روشهای پاس کردن پراپ (روشهای کاربردی)

اگر در ۳۰ روز معاملاتی در چالش پراپ فقط یک بار قوانین استراتژیت رو نقض کنی هنوز آمادگی برای چالش پراپ رو نداری ولی در عوض میدونی که ایرادت کجاست.

موضوع این نیست که سود میکنی یا زیان نه موضوع این هست که هیچ وقت و هیچ وقت قوانین استراتژیت رو زیر پا نذاری.

3 لایک کرده

سلام به همه رفقا
چیزی که من بعد از کلی حساب از دست دادن نتیجه گرفتم اینه که از استراتژی هایی استفاده کنم که ریوارد ۱ یا ۲ داشته باشد و اصلا به ریواردهای بالا فکر نکنم چرا ؟ به خاطر اینکه ریواردهای بالا استاپ خوردن های زیاد خواهد داشت و روان تریدر را خراب میکند و در نهایت احساسات حساب شما را از بین خواهد برد.
البته در کنار استراتژی سودده این صحبت من کار خواهد کرد.
سلامت و پرسود باشید

5 لایک کرده

من هم در قسمت ریسک به ریوارد بخصوص در پراپ یک به دو میگیرم ولی در حقیقت یک به یک و نیم اکثرا میام بیرون چون در یک به یک نصف حجم رو میبندم این روش برای من در نزدک خیلی جوابه وین ریتم میانگین ۷۰ میشه و با حساب ۱۰ کا ماهی ۱۰۰۰ دلار افزایش سرمایه میاره

2 لایک کرده

با دیدگاه مولتی تایم فریم یک به یک و نیم میگیری !؟

چند تا تجربه عملی که واقعاً کمک می‌کنه:

:small_blue_diamond: 1. اول قانون بقا، بعد سود

بیشتر چالش‌ها با Drawdown باخته میشن نه با بد ترید کردن.

• ریسک هر ترید: حداکثر ۰.۵ تا ۱٪

• ریسک روزانه: زیر ۲٪

• اگر ۲ باخت پشت سر هم → همون روز تعطیل

:pushpin: این یکی به تنهایی شانس پاس رو چند برابر می‌کنه.

:small_blue_diamond: 2. دنبال ستاپ “کم ولی تمیز”

اشتباه رایج: زیاد ترید کردن

• روزی ۱–۲ ترید کافیه

• فقط A+ setup

• اگر شک داری → ترید نکن

:pushpin: پراپ با «صبر» پاس میشه نه با اکشن زیاد

:small_blue_diamond: 3. تارگت رو خرد کن

مثلاً اگر تارگت ۱۰٪ هست:

• به ۵ تا ۲٪ تقسیمش کن

• ذهن راحت‌تر می‌پذیره

• فشار کمتر میشه → تصمیم بهتر

:small_blue_diamond: 4. اوایل محافظه‌کار، آخرش هوشمندانه تهاجمی

بزرگ‌ترین اشتباه: از اول گاز دادن

• ۵۰٪ مسیر اول → خیلی آروم

• وقتی به سود رسیدی → با سود بازار بازی کن

:small_blue_diamond: 5. ساعت و شرایط ثابت

پراپ جای تست کردن نیست

• فقط یه سشن مشخص (مثلاً لندن یا نیویورک)

• فقط یه یا دو جفت ارز

• فقط یه سبک

:pushpin: هرچی ساده‌تر → پایدارتر

:small_blue_diamond: 6. مهم‌ترین نکته (کمتر گفته میشه)

وقتی نزدیک پاس شدی:

:red_exclamation_mark: ریسک رو نصف کن
:red_exclamation_mark: حرص “زود تموم کردن” رو کنترل کن

۹۰٪ افراد دقیقاً اینجا fail میشن.

:small_blue_diamond: 7. یه قانون شخصی که خیلی جواب داد

«اگر حس می‌کنم باید ترید کنم، نمی‌کنم.»

یعنی:

• اگر هیجان داری → نرو

• اگر عجله داری → نرو

• اگر انتقامیه → قطعاً نرو

:brain: جمع‌بندی

پاس پراپ یعنی:

• کم ترید کنی

• کم ریسک کنی

• ولی مداوم درست عمل کنی

نه اینکه یه شبه حسابو منفجر کنی.

