ثانیه نهایت وقت گذاشته. (دقت کنید که میانگین عرض کردم. در بعضی از معاملات ایشون 1 ثانیه هم داشتند کلا)
در نمودار میانگین قدر مطلق برایند، ایشون میانگینشون بین 4 تا 6.5 دلار بوده تقریبا یعنی هر پوزیشن در کل این میزان سود یا ضرر بوده. (دقت کنید چون قدر مطلق هست، سود و ضرر فرقی نداشته)
در نمودار مجموع قدر مطلق برایند، ایشون بین 244 الی 366 دلار در روز سود یا زیان کرده. اگر این مقدار رو به میانگین هر پوزیشن تقسیم کنیم یعنی ایشون در روز حداقل 37 و حداکثر 97 معامله انجام داده در بازه زمانی سه ساعته.

روز آخر هم به عنوان روزی که مقدار میانگینشون کم بشه، استفاده کرده و عملا روز 6 ام کاری نکردن و در همان 5 روز به تارگتشون رسیدن.

سبک جالبی بود به هر حال.
آرزوی موفقیت دارم برای ایشون :rose: