کسایی که پراپ پاس کردن چنین مشکلاتی داشتن؟ چطور حلش کردن؟!
درود به همه اعضای کامیونیتی
بنده از زمان جنگ ۱۲ روزه، از زورا اف ایکس اولین پراپ هزار دلاری تهیه کردم
بخاطر قطع نت یک پراپ هزار دلار دیگر از مای پراپ گرفتم
بعد ها یک چالش رایگان ده هزار دلاری از رابین سود تهیه کردم .
کل این تایم ۴ الی ۳ ماه طول کشیده..
این سه پراپ نه فیل میشن نه پاس میشن
نمیدونم چرا ولی بین ـ ۱٪ و +۲٪ در نوسانم ( چند بار درادان ۴ و۳ درصد دیدم ولی با کامبک به سر به سر برگشت)
ریسک هر معامله من ۰/۵ درصد بوده
دو سیستم مکانیکال و یک سیستم سایکل محور( ستاپ های پورصمدی) کار میکنم و الان هر یکی برای هر پراپ در یک سشن از توکیو تا نیویورک کار میکنم
این مشکل منم بود برا اینکه بهتر راهنماییت کنم این دیتاهایی ک میگمو بگو—-ریسک به ریواردت چقدره؟حداکثر چند معامله در روز سیستمت بهت میده—-تعداد معامله برد پشت سر همت به صورت میانگین چقدره؟
رو یک حساب تمرکز کن. ریسک معامه رو به صلاحدید خودت بیشتر کن منتها فقط برای چالش و اینکه یک تست بگیر از استراتژیت که بدونی چه وقتایی ممکنه خواب داشته باشه اگر این چیزی هست که استراتژیت داشته باشه اگرم نه که هیچی
چنتا از موارد زود سودتو کشیدی بیرون قبل از اینکه تیپیت بخوره! یا تیپی رو جابجا کردی یا نذاشتی و اومده بریک ایونت کرده یا استاپتو زده! کلا مواردی که باعث شده سودتو کمتر کنی. (چون میگی تا 4-5% منفی تونستی درادون رو برگردونی من به شخصه این برداشت رو میکنم که استراتژیت اوکیه)
مواردی که استاپ خوردی: زود وارد شدی ؟ دیر وارد شدی؟ میتونستی بریک ایون کنی نکردی؟
مواردی که میتونستی سیو سود کنی و نکردی (اگه به استراتژیت بخوره که پارشال بیای بیرون)
همه ورود هات بر اساس استراتژیت بودن؟ اگه نبودن چنتا؟
اینا رو گفتم چون حس میکنم روانشناسیت موقعی توی درادون میری بیشتر جدی میگیره و خودشو جمع میکنه و زمانی که میری توی سود ول میکنه و شلخته میشه! که یک الگوی رفتاریه هممون یه مدت داشتیم.
استراتژیت و ستاپت سوددهه که تونستی از درادون بیای سر به سر. یکم ژورنال دقیق تر، بررسی هفتگی ستاپ هایی که گرفتی، یکم بتونی بهتر سودت رو امن کنی و ضرر هاتو زودتر تشخیص بدی و همین مسیر رو بری میتونی اکانت ریلتو بگیری!
خیلی ممنون از کمکت
خب فرق داره برای یک سیستمم RR ثابت ۳ وین ریت هم بر اساس بکتست ۱۳۲ ماهه۴۳ درصده
دومیش RR1/5 الی ۲ هستش
این دوتا روزی یک بار هستن که هر مدوم روی یه پراپ هزار دلاریه
سیستم بعدی هم دو ستاپه که یکی وین ریت بالا داره R1 و یکی وین ریت پایین و RR3الی۵ داره
هر دو باهم هستن هر کدوم بگیره … که روزانه سه معامله روی فول فاند میزنم
والا ژورنالمو نخوندم هنوز ولی یچیزی رو مطمعنم که اغلب حد سود و ضرر جابجا میکنم یا عجله ای وورود میکنم
قبل اینکه به شما راه حل پیشنهاد داد باید از نتایج بکتست هات بگی که وینریت و ریسک به ریوارد و غیره رو برای چندماه و چطوری و با چه پلتفرمی بکتست گرفتی تا بعدش بشه راه حل برون رفت از این مشکل پیشنهاد داد.
سوال دومم اینه که توی ژورنال هات مینویسی که اون معامله ات طبق پلن ات بوده یا نه و مینویسی که چرا خلاف پلن بوده؟؟ توی سه الی چهار ماهیی که خودت میگی چند درصد معامله هات طبق پلن و چند درصد برخلاف پلن بوده؟؟ (یه مقدار سوالات توی متن ام زیاد شد ولی جواب هاشون خیلی مهمن،حتی اگه خودتم تنهایی بشینی این موارد رو کنار هم بررسی کنی به جواب ات حتما میرسی مطمئن باش)
اگر تجربت در لایو بازار زیر 3 ساله تمرکزت رو بذار روی یه سیستم یه نماد و یه ستاپ
پیشنهاد من اینه رو سیستمی تمرکز کنی ک ار به ار های 1-1.5 داره و ریسکت رو ببری رو 1 یا 1/5 درصد—-تو اینطوری فقط کافیه در هفته به صورت خالص دو معامله سود ده داشته باشی از نصف استاد نماهای ترید اینطوری جلوتری
کم کم اون اعتماد به نفسه رو ک ساختی میتونی بری رو ستاپای دیگه هم وقت بذاری
ولی با ریسک نیم درصد ک برادر ذهنت نابود میشه سرمایه خودت ک نیس مال پراپه
میتونی مدل ریسک منیجمنتت رو حتی پله ای کنی (وقتی حدالقل 6ماه نتیجه مثبت ساختی با ریسک ثابت)
به این مدل ک تمرکزت رو میبری روی 2 برد پشت سرهم ها و ریسک معامله دوم تو در صورت برد در معامله اول میشه سود معامله اول
توی این مدل تو فقط باید دراداون روزانه رو بهش پایبند باشی ک نهایت 2-3 درصد دراداون داشته باشی
و البته این مدل ریسک شناور دو پله ای درصورتیه ک تو از اون فوروارد تست حداقل 3 ماهت بفهمی حدالقل میتونی دو بار پشت سرهم سود کنی و مناسب ار به ار های کم با وین ریت بالاس