اگر بقیه دوستان هم تجربه دارن مخصوصاً تو بخش اشتباهاتی که باعث fail شدنشون شده بگن خیلی ارزشمندتره :ok_hand:

9 لایک کرده

نه من ورودم در یک دقیقه ست تایم بالام ۵ دقیقه ست

1 لایک کرده

عالی هست تمام این مواردی رو که نوشتی ۵ سال طول کشید تا بتونم در خودم نهادینه کنم و هنوز هم گاهی ناخودآگاهم قوانین رو زیر پا میذاره ولی در ۹۹ درصد مواقع چیزایی رو که نوشتی پیاده سازی میکنم در ترید

1 لایک کرده

ممنون بابت نکات خوب و ارزنده ولی نکته مهم اینجاست فردی میتونه این موارد رو رعایت کنه و به یک ارزش در معامله گری باشه که اینارو تجربه کنه و با خوندن کتاب و معامله بفهمه وگرنه همه میگوییم که این ها موارد بلقوه برای پاس پراپ هست ولی در عمل….

(ChatGPT TK)

3 لایک کرده

روی روانشناسی ترید باید عملی تمرینهای خاصی انجام داد حالا اگر پراپ یا حساب شخصی باشه این صادقه در هر دو

1 لایک کرده

برای انتخاب پراپ چندین ملاک وجود داره ول یاینجا میخوام فقط به مهمترینش از نظر خودم اشاره کنم (به غیر از مورد اولیه ی دبه نکردن سود تریدر)

وقتی شما یه حساب مثلا ۱۰ کا میخری از پراپ، در واقعیت، حساب ۱۰ کا رو نمی خری بلکه داری میزان دراودان های مجاز اون چالش رو می خری! این نکته رو همیشه در انتخاب خرید چالش پراپ در نظر داشته باشید.

اولین نکته فنی در بررسی شرایط چالش پراپ میزان دراودانهاست تو باید پولی رو که میدی به چالش پراپ تقسیم کنی بر میزان دراودان مجاز اون تا بدونی که چالش کدوم پراپ به صرفه تر از اون یکی هست.

4 لایک کرده

سلام نادرخان شبتون بخیر
پارسال برای بنده تنها سالی بود که حتی ی چالش فیلد شده هم نداشتم البته اینم باید بگم که من قمار نمیکنم و سیستم رو به بازی نمیگیرم و کلا 4-5 تا چالش گرفتم و هدفم همیشه این بود برخلاف اکثریت که چالش های زیاد و با برداشت های محدود دارن، چالش های کم بگیرم و برداشت های متوالی داشته باشم.
روش ریسک کردن روی هر چالش نسبت به سرمایه اون شخص و سیستم اون شخص میتونه متفاوت باشه مثلا کسی که توانایی خرید 10 چالش رو داره با کسی که سرمایه اولیه کمی داره متفاوت هست.
از جهتی دیگه سیستم شخص هم خیلی مهم هست که چقدر ضررهای متوالی رو متحمل میشه.
شخصا اگر بخوام یه نسخه همگانی برای تریدرهای مبتدی و متوسط رو به بالا بگم اینکه روی هر پوزیشن نیم درصد ریسک کنن و زمانی که 3 درصد توی سود رفتن اونو به یک درصد برسونن.

4 لایک کرده

برای من مهم تر اینکه چطوره قراره حساب های فاند رو مدیریت کنم.
طبق تجربه من بهترین روش، روش روتیشن هست: یعنی مثلا اگر شما 3 حساب فاندد دارین، حساب اول وقتی توی 1-2 درصد سود رفت به اون حساب دست نمیزنین و میرین سراغ فاندد دوم و اونقدر ترید میکنین که به سود 1-2 درصدی برسین و بعدش دوباره برای زمان برداشت صبر میکنین و همینطور برای اکانت سوم.
این روش شاید برای برخی بنظر بیاد که 1-2 درصد سود مقدار خیلی کمی میشه ولی اگر آمار رو نگاه بکنین و ببینین کسایی که سود های بزرگ رو نشون گرفتن دقیقا اولین دلیل از دست دادن حساب فاندد هستن به قدرت این سیستم پی میبرن و شما علاوه بر اون 1-2 درصد میتونین ریفاند رو هم بگیرین و برای اکانت چهارم با ریسک بیشتر اقدام کنین.
اینطوری در بدترین حالت هم اگر سایکل درودان باشید فقط یک اکانتتون توی ضرر میره و شما میتونین توی اکانت بعدیتون مستمر سود کنین.
امیدوارم که مفید بوده باشه.

4 لایک کرده

3 لایک کرده

ممنون از به اشتراک گذاری. اون شیوه ای که تحت عنوان نسخه همگانی گفتید من از یه منبع خارجی به صورت ریسک نیم درصد تا رسیدن به ۲ درصد تارگت و سپس ریسک یک درصد تا رسیدن به تارگت نهایی که در مثالش ۸ درصد بود دیدم که جزو روشهای محافظه کارانه هست.

اون روشی هم که برای گرفتن چند پراپ و سودهای کم بود دقیقا در همونجا توصیه میشد و می گفت با سودهای هر پراپ در حد خرید چالش بعدی برداشت بزنید و سبدی از حسابهای ریل درست کنید و در هر حساب ریل پراپ فقط ۲۵ صدم درصد ریسک کنید مجموع فرضا ده تا ریل پراپ همیشه برقرار می مونه و درآمد ثابت با ریسک خیلی کمی میده

1 لایک کرده

سلام و درود
دوست عزیز در سمت ضرر هم به همین شکل اقدام میکنید؟

1 لایک کرده

بله نکته ایی که هست پراپ فرم ها با قوانین خودشون سعی میکنن بیزنس مادلی داشته باشن که کار رو براشون راحتتر بکنه و به بقاشون کمک کنه، مثل کاری که کازینو انجام میده، برای شما هتل رایگان هم فراهم میکنه تا شما به بازی ادامه بدین.
ما هم به عنوان تریدرها نیاز داریم که بیزنس مادل خودمون رو با کارت هایی که توی دستمون داریم به نحو احسن تعیین کنیم. مثلا یکی از نقاط قوت پراپ ها برای برداشت ها همین مهلت برداشت دو هفته ایی یا بعضا یک ماهانه ست، تا بتونن برای خودشون زمان بخرن با پول لوزر های این یک ماه سود برنده هارو بدن. ما با این روش روتیشن علنا داریم این محدودیت زمانی رو دور میزنیم بدون اینکه به این اکوسیستم صدمه وارد کنیم.
این بهترین رویکردی هست که میتونیم درخصوص پراپ فرم ها بگیریم.

4 لایک کرده

درود شب شما بخیر باشه
بله دقیقا فرض بکنین الان اکانت اول شما 1 درصد توی سود هستین و گذاشتین کنار که بعد از دو هفته بتونین سودتون + ریفاند رو بگیرین و رفتین سراغ اکانت دوم، حالا اکانت دوم ترید کردین و 4 ضرر متوالی داشتین و رفتین توی 2 درصد ضرر…. شما روی همین اکانت اونقدر ترید میکنین که از ضرر خارج بشین و حتی اگر به نیم درصد سود رسیدین بهش دست نمیزنین تا برای برداشت صبر کنین ( شاید فکر کنین نیم درصد چیزی نیست ولی توی ترید همه چیز اعداد و ارقام و آمار نیست، شما به دوپامین این پیروزی نیاز دارین و در بلندمدت به پرفورمنس شما کمک میکنه). و بعدش میرین سراغ اکانت سوم و …
اگر زمانی رسید که اکانتی برای ترید نداشتین میتونین از سود اکانت اول برای خرید چالش حساب بزرگتر اقدام کنین.

3 لایک کرده

بسیار عالی بله قطعا همینطور تریدر برای روحیه داشتن باید موفقیت هاشو بیاد بیاره(ینی باید موفقیتی باشه!).
پس تا زمانی که در یک اکانت به سود نرسید سراغ اکانت بعدی نمیرید! من فکر کردم اگه 2درصد ضرر بشه بیخیال میشید میرید سراغ بعدی تا حالا تو دوره بعدی ضرر رو جبران کنید.

همچنین اگه به پست جدولتون هم ی توضیحاتی اضافه کنید ممنون میشم

1 لایک کرده

سلام و درود

مطالبتون رو خوندم

لذت بردم

بنده هم چند ساله که در حوزه ترید هستم. ولی متاسفانه هنوز استراتژی که مناسب باشه پیدا نکردم. اکثر مواردی که در اینترنت هست کارآمد نیست. خوشحال میشم اگر از عزیزان کسی استراتژی مناسبی داره با منم شیر کنه چون واقعا توی این شرایط تحت فشارم:folded_hands::rose:

3 لایک کرده

آماری از نتایجت داری؟ مطمئنی که ایراد از استراتژیت هست؟ استراتژی باید ساده و امتحان شده باشه یعنی در چند سال فعالیتت، استراتژی ای که در بک و فوروارد تست برات لاقل یک به یک و نیم رو بده برخورد نکردی؟

1 لایک کرده